İlk defa teyze oldum ve çok zorlanıyorum korkuyorum ona bir şey olacak diye

korkakhatun

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2023
51
24
8
28
Yeğenim 11 aylık ve kafasını çarptı 3 defa ve yakın tarihlerde oldu. Bu durum beni çok korkutuyor. Sadece benim yeğenim mi böyle vuruyor kafasını yoksa her çocuk mu vurur. Beni çok seviyor ve bende onu çok seviyorum, canım yanınca çok üzülüyor ve korkuyorum ona bir şey olacak diye aklım gidiyor biraz tavsiye verebilir misiniz bana lütfen.

İlk yeğenim olduğunda ablam ateşlendi dese gece uyku girmezdi gözüme.
Hastaneye hep birlikte gittik. Hatta öyle ki doktor beni annesi sanmıştı o telaşımdan dolayı.
Bir süre sonra ablam bana söylemeyi bıraktı, çok korkuyordum çünkü. Canımdan bir parça.
Zamanla azalıyor ama bitmiyor.
Hala en ufak hasta olsalar keyfim kaçıyor maalesef.

Yeğenim 11 aylık ve kafasını çarptı 3 defa ve yakın tarihlerde oldu. Bu durum beni çok korkutuyor. Sadece benim yeğenim mi böyle vuruyor kafasını yoksa her çocuk mu vurur. Beni çok seviyor ve bende onu çok seviyorum, canım yanınca çok üzülüyor ve korkuyorum ona bir şey olacak diye aklım gidiyor biraz tavsiye verebilir misiniz bana lütfen.
Ay ne tatlısın güzel teyzecik , korkma öyle böyle büyüyecek 🙃

Teşekkür ederim elimden geldiğince iyi bir teyze olmaya çalışıyorum 😊 ama dediğim gibi korkuyorum yani doktorun dediğine bakıyoruz internette de çok araştırıyorum her kafasını çarptığında Allah'tan bilinç kaybı kusma baygınlık kan vs yok ama yine de korkuyorum bir şey olur diye. Hemen morarıyor benim bal tanem öyle üzülüyorum ki

Her çocuk kafasını vuruyor. En hareketli zamanları,keşif yapıyor elini her şeye atıyorlar. Her an başında durup dikkat etmek lazım.

Çok haklısınız peşinden ayrılmıyorum en ufak şeyde hemen müdahale ediyorum bana sinirleniyor ya da heyecanlanıp şımarıyor sonuç vuruyor kafasını. Bir şey olur diye korkuyorum Allah'ım korusun

İlk yeğenim olduğunda ablam ateşlendi dese gece uyku girmezdi gözüme.
Hastaneye hep birlikte gittik. Hatta öyle ki doktor beni annesi sanmıştı o telaşımdan dolayı.
Bir süre sonra ablam bana söylemeyi bıraktı, çok korkuyordum çünkü. Canımdan bir parça.
Zamanla azalıyor ama bitmiyor.
Hala en ufak hasta olsalar keyfim kaçıyor maalesef.
Gözümün önünde olduğunda bende sizin gibi oluyorum ama kendi evlerinde düştüğünde falan asla söylemiyor bana da

Teşekkür ederim içime su serpiliyor yani böyle şeyler duyduğumda ama yinede iki kat dikkat etmek lazım 🥰
Tabi dikkat etmek lazım ama burda anneler kulübünden arkadaşlarım da var onlaa görüşüyoruz ve inan bebekler hiç rahat durmuyor yani kafalarini vurmaları çok normal bişey biz gülüp geçiyoruz artık o kadar sık yaşanıyor ki 😂 kızım artık tepki bile vermiyor gözümün içine bakıyor yok bişey yok hadi kalk gel diyorum kalkıyor 😅

Tabi dikkat etmek lazım ama burda anneler kulübünden arkadaşlarım da var onlaa görüşüyoruz ve inan bebekler hiç rahat durmuyor yani kafalarini vurmaları çok normal bişey biz gülüp geçiyoruz artık o kadar sık yaşanıyor ki 😂 kızım artık tepki bile vermiyor gözümün içine bakıyor yok bişey yok hadi kalk gel diyorum kalkıyor 😅
Siz anneler çok daha iyi bilirsiniz ve benimde içim rahatlıyor çok teşekkür ederim 🤗

Back
X