• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yadırgamayın..Ayrılmak istemiyorum çok seviyorum..Söylemeli miyim?

Konu bu değil artık yaptıklarımın karşılığını maddi-manevi veriyor
söylemeli miym, söylememeli miyim
Aslında konu tam da bu. Sen vicdan yapıyorsun ama ben sana üzüldüm. Çünkü maddi manevi seni kullanmış, üstüne birileriyle telefonda yazışmış. Dürüstlüğü hak eden biri olduğunu düşünmüyorum.
Söyleme.
Bu arada seninle ilişki yaşadı mı? Yaşamadıysa sözlerimi geri alırım.

Aslında konu tam da bu. Sen vicdan yapıyorsun ama ben sana üzüldüm. Çünkü maddi manevi seni kullanmış, üstüne birileriyle telefonda yazışmış. Dürüstlüğü hak eden biri olduğunu düşünmüyorum.
Söyleme.
Yaşadı

Söyleme.

O mesajlaşmaları aldatma görmüyor, yatmayı aldatma görüyor

Söyleme.
Maddi manevi varı mı yoğumu verdim kesinlikle bana hakettiğim değeri vermediği için başkasına gittim. Benden ayrılan ve ertesi gün biriyle görüşmeye başlayan adam kızı öpmemiş olsa ne olur elini tutmamış olsa ne olur. Niyet başkasına gitmek mi evet
savunması kızla hiçbir şey yaşamamış

Teşekkür ederim sizce neden söylememeliyim?
Çünkü gerek yok mutluysanız ilerisi varsa gerceketen... söylemene gerek yok çünkü nherkesn geçmişinde vardır birşeyler mutlaka neden yargılanan hep biz kadınlar olalım ki .... söylediğinde ne olucak ben erkeğim yaptım ama sen kadınsın yapamazsın olucak neden biz kadınlar bakır bir erkekle evlenmezken onlar bakire bir kadınla evlenme şartı arasınlar ki neden her zaman kadın suçlu mu olmak zorunda terkedilen ayrilinsn asla kabul etmicek sen bunu söylersen çünkü

Çünkü gerek yok mutluysanız ilerisi varsa gerceketen... söylemene gerek yok çünkü nherkesn geçmişinde vardır birşeyler mutlaka neden yargılanan hep biz kadınlar olalım ki .... söylediğinde ne olucak ben erkeğim yaptım ama sen kadınsın yapamazsın olucak neden biz kadınlar bakır bir erkekle evlenmezken onlar bakire bir kadınla evlenme şartı arasınlar ki neden her zaman kadın suçlu mu olmak zorunda terkedilen ayrilinsn asla kabul etmicek sen bunu söylersen çünkü
Her şeyimi onunla paylaştım maddi manevi ama onun yaptıkları aldatma olmuyor benimki olmuyor
erkekler sadece benim olsun ama ben de herkesin olayım mantığında
kadın yapınca hazmedilmiyor
aldatma aldatmadır benim için ertesi gün bir kızla görüşme de aldatma eski sözlüyle mesajlaşma da aldatma

Maddi manevi varı mı yoğumu verdim kesinlikle bana hakettiğim değeri vermediği için başkasına gittim. Benden ayrılan ve ertesi gün biriyle görüşmeye başlayan adam kızı öpmemiş olsa ne olur elini tutmamış olsa ne olur. Niyet başkasına gitmek mi evet
O yüzden kendine değer ver ve şutla bu herifi.

O yüzden kendine değer ver ve şutla bu herifi.

20 yasında oldıgunu dıle getirdin sendenn yasca buyuk biri olarak soyluyorum ki kendı agzın ıle dıle getırıyorsun hep sen bıseyler paylaşmıssın evını paranı yatagını o ise senı ap açık sadece kullanmıs.. Pırlanta dedıgın sey yapma lutfen sevmıs olsaydın pırlanta alıp almamasına mı takılı kalacaksın?? Bu kısının pırlanta alacak parası varken neden senın parana sülük gibi yapısıp kaldı? Ailenın sana okul ıcın senın kendı ihtiyacların ıcın çalısıp lazandıgı parayı bu karakterde bır erkege harcıyorsan da sen bılırsın...

