- 17 Ocak 2020
- 27.476
- 39.686
-
- Konu Sahibi birmarsmelegi
Yaşı da küçükNedense böyle konu açanlar kendilerine destek arıyor. Aman kocandır sever de döver de, idare et, alttan al her söylediğine cevap verme, en mükemmel aşk sizinkisi, bozma yuvanı... bunları duymak istiyorlar. Cevap veren herkesin aynı şeyi yazması morallerini bozuyor.
Ne yuvası ya? Adam birkaç kez tokat atiyor. Bir atiyor, iki atiyor, üç atiyor ayni anda arka arkaya.Oturdu ağladı benimle birlikte. Yuvamın bozulmasını istemiyor o suan ilk zannediyor geçmişte olanlardan haberi yok. Tamamen kararı bana bıraktılar
Neyin tekrarı olursa? Sadece tokat değil ki sizin sorununuz. Annesinin, ablasının her şeyinize karışması, haber vermeden kapıdan dışarı adım atamamak, ailenizin evine gittiğinizde kayınvalidenizin yaptıkları, ablanızın önünde bir kaç tokat atması...Bunlar için de pişmanım dedi mi? Annesini nasıl engelleyecekmiş söyledi mi size?Hepinizin yorumlarını ayrı ayrı okudum. Evet belki bende aynı muhabbete şahit olsaydım aynısını derdim. Boşan git ne kahrını çekiyorsun vs vs. Etrafımda ki herkes eşin seni öpsün basına koysun der. Gerek ona yaptığım jestler kendime olan bakımım, yemek ve tatlı konusundaki maharetlerim. Değerimi hakkıyla bilmediğinin de farkındayım. Eşimi seviyorum dediğimde bana haklı olarak tepki göstermişsiniz. İllaki ona karşı eski hislerim yok soğudum. Ama inanın ben suan çok çaresizim. Açık konuşayım boşanmak istemiyorum benim bekar hayatım pek iyi geçmedi çünkü. Genç bi dul kadın olarak kalmakta istemiyorum. Ama kendi kendime bi karar aldım bunu eşime de söyledim. Tekrarı olursa babama söyleyeceğimi ve boşanacagımı söyledim. Suan aslında bi çok şeyi zamana bıraktım. Belki Çok ufak bi ihtimal ama, hala düzeleceğine dair umudum var. Kendisi çok pişman olduğunu söyledi. İnanmak istiyorum ama ona karsı umudumu da yitirdim. Anlaşılmayacak kadar çaresizim.
Aynen insanin karakteri de onemli yaEvet meslek ne kadar sıkıntılı olsa da genlerinde var.
Kayınbabam sinirli ve zamanında kvme şiddet uygulamış birisi öğretmen emeklisi ama meslekle alakası yok dediğim gibi.
Her polis şiddet meyilli yada sinirli değil.
Ne anlama geliyor bu nokta ?
Ağlayarak maalesef yıllar geçse dahi bir çözüm değil bu. Yazık etmeyin gençliğinize, şiddetin bahanesi olamaz.. İstediği kadar stresli işi olsun vuramaz size.Oturdu ağladı benimle birlikte. Yuvamın bozulmasını istemiyor o suan ilk zannediyor geçmişte olanlardan haberi yok. Tamamen kararı bana bıraktılar
Ah canım, koca dayağının tadını bilmiyorsun tabi. Sen fiske vur bak nasıl dikleniyor, evden damdan kaçıyor.Benim kardeşim olsa döve döve götürürüm. Koca dayağı yiyeceğine abla dayağı yesin, aklı başına gelir belki.
Ay valla öyle kardeşe de kardeş demem bi yerden sonra. Ne hali varsa görsün derim.Ah canım, koca dayağının tadını bilmiyorsun tabi. Sen fiske vur bak nasıl dikleniyor, evden damdan kaçıyor.
Burada ben olsam şöyle yapardım böyle yapardım diye yazıyoruz ama herkesin yaşadığı ortam farklı ve bunun neticesinde olaylara tepkisi de farklı. Konudaki abla da anne de aynı zihniyette olduğu için verdikleri tepki kendilerince normal. Konu sahibinin çevresi böyleyken ve yaşı da küçükken kendisi de bunları normal görüyor. Şuan konu sahibi umarım buradaki yorumlarla bu içinde bulunduğu durumun normal olmadığının farkına varır.Ablanız nasıl abla? "Biz bu eve misafir geldik, bizim yanımızda kavga çıkarıyor." tavriyla evden cikmis gitmis. Benim kardesime kocasi kötü söz söyleyecek, ben susacağım, eşim susacak, toplanıp gidecegiz oyle mi?
