- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.631
- 108
Bir insan nasıl kendine saygısı olmaz çok iyi bir örneksin adam sana bişey yapıyor sen karşılık olarak kendini başkasının koynuna atıyorsun her defasında bunu yapıp ona verdiğin hiçbir zarar yok ama bu yaptığın seni degersizleştiriyor yanlış anlama bu onun gözünde olan Bi degersizlik degil bu senin kendi kendine yaptığın bişey kendine deger vermediginin en büyük göstergesi. Böyle bir ilişki olmaz olsun bence siz işleri öyle garip Bi hale getirmişsiniz ki ne desek boş sadece bir kadın olarak kendine deger ver insanları bedenini başka erkeklere sunarak cezalandırmaya çalışma bu onlara degil sana zarar verirSen bana bunları bunları yaptın diyorum benimki aldatmak değildi diyor
Biri neden aldatır sıcaklığı başkasında arar
ama onun ki tam tersi bütün fedakarlıkları yaptım geçmişimi sindiremediği için ayrılmış kimseye benimle sevgili ol demedim başladıysan sindiremiyorum deyip bırakmak ne oluyor
bıraktıktan ertesi gün başka kıza gitmek
eski sözlüsüyle mesajlaşmak
benim yaptığım iki hata var birisi ilk ay(ilişkiyi ciddiye almıyordum beni bırakır diye düşünüyordum)
ikincisi de benden ayrıyken( bırakan o bıraktığı yerde bıraktığı gibi bulmayı beklemek saçma değil mi)
Ciddi düşünüyorlar öyle deme aileler tanışmış, tâbi ki böyle mükemmel bir ilişki alel acele evlikle taçlanmali.Yine bir aklın peynir ekmekle yenmesi vakası
Ya o kadar doğru tespit ki allah ne muradın varsa versinDürüst davranman gereken bir adam yok ki karşında.
Sevgiliyken paranı yiyip seni aldatmış.
Eski ilişkilerini bahane ederek senden ayrılmış.
Şimdi sen söylesen bende seni aldattım birşey olmaz değil sana başkası dokundu diye edebiyat yapacak.
Belki hala aldatiyorsundur bu kadar dürüstlük abidesi olacağın bir ilişki yaşamıyorsun zaten..
Boş yapacaksanız ötedeCiddi düşünüyorlar öyle deme aileler tanışmış, tâbi ki böyle mükemmel bir ilişki alel acele evlikle taçlanmali.
Boşayacam adamı ya uf benim ilişkim böyle değil.Ciddi düşünüyorlar öyle deme aileler tanışmış, tâbi ki böyle mükemmel bir ilişki alel acele evlikle taçlanmali.
Kardeş hayırdır ya benim hayatım size içini deşin demedimYine bir aklın peynir ekmekle yenmesi vakası
Daha ne kadar açık olucak onu cidden merak etmedim değilBoş yapacaksanız ötede
yazdıklarım açık söyle ya da gerek yok diyeceksiniz
Aşkımsu özel bir soru sorsam içini deşmiş olurdum. Gayet yoruma açık konu ve yorumum budur. Beğenmediysen beğenmedime basmanı rica ediuorum.Kardeş hayırdır ya benim hayatım size içini deşin demedim
Ortada bir boşluk var ama benden kaynaklı değilBoş yapacaksanız ötede
yazdıklarım açık söyle ya da gerek yok diyeceksiniz
Verdiğin bilgiler için teşekkürler hatamı tekrarlamadım zatenBir insan nasıl kendine saygısı olmaz çok iyi bir örneksin adam sana bişey yapıyor sen karşılık olarak kendini başkasının koynuna atıyorsun her defasında bunu yapıp ona verdiğin hiçbir zarar yok ama bu yaptığın seni degersizleştiriyor yanlış anlama bu onun gözünde olan Bi degersizlik degil bu senin kendi kendine yaptığın bişey kendine deger vermediginin en büyük göstergesi. Böyle bir ilişki olmaz olsun bence siz işleri öyle garip Bi hale getirmişsiniz ki ne desek boş sadece bir kadın olarak kendine deger ver insanları bedenini başka erkeklere sunarak cezalandırmaya çalışma bu onlara degil sana zarar verir
AşkımsuAşkımsu özel bir soru sorsam içini deşmiş olurdum. Gayet yoruma açık konu ve yorumum budur. Beğenmediysen beğenmedime basmanı rica ediuorum.
Evet. İnkâr etmiyorum. Ama deşmek o değil altını çizeyim tekrar.Aşkımsu
soru açık canım benim söyle(gerekçeleri ile) ya da söyleme(gerekçeleri ile) bayılıyorsunuz milletin hayatına dil uzatmaya
Güzel Bi karar almışsın ama bana kalırsa bu ilişkiyi bitir belliki seni farklı şeylere iten bir ilişki ayrıca karşında da düzgün biri yok bu adamla ciddi düşünecegin bir ilişkiye sahip degilsin bence. Adam seni kullanmış, aldatmış sen karşılık olarak bazı şeyler yapmışsın ilişki ilişkilikten çıkmış yani uzatma bana kalırsa tabi hayat yine senin kararı sen vereceksinVerdiğin bilgiler için teşekkürler hatamı tekrarlamadım zaten
Teşekkür ederim tekrarGüzel Bi karar almışsın ama bana kalırsa bu ilişkiyi bitir belliki seni farklı şeylere iten bir ilişki ayrıca karşında da düzgün biri yok bu adamla ciddi düşünecegin bir ilişkiye sahip degilsin bence. Adam seni kullanmış, aldatmış sen karşılık olarak bazı şeyler yapmışsın ilişki ilişkilikten çıkmış yani uzatma bana kalırsa tabi hayat yine senin kararı sen vereceksin
Sen bana kızdın ama bu ilişkiden güzel bir gelecek olmaz.Ya o kadar doğru tespit ki allah ne muradın varsa versin
dürüstüm yani içim rahat ondan sonra başka hiçbir şey yapmadım
edebiyat yapıyor zaten başka birisi dokunursa biter diyor hep
Mesele şu her şey rayına oturdu düzene girdiSiz de sevgiliniz de dürüst değilsiniz. Ortada bir ilişki yok. Neyin vicdanını yapıyorsunuz anlamadım?