Her şeyimi onunla paylaştım maddi manevi ama onun yaptıkları aldatma olmuyor benimki olmuyor
erkekler sadece benim olsun ama ben de herkesin olayım mantığında
kadın yapınca hazmedilmiyor
aldatma aldatmadır benim için ertesi gün bir kızla görüşme de aldatma eski sözlüyle mesajlaşma da aldatma
Tamam işte boşuna ne diye kendini yıpratıyorsun seviyorum diyorsun kaybetmeyi göze alabilecek misin söyleme bilmesin kim bilir onunda neler var sana söylemediği bide böyle düşün daha çok küçüksün hayatın sonu değil bakalım evlenicekmi seninle kullandırma kendini aklını başına al

Arkadaşlar benim bir senelik bir ilişkim var. Benim hayatımda çokça sevgilim oldu ve hepsiyle cinsel açıdan birlikte oldum. Şu an ki sevgilimle de tanıştıktan iki gün sonra içtik ve sarhoş oldum hal ile birlikte olmuşuz. Ama beni aramaz diye düşünürken ciddiye almazken ilişkimiz başladı. fakat şöyle başladı. Ben ondan hoşlanmaya başladım ve hayatımdaki herkesi çıkardım. O da daha önce bir kişiyle sözlenmiş ve cinsel ilişki yaşamış (saygı duydum). Geçmişimi ona pek anlatmadım. İlişkinin ilk ayında bir iki kızla whatsapptan mesajlarını yakaladım ve ben de onu bir kişiyle tek gecelik bir şey yaşayarak aldattım. Çünkü hazmedemedim. Bunu sakladım ondan ilişkimiz biraz düzene girdi yemeğimi paylaştım çamaşırlarını yıkadım evimi açtım yeri geldi cebine parasını koydum kredi kartlarımı bile ona verdim. O ise karşıma geçip biz sevgili değiliz dedi bana. İlişkinin ikinci ayında hiçbir şey yokken beni bıraktı. Yıkıldım. aynı okuldaydık. Ayrıldıktan ertesi gün onu başka bir kızla gördüm okulda. Ve ben de öyle mi diyerek bir kişiyle içtim ve yattım (ayrıydık). Bir ay ayrı kaldıktan sonra bana geri döndü ve o kızın elini bile tutmadığını söyledi.(doğru kızı aradım sordum). Benden ayrılma sebebini geçmişimi hazmedemediğini onun benim ilkim olmasını istediğini bu yüzden ayrı kaldığını ama yapamadığını söyledi. Tam anlamıyla 2. aydan sonra bağlanmaya başladım. Bana yerleşti ben de kalıyordu, çok mutluyduk beni ailesi ile tanıştırdı fakat vicdan azabi çekiyordum. Ama bir yandan da onun bana yaşattıkları. İlişkinin 5. ayında eski sözlüsü ile mesajlarını yakaladım. 3 ay boyunca benim paramı yerken, benim evimde kalırken, yemeğimi bölüşürken kızla konuşmuş. Benimle uyanırken kız ona günaydın canım yazmış. Kızı balım diye kaydetmiş, ben gördüğümde de anneannem dedi bana. Ayrılacaktım kapıma geldi yalvardı vicdanım el vermedi affettim.(Açıklaması da hala ona karşı bir şey hissedip, hissetmediğini test etmiş) Arkadaşlar onun için tüm fedakarlığı yaptım. Ona iki hatam oldu ama düzeldim sonra. Çevremdeki herkes o seni haketmiyor dedi. Ailemin bana gönderdiği harçlığı onunla paylaştım. Para yetmedi kredi kartımı harcadım ailemle kavga ettim para konusunda. Gizli gizli onu kız apartına soktum. Dışarı çıktık hesabı hep ben ödedim. 5 aydan sonra ilişkimiz tam anlamıyla düzeldi ne ben ona yanlış yaptım ne de o bana. Şimdi doğum günümde pırlanta hediye almış. Ne eksiğim olsa koşar. Anneme anlattım onu. Ama onun tek ince çizgisi sana başkası dokunursa biter. Onun bana çektirdikleri ne peki? Eğer bunları anlatırsam bitirir, onu kaybetmek istemiyorum. Her gün de Allaha dua ediyorum, yaptıklarım açığa çıkmasın diye. Bana sordu beni hiç aldattın mı diye yemin ettirdi, yemin ettim. Onun yaptıkları aldatma sayılmıyormuş. Aldatma temasla olurmuş. Sana benden başkası dokunamaz diyor. Sizce ne yapmalıyım? Çok seviyorum bir dediğimi iki etmiyor. Sadece vicdanım rahat değil, kaybetmekten korktuğum için söyleyemiyorum. O da bana bir sürü şey yaptı deyip vicdanımı rahatlatıyorum. Ailesiyle tanıştım benim ailem de biliyor. Meslek sahibi olmasını bekliyorum. O 23 yaşında ben 20. Bir senedir sevgiliyiz 8 ay önce ki yanlışları anlatmalı mıyım? daha sonra tövbe ettim ve ona hiç yanlış yapmadım. Eski sevgilim yazdı reddettim. Telefon numaramı değiştireceğim. Yani böyle yaptığım hataları sadece yakın arkadaşlarım biliyor. Benden başka birinden öğrenme şansı yok. O da çok yanlışlar yaptı bana. Söylersem bitirir. Bir sene daha geçsin öyle mi söylemeliyim?
Cebine parasını mı koydunuz Allah etmeye....

