Mace'nin Fal Topiği

Bebeklerle ve hastalıkla ilgili olan dileklere bakmalı mıyım? (9. Sayfada açıklama )

• Evet

OY: 9 31,0%
  • Hayır

OY: 11 37,9%
  • Kararsızım

OY: 4 13,8%
  • Sana bırakıyorum...

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29
ee bende soravereyim canım ısmım canan hoslandıgım ama bır turlu bıraraya gelemedıgım kısı ıle hala umıt varmı ask evlılık vs yada ıntıkam falan derdı onda?

Çevremde değil canım. :s
O da benden çok hoşlanıyor da daha açılmadık birbirimize yeni tanıştığımız için ağırdan alıyoruz.
Neyse sağol yine de.

Madem öyle bana niye hoşlanıyor mu diye açtırıyorsun burda kağıt hızlı hızlı nefes nefese açıyorum Cevabı biliyorsun avatarına bakıp mı açayım hiç düşünmüyorsunuz beni hiç Canım şaka bir yana umarım istediğin gibi olur her şey. Ama sen bu çocuğa dikkat et benim fallarım çıkar. Ağırdan ağırdan al kendini :)

Mutluluklar dilerim

Sevgilimle aramda şuanda bir problem mevcut. Aslında ona göre bir şey yok. Ama sevgilimle ilgili duymuş olduğum bir şeyden dolayı canım sıkkın kafam karışık. Bu duyguğum şeyin %90 gerçek olmadığını bildiğim, düşündüğüm halde yinede o %10 luk kısmı yani şüphe beni deli ediyor. Bunun gerçekliği hakkında bir soru sormak istedim. Tam nasıl dile getirilir bilemediğim için konuyu üstü kapalı anlattım. İçimdeki şüphenin bir doğrulu olabilirmi ve bu sıkıntım geçecekmi?

ee bende soravereyim canım ısmım canan hoslandıgım ama bır turlu bıraraya gelemedıgım kısı ıle hala umıt varmı ask evlılık vs yada ıntıkam falan derdı onda?

O kişinin ismi ne acaba ?

Yok canım ben hoşlanıyor mu diye sormadım. Benim suçum yok.
Bir ilişkiye başlar mıyız diye sordum sadece. Hoşlantı var da gerisi gelir mi diye merak ettim sadece.
Dikkat ederim tamam. Ben hep ağırıdmdır. Her şey kontrol altında. Olmazsa da olmasın.
Başka adam mı yok kafasındayım zaten. :))

Son düzenleme:

çok sevindim bebeğim ya emeğine sağlık

Bitanem ağzına yüreğine sağlık.
İsmini ve sevgilinin ismini söylersen sevinirim :) :)

Özelden de atabilirsin :)

Canım bu meydana gelecek sorunlar çok mu büyük bu arada onu sormayı unuttum :18: Arkadaşım adına da teşekkür ediyorum :)

Mace bi kere daha kart açamaz mısın? Sorum yanlış anlaşıldı. O benden , ben ondan hoşlanıyoruz, çok güçlü bi elektirik var aramızda ve 10 gün sonra yüz yüze geleceğiz. Bu bilgileri verdikten sonra baksan daha sağlıklı olmaz mı ?
Olur ya da olmaz bilmem lazım ..

Olsun canım inan o dileğe bakmak içimden geçmiyor. Bebekle ilgili... Bak bu dileğinin kartları açık. Sanırım görüşeceksiniz ölmeden :) Rabbim sağlıklı ömürler versin

Canım ben anlamadım tam olarak dileğini,affet kafein alamadım kafam çalışmıyor sanırım. Açıkça yazar mısın? 10 gün sonra bir araya geleceksiniz,ne olmasını istiyorsun?

Son düzenleme:
Canım yalnış anlama ama,şimdi herkes 1 dilek yazıyor. Falıma bakanlara öncelik tanıyorum,iskambil açıyorum falan. Sen 1 dileği seçsen ben ona baksamm... Kimseye haksızlık olmasını istemiyorum.

Çok doğru düşünüyosun canım çok bencil davranmışım fark ettim
Canım o zaman sen bana bakabilir misin ismim yeniden söylüyorum hazal iş v.s okul hayatım ve gelecekteki hayatım nasıl olacak buna bakabiliyor musun canm

Attım canımm...

Sen boşu boşuna kuruntu yapıyorsun, bu çocuk doğru söylüyor da ondan umursamıyor :)

İçini ferah tut. Kartlarının açıldığı gibiyse olay,cidden boşuna kuruntu yapmışsın.

Ağzına sağlık tekrar teşekkürler fal için. Sevgilimle bu tartışmalar çok mu büyük acaba

Hayır o şekilde bakamıyorum maalesef,konuyu açtığımda yazdığım ilk mesajı okursan dilek falının ne şekilde bakıldığını anlarsın sanırım :)

Canım bu meydana gelecek sorunlar çok mu büyük bu arada onu sormayı unuttum :18: Arkadaşım adına da teşekkür ediyorum :)

Canım mesele bizim dışımızda aslında. Sadece bu meydana çıkan duyum, iftira eğer doğruysa sevgilim bana başkası için yalan söylemş olacak. Onu korumak adına yalan söylemş olacak. Eğer bu iftira doğruysa. Eğer doğru değilse sevgilim o kişi hakkında doğruyu söylemştr bana. Anlatabildimmi?

Mace, yeni topiğin hayırlı olsun. Bana da bakarsan sevinirim.
Adım Seher, eşimin adı Ömer...
Dileğim eşime bir süredir ayrıyım. Birleşip, mutlu olacak mıyız?

Olsun canım inan o dileğe bakmak içimden geçmiyor. Bebekle ilgili... Bak bu dileğinin kartları açık. Sanırım görüşeceksiniz ölmeden :) Rabbim sağlıklı ömürler versin

Olsun cnm olsun ben anlıyorum seni ya senin fala bakan ellerini öpeyim ya görüşecekmiyiz ölmeden çok sevindim inş. çok sağol.

Hayır o şekilde bakamıyorum maalesef,konuyu açtığımda yazdığım ilk mesajı okursan dilek falının ne şekilde bakıldığını anlarsın sanırım :)

tamam canım anladım kusura bakma iş hayatım hakkında bakabilir misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…