Lütfen bana yardımcı olun

Nasıl bir ortamda büyüdünüz merak ettim. Ablana giymek için izin istiyorsun, haber vermedin diye dayak yiyorsun ve normal geliyor. Benim oğlum 7-8 yaşındayken ödev yap diyince hayatıma karışamazsınız diyordu. Ablan da garip kardeşi dayak yerken küsüp gidiyor. Şiddetin içinde mi büyüdünüz de normal geliyor.
Eşinden bir cacık olmaz ben sana söyleyeyim. Ailesi annesi falan değil sorun kendisi. Sizin hatanız annesini arayıp muhatap olmanız. Bu insanlarla bir tartışmaya girip kazanamazsınız. Biran önce boşan kurtul. 5 ayda bu kadar dayak yemişsin 5 yılda neler yapar. Çocuktan önce boşanmanı tavsiye ederim bu tiplerden çocuk olunca daha zor boşanırsın, hayatın boyunca sıkıntı yaşarsın.

Benimde kız kardeşim var, eşinin tokat atacagını görsem kardeşimi tutar eve götürürdüm.
Akli basinda her abla boyle yapar. Sanirim konu sahibi bekarliktan alışık siddete. Iyi bir bekarligim yoktu diyor. O sebeple ablasi icin de normal sanirim. Hak vermiyorum, anlayamiyorum ama boyle olabilir.

Akli basinda her abla boyle yapar. Sanirim konu sahibi bekarliktan alışık siddete. Iyi bir bekarligim yoktu diyor. O sebeple ablasi icin de normal sanirim. Hak vermiyorum, anlayamiyorum ama boyle olabilir.
Kv ayrı tribe girmiş. Eşi ana kuzusu. Ve 8 aydır evliler. Bencede bu tarz şeyler normal. Şuan iyi davransa nolur, birkez şiddet uygulamış. Ablasına giderken haber vermek neyse de izin almak nedir?Sanki kocası konu sahibini evlat edinmiş. Bu evlilik illaki bir yerde patlak verecek. Sonunu göremiyorum ben.

Boşanmak istemiyor konu sahibi. Oyle bir niyeti hic yok. Zaten annesi durumu biliyormuş. Ablasi gozuyle gormus bir sey yapmamis. Sahip cikacak aile simdiye dek kac kere sahip cikardi.

Hala eşimi seviyorum diyorsun...
Adam sana tokat atıyor,şiddettir bu biliyorsun değil mi? ablanlar apar topar gidiyor ki kardesım olsaydın senı orda bırakmazdım ve sülaleyi ayaga kaldırır seni o adamdan kurtarırdım...!!
Şu yazdıklarını forumdan bir başkası yazmış gibi okuyup,ona tavsiye vermeni isterim...Cevabını alacaksın zaten...

Eşinizin şiddet göstermesi ailenizin yanında bi de tepkinizi gösterin ben seviyorum derken bi düşünürdüm

Ama bu dogru bir yaklaşım degil diyorum bakin size ,112 de olmanız bunu değiştirmez.Polis,asker olunca mesleği ön plana çıkıyor, ancak her darp edilen,şiddet gören kadinin esine ne is yapiyorsun diye sorulmuyor.Yanlis cok yanlış ,cok etiketleyici ve ayrıt edici bir yaklaşım.Asla kabul edemem en az 10 cift tanıyorum hepsi de gayet mutlu ciftler

Ne iş yapıyor demedim ki eşimin şehir dışına çıkması yasaktı işi stresliydi vs falan deyince ondan asker yada polis mi dedim tabiki vardır böyle çiftler ben heps böyle demedim ki benim gördüklerim böyleydi dedim sizin 10 çift tanıdığınız iyiymiş benim 10 çift tanıdığım inanın 1 tanesi bile normal bir evlilik olmadı kaç kere silahl tehdit ettiklerini o güçlerini nasıl kullandıklarını bildiğim için benim gözümde hep kötü örnekler var keske bende sizin gibi görseydim iyi çiftleri

oturup dayak yemeye devam ederdim .

Eşim bana ailemin yanında veya tek tokat atsa boşarım o adamı, sizde çok büyük hatalar var eşinizle olayı halletmeniz lazım kv ile değil...

Ne olursa olsun genellemeler doğru değildir bence hiçbir konuda

Burda surekli şiddet uygulayan bir adam var. ( tokat da bir şiddettir ve devamı sizin için acı olacak) . Ama siz hala eşimi seviyorum su bu diyorsunuz . Konu cidden aileler kv falan mi ya daha Ciddi bir durum var evliliğinizde. Illa ağzınızı burnunuzu kanatıp hastanelik olunca mi şiddete maruz kaldığınızı anlayıp bu adamdan kurtulacaksınız . Ayrica ablanız da saka gibi adam size vuruyor o yok bana git demek bu diye çekip gidiyor giderken sizi de götürmesi lazımdı ama tabi olur böyle şeyler di mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…