• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim ayrılmak istiyor.

seviyorsam affederdim ama ona hak veriyorum. onu anlıyorum ama hala elimden bir şey geliyorsa yapmak çabalamak istiyorum
Asıl seviyorsam affederdim değil seviyorsam ona bu şekilde davranmam olmalıydı. Sevgi var diye kimse kimsenin kahrını çekmek zorunda değil. Bir de kovulduğunuz yerde niye durmaya çalışıyorsunuz?

Hiç kimse öfkesini kontrol edemeyen biriyle birlikte olmak zorunda değil 😒 rahat bırakın adamı. Ayrılmak istiyorsa ayrılın. Zorla güzellik olmaz.

biz çocukluk arkadaşıyız. 1.5 yıldır sevgiliyiz 5 aydır aynı evde yaşıyoruz. ben ona sinir anımda hep kötü davranıyorum ve hiç düşünmüyorum. onu çok seviyorum ama elimde olmuyor. her seferinde şans verdik ama bu son defada çok ağır şeyler söyledim. şimdi seni seviyorum ama soğudum ayrılmak istiyorum, şimdi ayrılırsak belki yıllar sonra tekrar sansımız olur diyor. mantıken düşününce olmaz diyor. evden git yarın dedi. çok yalvardım yakardım ama geri adım atmadı. bayrama kadar kalayım sonra gideyim dedim elimden geleni yaparım düzeltirim kendimi diyorum ama sanmıyorum diyor. çok net bir çizgi çizdi. simdi arkadaşlarıyla dısarıya çıktı çok kötü durumdayım ağlamadan duramıyorum kendimi suçluyorum her sey benim yüzümden. hayatımdaki en değerli insanı kaybettim. 11 gün içinde kendimi affetirmeliyim değişebileceğimi göstermeliyim. yoksa bayramdan sonra memlekete eve döneceğim fikri değişmezse gideceğime dair yemin ettim. ne yapacağım çok kötü durumdayım. onu çok seviyorum.
Hiç sevmiyorum sizin gibi insanları sırf sevildiğinizi bildiğinizden karşınızdakine bu şekilde davranabiliyorsunuz umarım affedilmezsiniz şımarıklık düzelecek bir şey değil zaten nedense böyle sinirli insanlar hiç hocalarına şeflerine patronlarına müdürlerine sinir anında hiç böyle öfke saçamazlar sadece sevildiğini bildiği yerde çıkar bu sinir

biz çocukluk arkadaşıyız. 1.5 yıldır sevgiliyiz 5 aydır aynı evde yaşıyoruz. ben ona sinir anımda hep kötü davranıyorum ve hiç düşünmüyorum. onu çok seviyorum ama elimde olmuyor. her seferinde şans verdik ama bu son defada çok ağır şeyler söyledim. şimdi seni seviyorum ama soğudum ayrılmak istiyorum, şimdi ayrılırsak belki yıllar sonra tekrar sansımız olur diyor. mantıken düşününce olmaz diyor. evden git yarın dedi. çok yalvardım yakardım ama geri adım atmadı. bayrama kadar kalayım sonra gideyim dedim elimden geleni yaparım düzeltirim kendimi diyorum ama sanmıyorum diyor. çok net bir çizgi çizdi. simdi arkadaşlarıyla dısarıya çıktı çok kötü durumdayım ağlamadan duramıyorum kendimi suçluyorum her sey benim yüzümden. hayatımdaki en değerli insanı kaybettim. 11 gün içinde kendimi affetirmeliyim değişebileceğimi göstermeliyim. yoksa bayramdan sonra memlekete eve döneceğim fikri değişmezse gideceğime dair yemin ettim. ne yapacağım çok kötü durumdayım. onu çok seviyorum.
adam evlenmeden aynı eve getirip görmek istemiş şimdi de kendini kurtarıyor helal valla akıllı biriymiş

Şuna çok inanırım yani kendi yapınız aşırı öfkeli agresif değilse ve önceki ilişkilerde de böyle değilseniz , kadınlar ilgi görmedikçe sinirli ve çekilemez oluyor.
Kavgalar hep ilgisizlikten çıkıyor demişsiniz
Ayrıca evden gitmeni istiyorum çok çirkin bir laf. Sizi hiç düşünmüyor demektir. Her şeyden önce o kadar şey paylaşmışsınız bunun kibar yolları var.
Siz de kalmak için yalvarmasaydınız keşke bu da hiç hoş olmamış
Velhasıl buradan dönmez, bence önünüze bakın ve yanında agresifleşmediğiniz, saygı duyduğunuz biriyle olun

İlgisizlik demişsin. Objektif gözle tartışmalara bakamıyoruz şu an sadece senin ağzından dinliyoruz. Kendini zaten ifade edebilecek durumda değilsin.
O evde ne yaşadın bilmiyorum ama kendini düzeltmeye falan çalışma o herif için. Şu an tası tarağı topla evine dön.

öfke sorunu olan, ağzından çıkanı kulağı duymayan, sinirliyken kendine her şeyi haklı gören insanları kimse sevmez. bu ilişki bitti zaten de bundan sonraki ilişkilerinizde umarım olgunlaşırsınız. çocuğun yerinde kim olsa sizi kapı dışarı ederdi. çok bile dayanmış. bu işin affı yok. bugün affetse bile yarın ayrılacaksınız net. iyisi mi gururunuzla ayrılın. gurursuzluk kötü bir huy. bence herkes gururlu olmalı. kovulduğu yerde durmamalı.

Kimse değişmez. Sizde değişmezsiniz. Kendinize saygınızı koruyun, sessizce evden ayrılın. Bundan sonra sizi sevenleri ezip geçmemeniz gerektiğini öğrenin. İstediğini söyleyen istemediğini duyar.

Öyle ya da böyle kovulduğunuz yerde yüzsüz gibi bi dakika kalmayacaksınız öncelikle. Sonralıkla ayrılmak ve sevgili de olsanız ev dağıtmak bu kadar kolay karar verilecek hale geldiyse düşündüğünüz kadar güçlü bi sevgi yok arada demektir. Ya da temperiniz çok yüksek çok gençsiniz falan. Her türlü bu denklemde çok şey yanlış.

Back
X