Canım başlardaki yaptiklarinla ilgili pişmanlık duyma. Ama anladığım şu ki karşındaki şahıs da başlarda seninle ciddi değilmiş. O yüzden hiç söyleme bence. Bir de karşındaki erkeğe bu kadar fedakar olma. Maddi acıdan fedakarliklarindan pişman olmuşsun. Yani ben zamanında eşim için yaptığım fedakarliklardan çok pişmanım. Yaşadığın ilişki ne olursa olsun aldığın kadar verArkadaşlar benim bir senelik bir ilişkim var. Benim hayatımda çokça sevgilim oldu ve hepsiyle cinsel açıdan birlikte oldum. Şu an ki sevgilimle de tanıştıktan iki gün sonra içtik ve sarhoş oldum hal ile birlikte olmuşuz. Ama beni aramaz diye düşünürken ciddiye almazken ilişkimiz başladı. fakat şöyle başladı. Ben ondan hoşlanmaya başladım ve hayatımdaki herkesi çıkardım. O da daha önce bir kişiyle sözlenmiş ve cinsel ilişki yaşamış (saygı duydum). Geçmişimi ona pek anlatmadım. İlişkinin ilk ayında bir iki kızla whatsapptan mesajlarını yakaladım ve ben de onu bir kişiyle tek gecelik bir şey yaşayarak aldattım. Çünkü hazmedemedim. Bunu sakladım ondan ilişkimiz biraz düzene girdi yemeğimi paylaştım çamaşırlarını yıkadım evimi açtım yeri geldi cebine parasını koydum kredi kartlarımı bile ona verdim. O ise karşıma geçip biz sevgili değiliz dedi bana. İlişkinin ikinci ayında hiçbir şey yokken beni bıraktı. Yıkıldım. aynı okuldaydık. Ayrıldıktan ertesi gün onu başka bir kızla gördüm okulda. Ve ben de öyle mi diyerek bir kişiyle içtim ve yattım (ayrıydık). Bir ay ayrı kaldıktan sonra bana geri döndü ve o kızın elini bile tutmadığını söyledi.(doğru kızı aradım sordum). Benden ayrılma sebebini geçmişimi hazmedemediğini onun benim ilkim olmasını istediğini bu yüzden ayrı kaldığını ama yapamadığını söyledi. Tam anlamıyla 2. aydan sonra bağlanmaya başladım. Bana yerleşti ben de kalıyordu, çok mutluyduk beni ailesi ile tanıştırdı fakat vicdan azabi çekiyordum. Ama bir yandan da onun bana yaşattıkları. İlişkinin 5. ayında eski sözlüsü ile mesajlarını yakaladım. 3 ay boyunca benim paramı yerken, benim evimde kalırken, yemeğimi bölüşürken kızla konuşmuş. Benimle uyanırken kız ona günaydın canım yazmış. Kızı balım diye kaydetmiş, ben gördüğümde de anneannem dedi bana. Ayrılacaktım kapıma geldi yalvardı vicdanım el vermedi affettim.(Açıklaması da hala ona karşı bir şey hissedip, hissetmediğini test etmiş) Arkadaşlar onun için tüm fedakarlığı yaptım. Ona iki hatam oldu ama düzeldim sonra. Çevremdeki herkes o seni haketmiyor dedi. Ailemin bana gönderdiği harçlığı onunla paylaştım. Para yetmedi kredi kartımı harcadım ailemle kavga ettim para konusunda. Gizli gizli onu kız apartına soktum. Dışarı çıktık hesabı hep ben ödedim. 5 aydan sonra ilişkimiz tam anlamıyla düzeldi ne ben ona yanlış yaptım ne de o bana. Şimdi doğum günümde pırlanta hediye almış. Ne eksiğim olsa koşar. Anneme anlattım onu. Ama onun tek ince çizgisi sana başkası dokunursa biter. Onun bana çektirdikleri ne peki? Eğer bunları anlatırsam bitirir, onu kaybetmek istemiyorum. Her gün de Allaha dua ediyorum, yaptıklarım açığa çıkmasın diye. Bana sordu beni hiç aldattın mı diye yemin ettirdi, yemin ettim. Onun yaptıkları aldatma sayılmıyormuş. Aldatma temasla olurmuş. Sana benden başkası dokunamaz diyor. Sizce ne yapmalıyım? Çok seviyorum bir dediğimi iki etmiyor. Sadece vicdanım rahat değil, kaybetmekten korktuğum için söyleyemiyorum. O da bana bir sürü şey yaptı deyip vicdanımı rahatlatıyorum. Ailesiyle tanıştım benim ailem de biliyor. Meslek sahibi olmasını bekliyorum. O 23 yaşında ben 20. Bir senedir sevgiliyiz 8 ay önce ki yanlışları anlatmalı mıyım? daha sonra tövbe ettim ve ona hiç yanlış yapmadım. Eski sevgilim yazdı reddettim. Telefon numaramı değiştireceğim. Yani böyle yaptığım hataları sadece yakın arkadaşlarım biliyor. Benden başka birinden öğrenme şansı yok. O da çok yanlışlar yaptı bana. Söylersem bitirir. Bir sene daha geçsin öyle mi söylemeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?