20 yasında oldıgunu dıle getirdin sendenn yasca buyuk biri olarak soyluyorum ki kendı agzın ıle dıle getırıyorsun hep sen bıseyler paylaşmıssın evını paranı yatagını o ise senı ap açık sadece kullanmıs.. Pırlanta dedıgın sey yapma lutfen sevmıs olsaydın pırlanta alıp almamasına mı takılı kalacaksın?? Bu kısının pırlanta alacak parası varken neden senın parana sülük gibi yapısıp kaldı? Ailenın sana okul ıcın senın kendı ihtiyacların ıcın çalısıp lazandıgı parayı bu karakterde bır erkege harcıyorsan da sen bılırsın...
Evet doğru söylüyorsun ama daha sonra onu sevdiğime inandı ve maddi-manevi hiçbir şeyini esirgemedi gerçekten. Saf olarak görme ama çok emekler verdim. Geç aldım ama aldım ve alıyorum da.

Tamam işte boşuna ne diye kendini yıpratıyorsun seviyorum diyorsun kaybetmeyi göze alabilecek misin söyleme bilmesin kim bilir onunda neler var sana söylemediği bide böyle düşün daha çok küçüksün hayatın sonu değil bakalım evlenicekmi seninle kullandırma kendini aklını başına al
Tamam çok teşekkür ederim <3

Cebine parasını mı koydunuz Allah etmeye....
parasını koydum derken bende ki parayı ortak harcardık
biz ayrıyken kartım onda kaldı getirmedi kartımı 100 tl çekmiş bir de içinden kadksjdsc
hepsinin acısını tek tek çıkaracağım

Teşekkür ederim zaman ayırdığın için ve görüşlerin için
Rica ederim. Senin yaşında kardeşim var, iki kızım var. o yüzden çok üzülüyorum. Ben evladimi gözümden sakınıyorum, Elin herifi psikolojik şiddet uygulayacak. :KK43:
Siz anne babanızın sultanızınız.

Evet doğru söylüyorsun ama daha sonra onu sevdiğime inandı ve maddi-manevi hiçbir şeyini esirgemedi gerçekten. Saf olarak görme ama çok emekler verdim. Geç aldım ama aldım ve alıyorum da.

Emek mı verdın yapma ablası Allah aşkına her seferınde baskasına gitmişsin sende onun gibi.. Emek demek sevgı fedakarlık demek her hata da baska adamın veya kadının yatagına kosmak demek degıldır.. Ben senı cınsel hayatınla yargılamıyorum sadece fedakarlık dan bahsederken en kucuk hata da dınlemeden sorgulamadan baska adamların kollarına gtmen fedakarlık bu degıldır.. Sevgı de bu degıldır siz bence brbrınızı buldunuz iki gün snra da evlenırsınız aldatılmaya devam edersın sevıyrm der oturursn evde

Back
X