Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çevremde değil canım. :s
O da benden çok hoşlanıyor da daha açılmadık birbirimize yeni tanıştığımız için ağırdan alıyoruz.
Neyse sağol yine de.
Arkadaşının falı:
Duygusal anlamda hayatında bir takım yenilikler olacak. Bir kişiyle bi görüşmesini, birlikteliğini görüyorum. Yoksa olacak var ise bu anlamda bazı gelişmeler, olaylar meydana gelecek.
Bazı olaylarda kafası epey karışık ve çok fazla karar verme aşamasına geliyor ama verdiği kararlarda bile tedirgin.
Bi takım sağlık sorunları meydana gelebilir. Kendisine dikkat etmesi gerekiyor yoksa ciddi boyutlara varabilir.
İsminde Ç harfi olan birinden bi haber alacak.
Bazı kısa yolculukları olacak.
Hanede bi takım sıkıntılar meydana gelecek. Kafası çok dağınık bu arkadaşının ve mutsuz görünüyor.
Senin falın:
Eline ne büyük nede küçük bir miktar para geçecek.
Senin çok kısmetin var etrafında beğenilen birisin. Ama kimseyi gözün pek görmüyor.
Bi ilişkin olduğunu görüyorum. Kendinden fazla ödün veriyor fazla önemsiyorsun. Elbette önemseyebilirsin ama bu önemsemeyi erkeklere fazla belli etmemek gerek. Yoksa şımarır ve alışırlar..
Erkek arkadaşınla bi takım sorunlar, tartışmalar meydana gelecek. Ama bu sorunlar sanki eskiye dayalı sorunlar ve bunlar yeniden canlanacak gibi.
Seninde kafan epey karışık. Ne yapsam ne etsem diye düşünüp duruyosun.
ee bende soravereyim canım ısmım canan hoslandıgım ama bır turlu bıraraya gelemedıgım kısı ıle hala umıt varmı ask evlılık vs yada ıntıkam falan derdı onda?
Madem öyle bana niye hoşlanıyor mu diye açtırıyorsun burda kağıt hızlı hızlı nefes nefese açıyorum Cevabı biliyorsun avatarına bakıp mı açayım hiç düşünmüyorsunuz beni hiç Canım şaka bir yana umarım istediğin gibi olur her şey. Ama sen bu çocuğa dikkat et benim fallarım çıkar. Ağırdan ağırdan al kendini :)
Mutluluklar dilerim
deniiizzz; Evet iskambil kağıtlarından dilek falı açıyorum :)
kalplikurabiyeMK; Evet ! İlişkiniz yolunda ve evlilik resmen çıkmış kız barizz Wuuuuu İşin için de bakmak isterdim de dediğim gibi herkesin 1 dileğine bakıyorum. Kart aç aç, çok yoruluyorum yoksa yetişemiyorum haksızlık oluyor. Zaten şimdi öyle bi açıldı ki evlilik falın boş ver işi mişi.
Sevgilimle aramda şuanda bir problem mevcut. Aslında ona göre bir şey yok. Ama sevgilimle ilgili duymuş olduğum bir şeyden dolayı canım sıkkın kafam karışık. Bu duyguğum şeyin %90 gerçek olmadığını bildiğim, düşündüğüm halde yinede o %10 luk kısmı yani şüphe beni deli ediyor. Bunun gerçekliği hakkında bir soru sormak istedim. Tam nasıl dile getirilir bilemediğim için konuyu üstü kapalı anlattım. İçimdeki şüphenin bir doğrulu olabilirmi ve bu sıkıntım geçecekmi?
Sevgilimle aramda şuanda bir problem mevcut. Aslında ona göre bir şey yok. Ama sevgilimle ilgili duymuş olduğum bir şeyden dolayı canım sıkkın kafam karışık. Bu duyguğum şeyin %90 gerçek olmadığını bildiğim, düşündüğüm halde yinede o %10 luk kısmı yani şüphe beni deli ediyor. Bunun gerçekliği hakkında bir soru sormak istedim. Tam nasıl dile getirilir bilemediğim için konuyu üstü kapalı anlattım. İçimdeki şüphenin bir doğrulu olabilirmi ve bu sıkıntım geçecekmi?
Cnm ben seni anladım ama olumsuz cvp çıksaydı asla üzülmezdim ki bu konuda hassas değilim tabi sen nerden bileceksin sende haklısın neyse o zaman benim bir sevdiğim var ölmeden onu görecekmiyim saçma oldu ama olumlu veya olumsuz bakarsan sevinirim?
Bitanem ağzına yüreğine sağlık. İsmini ve sevgilinin ismini söylersen sevinirim :) :)
Özelden de atabilirsin :)
Mace bi kere daha kart açamaz mısın? Sorum yanlış anlaşıldı. O benden , ben ondan hoşlanıyoruz, çok güçlü bi elektirik var aramızda ve 10 gün sonra yüz yüze geleceğiz. Bu bilgileri verdikten sonra baksan daha sağlıklı olmaz mı ?
Olur ya da olmaz bilmem lazım ..
Canım yalnış anlama ama,şimdi herkes 1 dilek yazıyor. Falıma bakanlara öncelik tanıyorum,iskambil açıyorum falan. Sen 1 dileği seçsen ben ona baksamm... Kimseye haksızlık olmasını istemiyorum.
Attım canımm...
Çok doğru düşünüyosun canım çok bencil davranmışım fark ettim
Canım o zaman sen bana bakabilir misin ismim yeniden söylüyorum hazal iş v.s okul hayatım ve gelecekteki hayatım nasıl olacak buna bakabiliyor musun canm
O kişinin ismi ne acaba ?
Canım bu meydana gelecek sorunlar çok mu büyük bu arada onu sormayı unuttum :18: Arkadaşım adına da teşekkür ediyorum :)
Olsun canım inan o dileğe bakmak içimden geçmiyor. Bebekle ilgili... Bak bu dileğinin kartları açık. Sanırım görüşeceksiniz ölmeden :) Rabbim sağlıklı ömürler versin
Hayır o şekilde bakamıyorum maalesef,konuyu açtığımda yazdığım ilk mesajı okursan dilek falının ne şekilde bakıldığını anlarsın sanırım :)