Lütfen yadırgamayın..Ayrılmak istemiyorum çok seviyorum..Söylemeli miyim?

Tam tersini yazmış yaptığı şeyin farkında ne bekliyor anlamadım

Şaşırdım yani beni suçlu bulmayıp karşı taraf sizi kullanıyor demenize
çoğu kişi öyle dedi çevremde böyle davranan kızı kimse bırakmaz dediler
fakat uzun zamandır öyle değil çok destek olur bana

İyi misin?
Birbirinizi aldatmısiniz.
Senin paranı yerken eski sözlüsüyle konuşmuş.
Sende her kızdığinsan başkasiyla tek gecelik ilişki yaşamışsın.
Sende sevgilin gibi olduğun için devam edip böyle bir insanla evlilik düşünebiliyorsun sanırım.
İkinizde ciddi bir ilişki yaşayacak durumda değilsiniz evlenmek gibi bir saçmalık yapmayın.

Defalarca iki kere sadece. Ve bir tanesinde ayrıydık. Benden ayrılan bırakan adama ayrıyken yaptıklarımın hesabını da mı vereceğim?
bir sene oldu baştaydı o yanlşılar diyorum en azından ben ona bir daha yanlış yapmadım

Birbirinizi bulmuşsunuz işte demek değil
kim suçlu kim masum
söylemeli miyim söylememeli miyim
Anlamadınız heralde daha açık söyleyeyim sevgiliniz hatalı siz ondan beter anlaşıldımı yani söylemesenizde olur

Tek cevap bu istediğim
Neden söylememeliyim sizce?

Gerçekten düzeldik düzelmesek mesajlarını yakaladığımda kendi vicdanımı rahatlatmak için ayrılırdım ondan hem de onu hatalı gösterip
gerçekten o ilk 2 aydan sonra hiçbir hata yapmadım ona hatta o bana yaptı 5. ay da mesajlarını yakaladım
(yaptığım hatanın birisi ayrıyken. Benden ayrılan adama ayrıyken yaptığımın hesabını da vermem mi gerekiyor)

Birliktelik yaşarsınız ya da yaşamazsınız o sizi ilgilendirir. Bizi değil...

Fakat adam sizin evinizde kalıp , sizin paranızı catır catır yerken başkalarıyla görüşmüş farkında mısınız ?
Israrla artık bana karşı hata yapmıyor diyorsunuz , belki de hala sizi aldatıyor siz daha yakalamadınız.
Yasınız daha çok küçük. Lütfen değmeyecek insanlara kendinizi maddi manevi kullandırtmayın.

Sorunuza gelince de söylemeyin ne yasadıgınızı.

Teşekkür ederim sizce neden söylememeliyim?

Gerekmiyor canım. Çok vicdan azabı çekiyorum çekerim derseniz de ayrılın çünkü söylerseniz zaten karşı tarafın hmm ok diyeceğini sanmıyorum.

Ya haklısınız bu yüzden vicdanım rahat elimden gelen her şeyi yaptm ama gerçekten değişti önceden yanımda değil gibi hissederdim şimdi param yok desem anında gönderiri
doğum günümde pırlanta bileklik hediye almış falan

Sirf intikam icin duygusal anlamda birsey beslemedigin biri ile nasil birliktelik yaşıyorsunuz aklim almiyor bu is bu kadar mi ayağa düştü yapmayin şöyle şeyler bizler çok degerli varliklariz birilerinin size cok kolay ulasmasina imkan vermeyim kiymetinizi degerinizi bilin hicbirsey oyle basit olmasin

Dürüst davranman gereken bir adam yok ki karşında.
Sevgiliyken paranı yiyip seni aldatmış.
Eski ilişkilerini bahane ederek senden ayrılmış.
Şimdi sen söylesen bende seni aldattım birşey olmaz değil sana başkası dokundu diye edebiyat yapacak.
Belki hala aldatiyorsundur bu kadar dürüstlük abidesi olacağın bir ilişki yaşamıyorsun zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…