Tam tersini yazmışYazdıklarımı tekrar okuyun isterseniz.
Nerede hakaret etmişim ? Nerede sizi yargılamışım ?
Herkese açık bir platforma konu açıyorsunuz . Gelecek olan olumlu ya da olumsuz yorumlara hazır olmalısınız. Size hakaret edildiğini düşünüyorsanız da şikayet edersiniz , yönetim gereğini yapar.
Ben de anlamadımTam tersini yazmışyaptığı şeyin farkında ne bekliyor anlamadım
Şaşırdım yani beni suçlu bulmayıp karşı taraf sizi kullanıyor demenizeYazdıklarımı tekrar okuyun isterseniz.
Nerede hakaret etmişim ? Nerede sizi yargılamışım ?
Herkese açık bir platforma konu açıyorsunuz . Gelecek olan olumlu ya da olumsuz yorumlara hazır olmalısınız. Size hakaret edildiğini düşünüyorsanız da şikayet edersiniz , yönetim gereğini yapar.
İyi misin?Benim içinde bahaneydi onun unutamadıkları vardı
Tek sorum anlatayım mı anlatmayayım mı
ailesi ile tanıştım benim ailem biliyor sadece yük çok fazla söylersem bırakır ya iş ciddileşirse o zaman ne olacak
Birbirinizi bulmuşsunuz işte demek değilGerçekten şaka gibisiniz ne söylememizi bekliyorsun ki
Benim içinde bahaneydi onun unutamadıkları vardı
Tek sorum anlatayım mı anlatmayayım mı
ailesi ile tanıştım benim ailem biliyor sadece yük çok fazla söylersem bırakır ya iş ciddileşirse o zaman ne olacak
[/QUOT
Söyleme gerek gerek Yok
Defalarca iki kere sadece. Ve bir tanesinde ayrıydık. Benden ayrılan bırakan adama ayrıyken yaptıklarımın hesabını da mı vereceğim?İyi misin?
Birbirinizi defalarca aldatmısiniz.
Senin paranı yerken eski sözlüsüyle konuşmuş.
Sende her kızdığinsan başkasiyla tek gecelik ilişki yaşamışsın.
Sende sevgilin gibi olduğun için bu böyle devam eder kişiyle evlilik düşünebiliyorsun sanırım.
İkinizde ciddi bir ilişki yaşayacak durumda değilsiniz evlenmek gibi bir saçmalık yapmayın.
Anlamadınız heralde daha açık söyleyeyim sevgiliniz hatalı siz ondan beter anlaşıldımı yani söylemesenizde olurBirbirinizi bulmuşsunuz işte demek değil
kim suçlu kim masum
söylemeli miyim söylememeli miyim
Anladım evetAnlamadınız heralde daha açık söyleyeyim sevgiliniz hatalı siz ondan beter anlaşıldımı yani söylemesenizde olur
AHAAhahahahahahaahahahahaahahKızı arayıp sordun mu cidden? Gerisi hakkında yorum yapmicam
Gerçekten düzeldik düzelmesek mesajlarını yakaladığımda kendi vicdanımı rahatlatmak için ayrılırdım ondan hem de onu hatalı gösteripKırmak için söylemiyorum ama al birini vur ötekine diye bir söz var tam sizin için. Yani ikiniz de masum değilsiniz bence. Söylemeyin ne gerek var olmuş bitmiş. Düzeldik diyorsunuz böyle devam edin geçmişi unutun.
AHAAhahahahahahaahahahahaahah
Güzel konuya takılmışsın
Birliktelik yaşarsınız ya da yaşamazsınız o sizi ilgilendirir. Bizi değil...Şaşırdım yani beni suçlu bulmayıp karşı taraf sizi kullanıyor demenize
çoğu kişi öyle dedi çevremde böyle davranan kızı kimse bırakmaz dediler
fakat uzun zamandır öyle değil çok destek olur bana
Gerekmiyor canım. Çok vicdan azabı çekiyorum çekerim derseniz de ayrılın çünkü söylerseniz zaten karşı tarafın hmm ok diyeceğini sanmıyorum.Gerçekten düzeldik düzelmesek mesajlarını yakaladığımda kendi vicdanımı rahatlatmak için ayrılırdım ondan hem de onu hatalı gösterip
gerçekten o ilk 2 aydan sonra hiçbir hata yapmadım ona hatta o bana yaptı 5. ay da mesajlarını yakaladım
(yaptığım hatanın birisi ayrıyken. Benden ayrılan adama ayrıyken yaptığımın hesabını da vermem mi gerekiyor)
Ya haklısınız bu yüzden vicdanım rahat elimden gelen her şeyi yaptm ama gerçekten değişti önceden yanımda değil gibi hissederdim şimdi param yok desem anında göndeririBirliktelik yaşarsınız ya da yaşamazsınız o sizi ilgilendirir. Bizi değil...
Fakat adam sizin evinizde kalıp , sizin paranızı catır catır yerken başkalarıyla görüşmüş farkında mısınız ?
Israrla artık bana karşı hata yapmıyor diyorsunuz , belki de hala sizi aldatıyor siz daha yakalamadınız.
Yasınız daha çok küçük. Lütfen değmeyecek insanlara kendinizi maddi manevi kullandırtmayın.
Dürüst davranman gereken bir adam yok ki karşında.Defalarca iki kere sadece. Ve bir tanesinde ayrıydık. Benden ayrılan bırakan adama ayrıyken yaptıklarımın hesabını da mı vereceğim?
bir sene oldu baştaydı o yanlşılar diyorum en azından ben ona bir daha yanlış yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?