23 yaşında klasik düşünceler,umutlar ,şans verme ama yanlış yaptığınızı maalesef yıllar sonra anlayacaksınız.zamaniniz kaybolacak.bir defa eşinize haber vermeden gitmeniz neden bu kadar sorun oldu?eşiniz neden bu olayı çok büyüttü onu düşünün.ikincisi ,bekar ,dul bir bayan olunca ne oluyor?herkes sizi rahatsız edecek,kötü gözle mi bakacak?çok mu türk filmi izlediniz.üçüncüsü, eşim değişir,düzelir mantığını bırakın.adam size küfür ediyor.sizi dövüyor ve bunu ailenizin yanında yapıyor.sorununuz varsa bile mantıklı olan başbaşa kalınca konuşmak degil midir?ailenize karşı da terbiyesiz.kayinvalideniz ise ,dayak ye otur kafasında ki daha çok eşinizi doldurup üstünüze salarHepinizin yorumlarını ayrı ayrı okudum. Evet belki bende aynı muhabbete şahit olsaydım aynısını derdim. Boşan git ne kahrını çekiyorsun vs vs. Etrafımda ki herkes eşin seni öpsün basına koysun der. Gerek ona yaptığım jestler kendime olan bakımım, yemek ve tatlı konusundaki maharetlerim. Değerimi hakkıyla bilmediğinin de farkındayım. Eşimi seviyorum dediğimde bana haklı olarak tepki göstermişsiniz. İllaki ona karşı eski hislerim yok soğudum. Ama inanın ben suan çok çaresizim. Açık konuşayım boşanmak istemiyorum benim bekar hayatım pek iyi geçmedi çünkü. Genç bi dul kadın olarak kalmakta istemiyorum. Ama kendi kendime bi karar aldım bunu eşime de söyledim. Tekrarı olursa babama söyleyeceğimi ve boşanacagımı söyledim. Suan aslında bi çok şeyi zamana bıraktım. Belki Çok ufak bi ihtimal ama, hala düzeleceğine dair umudum var. Kendisi çok pişman olduğunu söyledi. İnanmak istiyorum ama ona karsı umudumu da yitirdim. Anlaşılmayacak kadar çaresizim.
Boyle bir sey olursa bu kadını öldürür.e daha iyi ya
karısına şiddet uygulayan polis asla affedilmiyor
açığa alınanı biliyorum bu sebeple
bunu kocanız çok iyi biliyor aslında :) siz bilmediğiniz için bu kadar rahat sanırım
Vallahi size denk gelmiş benim 112de birçok arkadaşım var bende 112 de çalışıyorum askerlerle biliyorsunuz vakalarda denk geliyoruz benim gördüklerim ve arkadaşlarımın eşleri bir tanesi bile normal değil keşke hepsi öyle olsa keske hepsi eşlerine Gül gibi baksaBüyük bir genelleme ,iki meslekten de tanıdığım bir suru insan var hepside insanoğlu insan,eşlerine karşıda oldukça dikkatliler.
Ben anlayamiyorum o zihniyeti. Çocukken abla kardeş sokakta oynarken, bir çocuk kardeşine vursa, abla olarak kardeşini korumuyor muydu? Bununla onun ne farki var. Ayni şey, ayni koruma iç güdüsü.Burada ben olsam şöyle yapardım böyle yapardım diye yazıyoruz ama herkesin yaşadığı ortam farklı ve bunun neticesinde olaylara tepkisi de farklı. Konudaki abla da anne de aynı zihniyette olduğu için verdikleri tepki kendilerince normal. Konu sahibinin çevresi böyleyken ve yaşı da küçükken kendisi de bunları normal görüyor. Şuan konu sahibi umarım buradaki yorumlarla bu içinde bulunduğu durumun normal olmadığının farkına varır.
Hepinizin yorumlarını ayrı ayrı okudum. Evet belki bende aynı muhabbete şahit olsaydım aynısını derdim. Boşan git ne kahrını çekiyorsun vs vs. Etrafımda ki herkes eşin seni öpsün basına koysun der. Gerek ona yaptığım jestler kendime olan bakımım, yemek ve tatlı konusundaki maharetlerim. Değerimi hakkıyla bilmediğinin de farkındayım. Eşimi seviyorum dediğimde bana haklı olarak tepki göstermişsiniz. İllaki ona karşı eski hislerim yok soğudum. Ama inanın ben suan çok çaresizim. Açık konuşayım boşanmak istemiyorum benim bekar hayatım pek iyi geçmedi çünkü. Genç bi dul kadın olarak kalmakta istemiyorum. Ama kendi kendime bi karar aldım bunu eşime de söyledim. Tekrarı olursa babama söyleyeceğimi ve boşanacagımı söyledim. Suan aslında bi çok şeyi zamana bıraktım. Belki Çok ufak bi ihtimal ama, hala düzeleceğine dair umudum var. Kendisi çok pişman olduğunu söyledi. İnanmak istiyorum ama ona karsı umudumu da yitirdim. Anlaşılmayacak kadar çaresizim.
e daha iyi ya
karısına şiddet uygulayan polis asla affedilmiyor
açığa alınanı biliyorum bu sebeple
bunu kocanız çok iyi biliyor aslında :) siz bilmediğiniz için bu kadar rahat sanırım
Ahlaklı çok polis taniyorum. Bu sekilde konusmayin. Kötülük - iyilik, meslekle, memleketle belirlenemez. Sizin cevrenizdekiler kötüymüş. Bunu tüm polis ve askerlere yöneltemezsiniz.Eşin ya asker ya polis bu senaryo hiç değişmez bu mesleklerden hiç mi normal adam çıkmaz anlamıyorum ya çevremde ne kadar asker veya polis varsa hepsi mi sıkıntılı olur mesleği kaldıramıyolarsa yapmasın Allah sana kolaylık versin canım o adama ve ailesine katlanmak gerçekten çok zordur ben burda senin haksız olduğun bişey de göremiyorum sen fazla bile yapmıssın