• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yadırgamayın..Ayrılmak istemiyorum çok seviyorum..Söylemeli miyim?

Sen bana kızdın ama bu ilişkiden güzel bir gelecek olmaz.
Aileleri falan karıştırmayın.
Daha çok küçüksün, sevgiline kızıp başkasıyla birlikte olacak kadar bazi şeylerin idrakinde değilsin seni suçlamıyorum.
Sevginden bir halt olmaz.
Ayrılman en güzeli olur.
Böyle yazdığında kızmam anlayış gösteririm
ti ye almak sinirlendirdi beni
kusura bakma terslediysem
ama gittiği yere kadar gitmesini istiyorum
düzeldik ikimizde emek veriyoruz artık
sadece düzene girince kendimi birden suçlu hissettim bütün yanlışları üzerime aldım

Teşekkür ederim tekrar
gittiği yere kadar gidecek o yanlış yapmadığı sürece
söyleme konusunda kararsız kalmştım
Söyle desem ayrı olay söyleme desem ayrı olay ama karşında dürüst olacak kadar kıymetli düzgün bir adam yok boşver söyleme Allah bilir o daha neler yapmıştır senin bilmediğin çivi çiviyi söker

Arkadaşlar benim bir senelik bir ilişkim var. Benim hayatımda çokça sevgilim oldu ve hepsiyle cinsel açıdan birlikte oldum. Şu an ki sevgilimle de tanıştıktan iki gün sonra içtik ve sarhoş oldum hal ile birlikte olmuşuz. Ama beni aramaz diye düşünürken ciddiye almazken ilişkimiz başladı. fakat şöyle başladı. Ben ondan hoşlanmaya başladım ve hayatımdaki herkesi çıkardım. O da daha önce bir kişiyle sözlenmiş ve cinsel ilişki yaşamış (saygı duydum). Geçmişimi ona pek anlatmadım. İlişkinin ilk ayında bir iki kızla whatsapptan mesajlarını yakaladım ve ben de onu bir kişiyle tek gecelik bir şey yaşayarak aldattım. Çünkü hazmedemedim. Bunu sakladım ondan ilişkimiz biraz düzene girdi yemeğimi paylaştım çamaşırlarını yıkadım evimi açtım yeri geldi cebine parasını koydum kredi kartlarımı bile ona verdim. O ise karşıma geçip biz sevgili değiliz dedi bana. İlişkinin ikinci ayında hiçbir şey yokken beni bıraktı. Yıkıldım. aynı okuldaydık. Ayrıldıktan ertesi gün onu başka bir kızla gördüm okulda. Ve ben de öyle mi diyerek bir kişiyle içtim ve yattım (ayrıydık). Bir ay ayrı kaldıktan sonra bana geri döndü ve o kızın elini bile tutmadığını söyledi.(doğru kızı aradım sordum). Benden ayrılma sebebini geçmişimi hazmedemediğini onun benim ilkim olmasını istediğini bu yüzden ayrı kaldığını ama yapamadığını söyledi. Tam anlamıyla 2. aydan sonra bağlanmaya başladım. Bana yerleşti ben de kalıyordu, çok mutluyduk beni ailesi ile tanıştırdı fakat vicdan azabi çekiyordum. Ama bir yandan da onun bana yaşattıkları. İlişkinin 5. ayında eski sözlüsü ile mesajlarını yakaladım. 