Lütfen yadırgamayın..Ayrılmak istemiyorum çok seviyorum..Söylemeli miyim?

Okuduğumda ilk aklıma gelen bu kişinin sizi sömürmesi, hem yanınıza kalmış yemek ütü vs gibi hizmetlerini gördürmüş hem paranızı almış hem de cinsel açıdan kolay kolay Türkiye standartlarında bulamayacağı rahatlığa erişmiş. Arada bir başka kişilerle de görüşmüş ki bu bana arayışta olduğunu düşündürdü. Sanki kafasındaki kritere uygun bir başkasını bulursa ayrılacak gibi, hatta alt yapısını da oluşturuyor bunları kaldıramıyorum diye. Yarın öbür gün bir başkasını bulunca size de aynen şöyle diyecek, ben senin geçmişini kaldıramadım birbirimize uygun değiliz ...
Bence söylemeyin çünkü olur da ben yanılıyorsam sizi bırakmaz ve evlenirseniz, bunu sürekli yüzünüze vurup güven problemi yaşayacaksınız.

bacım bu kadar yat kalk insan yorulur ya..

Sonuçta hepsi aynı iken olmuş onunlayken kimseyle konuşmamızın ya da farklı şeyler yapmamışsın. Ben olsam söylemezdim.

Teşekkür ederim..
Gitti zaten başkasına hiç ilişki yaşamamış ona değer verecek evine alabilecek bir kıza, hatta yeni telefon alacaktı parası eksiktı o gittiği kız hemen babamdan isterim demiş düşün
ama yapamadı ayrıyken hep beni aarıyordu nerdesin sen whatsappta kiminle konuşuyorsun sonra geri geldi senin muhabbetin gibi değil senin sıcaklığın yok(her şeyi cinsel yorumlamıyorum)
ona yaptıklarımı güler yüzümü sevgimi kime versem severdi

[/QUOTE]
Sonuçta hepsi aynı iken olmuş onunlayken kimseyle konuşmamızın ya da farklı şeyler yapmamışsın. Ben olsam söylemezdim.
Söylemek istediğini tam anlayamadım
tekrar söyler misin rica etsem

O zaman söylemeyin hatta en yakın arkadaşınıza bile söylemeyin daha 20 yaşındasınız 10 sene içinde yakın dediğiniz dostluklar bile değişir... 10 sene çok değil ben de 20 iken 30 hiç gelmeyecek gibiydi...

yok o arkadaşlarım karışmaz bizim ilişkimize hatta bir tanesiyle dostluğumuz bitti hem de kötü bir şekilde ona rağmen bildiği halde gidip söylemedi

Söylemek istediğini tam anlayamadım
tekrar söyler misin rica etsem
[/QUOTE]
Yaniiii aldatmamışsın hepsi ayrı iken olmuş. O yüzden hesap vermek zorunda değilsin

Şunu söylemeden de geçemeyeceğim, sen sevgilisi gibi değil annesi gibi davranıyorsun. O da bulmuş senin gibisini, ekmek elden su gölden, çamaşır bulaşık derdi yok. Bal gibi kullanılıyorsun.

Şunu söylemeden de geçemeyeceğim, sen sevgilisi gibi değil annesi gibi davranıyorsun. O da bulmuş senin gibisini, ekmek elden su gölden, çamaşır bulaşık derdi yok. Bal gibi kullanılıyorsun.
Konu bu değil artık yaptıklarımın karşılığını maddi-manevi veriyor
söylemeli miym, söylememeli miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…