Arkadaşlar benim bir senelik bir ilişkim var. Benim hayatımda çokça sevgilim oldu ve hepsiyle cinsel açıdan birlikte oldum. Şu an ki sevgilimle de tanıştıktan iki gün sonra içtik ve sarhoş oldum hal ile birlikte olmuşuz. Ama beni aramaz diye düşünürken ciddiye almazken ilişkimiz başladı. fakat şöyle başladı. Ben ondan hoşlanmaya başladım ve hayatımdaki herkesi çıkardım. O da daha önce bir kişiyle sözlenmiş ve cinsel ilişki yaşamış (saygı duydum). Geçmişimi ona pek anlatmadım. İlişkinin ilk ayında bir iki kızla whatsapptan mesajlarını yakaladım ve ben de onu bir kişiyle tek gecelik bir şey yaşayarak aldattım. Çünkü hazmedemedim. Bunu sakladım ondan ilişkimiz biraz düzene girdi yemeğimi paylaştım çamaşırlarını yıkadım evimi açtım yeri geldi cebine parasını koydum kredi kartlarımı bile ona verdim. O ise karşıma geçip biz sevgili değiliz dedi bana. İlişkinin ikinci ayında hiçbir şey yokken beni bıraktı. Yıkıldım. aynı okuldaydık. Ayrıldıktan ertesi gün onu başka bir kızla gördüm okulda. Ve ben de öyle mi diyerek bir kişiyle içtim ve yattım (ayrıydık). Bir ay ayrı kaldıktan sonra bana geri döndü ve o kızın elini bile tutmadığını söyledi.(doğru kızı aradım sordum). Benden ayrılma sebebini geçmişimi hazmedemediğini onun benim ilkim olmasını istediğini bu yüzden ayrı kaldığını ama yapamadığını söyledi. Tam anlamıyla 2. aydan sonra bağlanmaya başladım. Bana yerleşti ben de kalıyordu, çok mutluyduk beni ailesi ile tanıştırdı fakat vicdan azabi çekiyordum. Ama bir yandan da onun bana yaşattıkları. İlişkinin 5. ayında eski sözlüsü ile mesajlarını yakaladım. 3 ay boyunca benim paramı yerken, benim evimde kalırken, yemeğimi bölüşürken kızla konuşmuş. Benimle uyanırken kız ona günaydın canım yazmış. Kızı balım diye kaydetmiş, ben gördüğümde de anneannem dedi bana. Ayrılacaktım kapıma geldi yalvardı vicdanım el vermedi affettim.(Açıklaması da hala ona karşı bir şey hissedip, hissetmediğini test etmiş) Arkadaşlar onun için tüm fedakarlığı yaptım. Ona iki hatam oldu ama düzeldim sonra. Çevremdeki herkes o seni haketmiyor dedi. Ailemin bana gönderdiği harçlığı onunla paylaştım. Para yetmedi kredi kartımı harcadım ailemle kavga ettim para konusunda. Gizli gizli onu kız apartına soktum. Dışarı çıktık hesabı hep ben ödedim. 5 aydan sonra ilişkimiz tam anlamıyla düzeldi ne ben ona yanlış yaptım ne de o bana. Şimdi doğum günümde pırlanta hediye almış. Ne eksiğim olsa koşar. Anneme anlattım onu. Ama onun tek ince çizgisi sana başkası dokunursa biter. Onun bana çektirdikleri ne peki? Eğer bunları anlatırsam bitirir, onu kaybetmek istemiyorum. Her gün de Allaha dua ediyorum, yaptıklarım açığa çıkmasın diye. Bana sordu beni hiç aldattın mı diye yemin ettirdi, yemin ettim. Onun yaptıkları aldatma sayılmıyormuş. Aldatma temasla olurmuş. Sana benden başkası dokunamaz diyor. Sizce ne yapmalıyım? Çok seviyorum bir dediğimi iki etmiyor. Sadece vicdanım rahat değil, kaybetmekten korktuğum için söyleyemiyorum. O da bana bir sürü şey yaptı deyip vicdanımı rahatlatıyorum. Ailesiyle tanıştım benim ailem de biliyor. Meslek sahibi olmasını bekliyorum. O 23 yaşında ben 20. Bir senedir sevgiliyiz 8 ay önce ki yanlışları anlatmalı mıyım? daha sonra tövbe ettim ve ona hiç yanlış yapmadım. Eski sevgilim yazdı reddettim. Telefon numaramı değiştireceğim. Yani böyle yaptığım hataları sadece yakın arkadaşlarım biliyor. Benden başka birinden öğrenme şansı yok. O da çok yanlışlar yaptı bana. Söylersem bitirir. Bir sene daha geçsin öyle mi söylemeliyim?