3 ay boyunca benim paramı yerken, benim evimde kalırken, yemeğimi bölüşürken kızla konuşmuş. Benimle uyanırken kız ona günaydın canım yazmış. Kızı balım diye kaydetmiş, ben gördüğümde de anneannem dedi bana. Ayrılacaktım kapıma geldi yalvardı vicdanım el vermedi affettim.(Açıklaması da hala ona karşı bir şey hissedip, hissetmediğini test etmiş) Arkadaşlar onun için tüm fedakarlığı yaptım. Ona iki hatam oldu ama düzeldim sonra. Çevremdeki herkes o seni haketmiyor dedi. Ailemin bana gönderdiği harçlığı onunla paylaştım. Para yetmedi kredi kartımı harcadım ailemle kavga ettim para konusunda. Gizli gizli onu kız apartına soktum. Dışarı çıktık hesabı hep ben ödedim. 5 aydan sonra ilişkimiz tam anlamıyla düzeldi ne ben ona yanlış yaptım ne de o bana. Şimdi doğum günümde pırlanta hediye almış. Ne eksiğim olsa koşar. Anneme anlattım onu. Ama onun tek ince çizgisi sana başkası dokunursa biter. Onun bana çektirdikleri ne peki? Eğer bunları anlatırsam bitirir, onu kaybetmek istemiyorum. Her gün de Allaha dua ediyorum, yaptıklarım açığa çıkmasın diye. Bana sordu beni hiç aldattın mı diye yemin ettirdi, yemin ettim. Onun yaptıkları aldatma sayılmıyormuş. Aldatma temasla olurmuş. Sana benden başkası dokunamaz diyor. Sizce ne yapmalıyım? Çok seviyorum bir dediğimi iki etmiyor. Sadece vicdanım rahat değil, kaybetmekten korktuğum için söyleyemiyorum. O da bana bir sürü şey yaptı deyip vicdanımı rahatlatıyorum. Ailesiyle tanıştım benim ailem de biliyor. Meslek sahibi olmasını bekliyorum. O 23 yaşında ben 20. Bir senedir sevgiliyiz 8 ay önce ki yanlışları anlatmalı mıyım? daha sonra tövbe ettim ve ona hiç yanlış yapmadım. Eski sevgilim yazdı reddettim. Telefon numaramı değiştireceğim. Yani böyle yaptığım hataları sadece yakın arkadaşlarım biliyor. Benden başka birinden öğrenme şansı yok. O da çok yanlışlar yaptı bana. Söylersem bitirir. Bir sene daha geçsin öyle mi söylemeliyim?
İkiniz de birbirinizden fenasınız kusura bakmayın da. Ama siz ondan daha masumsunuz. Adam sizi hem sömürüyor hem de ağzınıza tükürüyor. Yaptıkları aldatma sayılır değil, bal gibi de aldatma. Aldatmış o da sizi. Hem bırakıp başkası ile sevgili olmuş, o kız sizin kadar nazlamayınca beslemeyince gelmiş gerisin geri. Adam fena kere fena. Kimseyle yatmadığını da nerden çıkarttınız? Gördünüz mü gözünüzle? Adamın şeyine kamera mı taktınız yav nerden biliyorsunuz? Gözünüzü açın biraz yahu. Yalan söyletmiştir o kadınlara. Başkaları ile yapmıştır. Varlığını bile bilmediğiniz kadınlarla. Ayakta uyutuyor sizi ayakta.

