Lütfen yadırgamayın..Ayrılmak istemiyorum çok seviyorum..Söylemeli miyim?

Böyle yazdığında kızmam anlayış gösteririm
ti ye almak sinirlendirdi beni
kusura bakma terslediysem
ama gittiği yere kadar gitmesini istiyorum
düzeldik ikimizde emek veriyoruz artık
sadece düzene girince kendimi birden suçlu hissettim bütün yanlışları üzerime aldım

Teşekkür ederim tekrar
gittiği yere kadar gidecek o yanlış yapmadığı sürece
söyleme konusunda kararsız kalmştım
Söyle desem ayrı olay söyleme desem ayrı olay ama karşında dürüst olacak kadar kıymetli düzgün bir adam yok boşver söyleme Allah bilir o daha neler yapmıştır senin bilmediğin çivi çiviyi söker

İkiniz de birbirinizden fenasınız kusura bakmayın da. Ama siz ondan daha masumsunuz. Adam sizi hem sömürüyor hem de ağzınıza tükürüyor. Yaptıkları aldatma sayılır değil, bal gibi de aldatma. Aldatmış o da sizi. Hem bırakıp başkası ile sevgili olmuş, o kız sizin kadar nazlamayınca beslemeyince gelmiş gerisin geri. Adam fena kere fena. Kimseyle yatmadığını da nerden çıkarttınız? Gördünüz mü gözünüzle? Adamın şeyine kamera mı taktınız yav nerden biliyorsunuz? Gözünüzü açın biraz yahu. Yalan söyletmiştir o kadınlara. Başkaları ile yapmıştır. Varlığını bile bilmediğiniz kadınlarla. Ayakta uyutuyor sizi ayakta.

Çok teşekkür ederim
Benim aklıma takılan bu ilk başlarda oldu öyle şeyler
kendisi ben seni aldatmadıp deyip bunca yazdıklarıma rağmen
bana kalkıp sana biri dokunursa dokunduysa ilişki biter edebiyatı yapıyor
her ay 550 tl kredi borcu ödedi ailem para yettiremedik
ama şimdi kredi borcum olsa öder
param yok desem gönderiri
beni düşünür

Bana benim her şeyim ortada diyor

Teşekkür ederim
kendi yaptıkları aldatma değilmiş
Bütün çevrem kıymet bilmez yapma dediler
ben kız apartında kalıyorum erkek almak yasak ona rağmen ben sende kalacağım derdi kaabilir miyim dmeekte yok bende alırdım kaçak
kartımı verirdim
dışarıda kahveyi yemeği hep ben ısmarlardım
yemek yapardım
daha birçok şey
bunları yaptığım halde başkasına gitti döndüğünde de açıklaması şu oldu benim geçmişimi sindirememiş
en ufak kavgada ben senin geçmişini sindirdim diyor

Mesele şu her şey rayına oturdu düzene girdi
bu düzen içinde de kendimi suçlu hissetmeye başladım
sanki tek ben hatalıymışım gibi
kandırıyormuşum gibi geliyor
halbuki hatalarımı tekrarlamadım
birşey söylemene gerek yok

Sizi kullanıyor canım, net. Arada sıkılıyor gezip dolaşıyor. Daha iyisini (iyiden kasıt, sizin yaptığınız tüm fedakarlıkları yapacak ama onun ilki olacak) bulduktan sonra size yol verecek. Daha dönmeyecek. Anlatabildim mi?

Ne kadar saf bir kız, kıyamam len.

Zor benim gibi yapanı bulması

Adam seni her anlamda kullanıyor, sonra arada canı sıkılınca başka kızlarla yazışıp görüşüyor ama bu aldatma değilmiş(!) E sende her defasında ona kızınca başkalarına koşuyorsun, tencerw dibin kara sennki benden kara.. al birini vur ötekine falan filan
Herşeyden öte bu adam 23 yaşında ipsiz sapsız, parasız, ailenin kimbilir nelerden kısıp gönderdiği paralarınızı yiyor, erkeğim diye utanmadan gelip kız apartında kalıyor.
Birde sana başkası dokunursa bla bla bla
Bence anlat ve senden ayrılsın ailende bu embesile paralarını yedirmemiş olur.

Kendi bedeniniz elbette istediğinizi yaparsınız ama bence tek gecelik ilişki olaylarını bırakın.Hastalık kapabilirsiniz sonra başka bir yerde bir gün karşınıza çıkabilir bu olaylar

Ayrılmaz ki. Herif salak mı? Nerden bulacak böyle kızı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…