Lütfen bana yardımcı olun

Erken yaşta falan mı evlendiniz bana öyle geldi.Nedir bu ana kuzusu erkekler

Benim evliliğimi de eşimin yengesi ve teyzesi çok karışıyor deli oluyorum

1- eşin sana bağırıp çağıracak sende tabiki hunkarim diyip susacak misin ne saçma
2- ailesine karşı seni eziyorsa dovuyorsa bu nasıl sevgi bu nasıl saygı
3- ailene karşı bence yeterince saygisizmis yani ayriyeten senden dolayı saygısız olmasına hiç gerek yok
4- acilen bu kafadan çık bence bugün döven her zaman döver önce kendin sonra kocan

Konu eskiymiş ama yazmadan geçemeyeceğim.

"Aslında yaptığım çok büyük bi yanlış" dediğiniz kısım ne tam olarak? Adam size küfürler hakaretler ediyor, altta kalmadığınız için suçlu hissediyorsunuz. Öteki yanağınızı mı çevirmeliydiniz? Fazla bile alttan alıyorsunuz.

Sizin tokat yediğiniz ortamdan ablanızın "bana defol git diyordur" diyerek ayrılması ayrı bir fecaat. Siz orada dayak yiyorsunuz, ablanız sizin gururunuza siper olacağı yerde kendi gururunun derdinde. Siz daha rahat dayak yiyebilin diye çıkıp gitmişler sanırım.

Baştan sona problematik ilişkiler silsilesi. Umarım kendinizi kurtarabilecek bilince erişmişsinizdir.

Çok güzel konuşuyorsunuz ancak benim eşim kendisi polis zaten. Bazen insan bi çok yerde düğüm düğüm kalıyor
Eş poh galiba aylık görevlerden anladığım kadarıyla. Bakın bu karakterlerin mesleğiyle işiyle strwsiyle alakası yok. 8 yıl olacak artı 4sene tanısma sevgililik 12 yıllık hayat arkadaşımla oyle vurmalı sövmeli bir ilişkim olmadı . Oda cok zor bölgelerde ve cok zor dönemlerde görev yaptı yine de bana sesi cıkmaz . Tabi ki tartıştığımız konular olur mesela ben açık ve rahat giymeyi severim hatta Doğudayız hala buralar açıkçası bizim oralar kadar rahat degil ben de yazın giyer cıkarım elbiselerimi sortmu esimde bitek bundan rahatsız olur yani burada oyle giyinmeme rahatsız olur yoksa memlekette veya kendi ailesinde oyle giyinmeme yine bişry demz hatta esimin ailesi vok muhafazakar ama birgün bile bana giyimden dolayı kızmış uyarmış kınamış değiller. Eşimle tek tartısmamız budur oda cıkarken giydiğimigörür of kapat o gobegini uzun tsort giy der ceket alıcam yzerime zaten derim cıkarız gittiğimiz mekanda cıkarırım o hırkayı yine gösteririm kombinini ama bişey demez unutur gider.onun dısında bana karsı gercekten cok ılımlı her konuda .oyle yok ben polisim ben devletim ulan korkacaksın benden susacaksın senin ailen gelemez gidemez ben silahlıyım lan bir tip değil sivil hayatının hiçbir noktasında da mesleğini kullanmaz.yoruluyor yıpranıyor strese giriyor evet ama huzur bulduğu tek yer evleri oluyor o yüzden sanırım sakin kalıyor hep. Ben ise evi ortalığı dağıtırım kavga esnasında jajsjd calısmıyorum da yani meslege baglayamam her kavgada hm mudodan ikeadan aldığım aksesuarlar nasibini alıyornajsjx oyle Meslekle alakası yok kişiliğin. Bu adam da malesef gözü dönse sana daha büyük zararlar veirr ben güvenmiyorum eşine agır bir tartışmaya girseniz sagı solu belli olmaz. Ailene karsına saygısı yok. Tüm hersey onun ailesi yüzünden olmus zaten birde yine ailene kötü davranıcam diyen onlar olmus. Deseydin ulan zaten seninkiler yüzünden bu noktalara geldik. Yani ne diyeceğimi şaşırdım adına üzüldüm komik gelecek ama ablanla cıkıp gitmedin madem o evden bize de olur evliliğin ilk yılları boyle ufak dayaklar, cocuk olsun daha beterini gösterir demek düşüyor. Aklı basında kızsın ablanlarun gitmesi yuzundem kendi derdini unuttuysan o an oradan gidecektin yaa canım

Konu ile aksesuarları nereden aldığınızın alakası nedir tam olarak?
Iyy illa bişey diyeyimde olay cıksın diye bekleyen insan tipi hiç sevmem uzaklaşş..orada anlatmak istediğim sinirli olmanın meslekle alakası yok ben çalışmıyorum evde kırıp doken benim. Eşim calısıyor gayet stresli isi var ama o daha sakin.mizahane degindim sadece.İlla birseyi cımbızla cekecek tipler var

Neden olay çıksın diye bekleyeyim? Gerçekten alakasını anlamadım ve merak ettim.
Ama hata bende anlamalıydım yazdıklarınızdan seviyeyi.
Neyse...
Iyy her laf arasına sahip olduklarının markasını sıkıştıran görgüsüz insan tipi, hiç sevmem, hemen uzaklaşayım.

Okumakla alakası ne? Buradan mesleği olup da eşinden şiddet gören tonla kadın geçmiştir.
o da onların kendini geliştirememişliği. annemin bi lafı vardır kavun değil ki kı*ını koklayasın evet ne kadar tanısak da bazen anlamayabiliriz adamın öyle biri olduğunu yani istisnai durumlar var ama şiddete meyilli çoğu erkek üç aşağı beş yukarı ortak özellikler gösterir, bu tarz erkeklerin büyük kısmı önden farkedilebilir durumda oluyor

Onla alakası yoktu hiç öyle biri de degilim ama ne anlamda kullandıgımı anlamamıssın işte idrak yolu enfeksiyonu gecirmişsin allah sifa versin.her esprili yorum yapmak isteyenle boyle gerginlik çıkarıyorsan etrafındakilerin vay haline hiç çekilmezsin valla çok sıkıcı oluyor senin gibi türler daha da cevap yazmıyorum. Kibledim.

Hı hı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…