Lütfen yadırgamayın..Ayrılmak istemiyorum çok seviyorum..Söylemeli miyim?

Konu bu değil artık yaptıklarımın karşılığını maddi-manevi veriyor
söylemeli miym, söylememeli miyim
Aslında konu tam da bu. Sen vicdan yapıyorsun ama ben sana üzüldüm. Çünkü maddi manevi seni kullanmış, üstüne birileriyle telefonda yazışmış. Dürüstlüğü hak eden biri olduğunu düşünmüyorum.
Söyleme.
Bu arada seninle ilişki yaşadı mı? Yaşamadıysa sözlerimi geri alırım.

Yaşadı

O mesajlaşmaları aldatma görmüyor, yatmayı aldatma görüyor

Maddi manevi varı mı yoğumu verdim kesinlikle bana hakettiğim değeri vermediği için başkasına gittim. Benden ayrılan ve ertesi gün biriyle görüşmeye başlayan adam kızı öpmemiş olsa ne olur elini tutmamış olsa ne olur. Niyet başkasına gitmek mi evet
savunması kızla hiçbir şey yaşamamış

Teşekkür ederim sizce neden söylememeliyim?
Çünkü gerek yok mutluysanız ilerisi varsa gerceketen... söylemene gerek yok çünkü nherkesn geçmişinde vardır birşeyler mutlaka neden yargılanan hep biz kadınlar olalım ki .... söylediğinde ne olucak ben erkeğim yaptım ama sen kadınsın yapamazsın olucak neden biz kadınlar bakır bir erkekle evlenmezken onlar bakire bir kadınla evlenme şartı arasınlar ki neden her zaman kadın suçlu mu olmak zorunda terkedilen ayrilinsn asla kabul etmicek sen bunu söylersen çünkü

Her şeyimi onunla paylaştım maddi manevi ama onun yaptıkları aldatma olmuyor benimki olmuyor
erkekler sadece benim olsun ama ben de herkesin olayım mantığında
kadın yapınca hazmedilmiyor
aldatma aldatmadır benim için ertesi gün bir kızla görüşme de aldatma eski sözlüyle mesajlaşma da aldatma

O yüzden kendine değer ver ve şutla bu herifi.

O yüzden kendine değer ver ve şutla bu herifi.

20 yasında oldıgunu dıle getirdin sendenn yasca buyuk biri olarak soyluyorum ki kendı agzın ıle dıle getırıyorsun hep sen bıseyler paylaşmıssın evını paranı yatagını o ise senı ap açık sadece kullanmıs.. Pırlanta dedıgın sey yapma lutfen sevmıs olsaydın pırlanta alıp almamasına mı takılı kalacaksın?? Bu kısının pırlanta alacak parası varken neden senın parana sülük gibi yapısıp kaldı? Ailenın sana okul ıcın senın kendı ihtiyacların ıcın çalısıp lazandıgı parayı bu karakterde bır erkege harcıyorsan da sen bılırsın...

Tamam işte boşuna ne diye kendini yıpratıyorsun seviyorum diyorsun kaybetmeyi göze alabilecek misin söyleme bilmesin kim bilir onunda neler var sana söylemediği bide böyle düşün daha çok küçüksün hayatın sonu değil bakalım evlenicekmi seninle kullandırma kendini aklını başına al

Cebine parasını mı koydunuz Allah etmeye....

Evet doğru söylüyorsun ama daha sonra onu sevdiğime inandı ve maddi-manevi hiçbir şeyini esirgemedi gerçekten. Saf olarak görme ama çok emekler verdim. Geç aldım ama aldım ve alıyorum da.

Tamam çok teşekkür ederim <3

Cebine parasını mı koydunuz Allah etmeye....
parasını koydum derken bende ki parayı ortak harcardık
biz ayrıyken kartım onda kaldı getirmedi kartımı 100 tl çekmiş bir de içinden kadksjdsc
hepsinin acısını tek tek çıkaracağım

Teşekkür ederim zaman ayırdığın için ve görüşlerin için
Rica ederim. Senin yaşında kardeşim var, iki kızım var. o yüzden çok üzülüyorum. Ben evladimi gözümden sakınıyorum, Elin herifi psikolojik şiddet uygulayacak.
Siz anne babanızın sultanızınız.

Evet doğru söylüyorsun ama daha sonra onu sevdiğime inandı ve maddi-manevi hiçbir şeyini esirgemedi gerçekten. Saf olarak görme ama çok emekler verdim. Geç aldım ama aldım ve alıyorum da.

Emek mı verdın yapma ablası Allah aşkına her seferınde baskasına gitmişsin sende onun gibi.. Emek demek sevgı fedakarlık demek her hata da baska adamın veya kadının yatagına kosmak demek degıldır.. Ben senı cınsel hayatınla yargılamıyorum sadece fedakarlık dan bahsederken en kucuk hata da dınlemeden sorgulamadan baska adamların kollarına gtmen fedakarlık bu degıldır.. Sevgı de bu degıldır siz bence brbrınızı buldunuz iki gün snra da evlenırsınız aldatılmaya devam edersın sevıyrm der oturursn evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…