Canım başlardaki yaptiklarinla ilgili pişmanlık duyma. Ama anladığım şu ki karşındaki şahıs da başlarda seninle ciddi değilmiş. O yüzden hiç söyleme bence. Bir de karşındaki erkeğe bu kadar fedakar olma. Maddi acıdan fedakarliklarindan pişman olmuşsun. Yani ben zamanında eşim için yaptığım fedakarliklardan çok pişmanım. Yaşadığın ilişki ne olursa olsun aldığın kadar ver
Çok teşekkür ederim
Benim aklıma takılan bu ilk başlarda oldu öyle şeyler
kendisi ben seni aldatmadıp deyip bunca yazdıklarıma rağmen
bana kalkıp sana biri dokunursa dokunduysa ilişki biter edebiyatı yapıyor
her ay 550 tl kredi borcu ödedi ailem para yettiremedik
ama şimdi kredi borcum olsa öder
param yok desem gönderiri
beni düşünür

Söyle desem ayrı olay söyleme desem ayrı olay ama karşında dürüst olacak kadar kıymetli düzgün bir adam yok boşver söyleme Allah bilir o daha neler yapmıştır senin bilmediğin çivi çiviyi söker
Bana benim her şeyim ortada diyor

İkiniz de birbirinizden fenasınız kusura bakmayın da. Ama siz ondan daha masumsunuz. Adam sizi hem sömürüyor hem de ağzınıza tükürüyor. Yaptıkları aldatma sayılır değil, bal gibi de aldatma. Aldatmış o da sizi. Hem bırakıp başkası ile sevgili olmuş, o kız sizin kadar nazlamayınca beslemeyince gelmiş gerisin geri. Adam fena kere fena. Kimseyle yatmadığını da nerden çıkarttınız? Gördünüz mü gözünüzle? Adamın şeyine kamera mı taktınız yav nerden biliyorsunuz? Gözünüzü açın biraz yahu. Yalan söyletmiştir o kadınlara. Başkaları ile yapmıştır. Varlığını bile bilmediğiniz kadınlarla. Ayakta uyutuyor sizi ayakta.
Teşekkür ederim
kendi yaptıkları aldatma değilmiş
Bütün çevrem kıymet bilmez yapma dediler
ben kız apartında kalıyorum erkek almak yasak ona rağmen ben sende kalacağım derdi kaabilir miyim dmeekte yok bende alırdım kaçak
kartımı verirdim
dışarıda kahveyi yemeği hep ben ısmarlardım
yemek yapardım
daha birçok şey
bunları yaptığım halde başkasına gitti döndüğünde de açıklaması şu oldu benim geçmişimi sindirememiş
en ufak kavgada ben senin geçmişini sindirdim diyor

Mesele şu her şey rayına oturdu düzene girdi
bu düzen içinde de kendimi suçlu hissetmeye başladım
sanki tek ben hatalıymışım gibi
kandırıyormuşum gibi geliyor
halbuki hatalarımı tekrarlamadım
birşey söylemene gerek yok

Teşekkür ederim
kendi yaptıkları aldatma değilmiş
Bütün çevrem kıymet bilmez yapma dediler
ben kız apartında kalıyorum erkek almak yasak ona rağmen ben sende kalacağım derdi kaabilir miyim dmeekte yok bende alırdım kaçak
kartımı verirdim
dışarıda kahveyi yemeği hep ben ısmarlardım
yemek yapardım
daha birçok şey
bunları yaptığım halde başkasına gitti döndüğünde de açıklaması şu oldu benim geçmişimi sindirememiş
en ufak kavgada ben senin geçmişini sindirdim diyor
Sizi kullanıyor canım, net. Arada sıkılıyor gezip dolaşıyor. Daha iyisini (iyiden kasıt, sizin yaptığınız tüm fedakarlıkları yapacak ama onun ilki olacak) bulduktan sonra size yol verecek. Daha dönmeyecek. Anlatabildim mi?

Şaşırdım yani beni suçlu bulmayıp karşı taraf sizi kullanıyor demenize
çoğu kişi öyle dedi çevremde böyle davranan kızı kimse bırakmaz dediler
fakat uzun zamandır öyle değil çok destek olur bana
Ne kadar saf bir kız, kıyamam len.

Sizi kullanıyor canım, net. Arada sıkılıyor gezip dolaşıyor. Daha iyisini (iyiden kasıt, sizin yaptığınız tüm fedakarlıkları yapacak ama onun ilki olacak) bulduktan sonra size yol verecek. Daha dönmeyecek. Anlatabildim mi?
Zor benim gibi yapanı bulması

Adam seni her anlamda kullanıyor, sonra arada canı sıkılınca başka kızlarla yazışıp görüşüyor ama bu aldatma değilmiş(!) E sende her defasında ona kızınca başkalarına koşuyorsun, tencerw dibin kara sennki benden kara.. al birini vur ötekine falan filan
Herşeyden öte bu adam 23 yaşında ipsiz sapsız, parasız, ailenin kimbilir nelerden kısıp gönderdiği paralarınızı yiyor, erkeğim diye utanmadan gelip kız apartında kalıyor.
Birde sana başkası dokunursa bla bla bla
Bence anlat ve senden ayrılsın ailende bu embesile paralarını yedirmemiş olur.

Kendi bedeniniz elbette istediğinizi yaparsınız ama bence tek gecelik ilişki olaylarını bırakın.Hastalık kapabilirsiniz sonra başka bir yerde bir gün karşınıza çıkabilir bu olaylar

Adam seni her anlamda kullanıyor, sonra arada canı sıkılınca başka kızlarla yazışıp görüşüyor ama bu aldatma değilmiş(!) E senden her defasında ona kızınca başkalarına koşuyorsun, tencerw dibin kara sennki benden kara.. al birini vur ötekine falan filan
Herşeyden öte bu adam 23 yaşında ipsiz sapsız, parasız, ailenin kimbilir nelerden kısıp gönderdiği paralarınızı yiyor, erkeğim diye utanmadan gelip kız apartında kalıyor.
Birde sana başkası dokunursa bla bla bla
Bence anlat ve senden ayrılsın ailende bu embesile paralarını yedirmemiş olur.
Ayrılmaz ki. Herif salak mı? Nerden bulacak böyle kızı?

Back
X