Lütfen bana yardımcı olun

Konunun başından sonuna hep kendinizi suçlamışsınız farkında mısınız? Nasıl da manipüle edilmişsiniz. Sizin tek suçunuz çekip gitmemek olmuş başka bir şey değil.
Yolun başındayken oturun adam akıllı düşünün karar verin.

Yazmış olduğunuz herşeyi anlıyorum ama, insanların acısına yaşadığı sorunlara karşı fake misin demek. Ne bileyim ?
Neden oyle dedigimi belirttim.
Alıntiladigim hersey gercek olmasini istemedigim kadar absürd çünkü bana göre.

Covid olan kv yi arayip tatile gitmemi istemezsen yanina geleyim mi demek nasil bir mantik? Hem tatile giderken kv den izin alma basiretsizligi hem de covidli olan insanin yanina gitme teklifi mantiksizligi.
23 yasinda yalniz ve aile yaninda toplam 5 aylik evlilikte defalarca koca dayagi yeyip sonra da bosanip dul mu kalayim deme vizyonsuzlugu.
Yani daha cok sey yazilir da neyse.

Fake mi acaba dedi diye tanimadigin insana kirilip laf atiyorsun ama seni doven kocayi gece koynuna alacak kadar da rahatsin? Ne mana?

Ya kiziyorum ya gercekten kiziyorum.
Allah askina bosan ailenin yanina git, meslegin yoksa oku, isin yoksa calis ayaklarinin uzerinde dur.
Senden 10 yas buyukler daha yeni yuva kuruyor. Bu ne kocalar kaçacak korkusudur.
Bir an once hayatina ve canina sahip çık. Bir ömür böyle gitmez, zaten o adamin yaninda bu gidişle ömrün de çok sürmez!
Dediklerimiz bi kulagindan girip digerinden cikmasin, o haberlerde gordugun kadinların çoğu da bir şans daha diye diye ömründen oldular..

Madem boşanmıyorsunuz gözünüzü seveyim doğru düzgün korunun. Doktora gidin eğer bir engel yoksa doğum kontrol hapına başlayın. Bu işi asla ona bırakmayın. Yarın bir gün kucağınızda çocukla boşanmanız şimdiye göre çok daha zor olur.

Cok sukur
Evet benim esimde sinirli ama polis degil genler onemli sanirim
Hangi konuda polis gorsem ayni tepkiler sasirdim yani
Evet meslek ne kadar sıkıntılı olsa da genlerinde var.
Kayınbabam sinirli ve zamanında kvme şiddet uygulamış birisi öğretmen emeklisi ama meslekle alakası yok dediğim gibi.

Her polis şiddet meyilli yada sinirli değil.

Bir tokat geliyor öteki tokat gidiyor. Farkında mısınız yavaş yavaş siz bile normalleştiriyorsunuzdur beyninizde. Bu tokatlar tokat olarak kalmaz, gittikçe dozu daha da artar. Bunu göz önüne almak lazım.

Konunuzun sonunda siz olsanız naparsınız demişsiniz, bu adam benim 5 çocuğumun babası olsa, peri padişahının oğlu olsa ay gibi parlasa dahi darp raporumu alırım, koşa koşa babamın evine giderim. Ben canımı sokakta bulmadım.

Evet ama ne yazık ki hiç ben rastlamadım siz şanslı insanlardansınız o zaman

Peki bisey sorcam sizin esiniz de boyle surekli siddet savuruyormu veya sinirlimi ?
Hangi polis esini okusam ayni konuyu goruyorum cunki
Her tartışmada değil. Tartışmanın Alevi büyüyünce bu raddeye geliyoruz. Onun küfür etmesine dayanamıyorum ben kaldıramıyorum. Küfürden sonra mutlaka Tokat oluyor

Her tartışmada değil. Tartışmanın Alevi büyüyünce bu raddeye geliyoruz. Onun küfür etmesine dayanamıyorum ben kaldıramıyorum. Küfürden sonra mutlaka Tokat oluyor
küfür bile başlı başına sorunken
herkes yerini bilmeli
eşiniz bile size saygısızlık yapamaz birey olarak değerli ve saygınsınız
izin vermeyin vermeyin

Bunun normal olmadığını biliyor musunuz? Genceciksiniz, yazık değil mi size? Konuda çok büyük yanlış diye yazdığınız şey ablanızla kuzene gitmek.. Bu çok büyük bir yanlış değil hatta bu yanlış dahi değil.
Annenize olayı anlattıktan sonra tepkisi ne oldu?

Kaynanan beter böcek valla. Arayıp sormuşsun da gelelim mi diye. Korona olana bakmak için gidilir mi farklı şehre saçmalık. Durumu çok ağır olsa neyse. Ablanın tepkisi de komedi sen şiddete maruz kalıyorsun onun tek takıldığı nokta onun yanında yapması. Şiddete maruz kaldığınızın farkında mısınız? Bence ailenize anlatın olayı. Tatile bile götürdükleri damatlarını tanısınlar.

Büyük bir genelleme ,iki meslekten de tanıdığım bir suru insan var hepside insanoğlu insan,eşlerine karşıda oldukça dikkatliler.

Konu sahibi neden sesin çıkmıyor ?
Eşinle pazar alışverişi ve kahve keyfi yapmıyorsundur umarım
Nedense böyle konu açanlar kendilerine destek arıyor. Aman kocandır sever de döver de, idare et, alttan al her söylediğine cevap verme, en mükemmel aşk sizinkisi, bozma yuvanı... bunları duymak istiyorlar. Cevap veren herkesin aynı şeyi yazması morallerini bozuyor.

Iste o el kalkmayacak ne olursa olsun.
Kalkan el birdaha durmaz devam eder artarak diyoruz sana.
Kendini suçlayıp durma.
Tokat yediğin an polisi arayacaktın kabullendigin için eşin daha cesaretli olacak malesef.
Iyi korun zamana bırak ama boyle devam ederse çok zor.

Ay yemin ediyorum başım ağrıdı. Küçücüksün genceciksin kendine nasıl reva görürsün daha 5 aylık evlilikte bu kadar şey yaşamayı.

Neyse tüm yorumları okudum sen boşanmayacaksın.

1.Şiddetle korun 3 5 10 yöntem kullan en ufak bir riske girme hem bu öküzden baba olmaz hem çok küçüksün.

2. Madem ailen çeker götürür ailene anlat. De ki böyle bi halt etti ama çok özür diledi daha yeni evliyiz ben bi şans daha vermek istiyorum. Bunları eşinle ailenle aynı yerde anlat eşin ailenin arkanda olduğunu bilsin bari sen böyle sakladıkça sahipsiz zanneder.

Hoş içinde olduktan sonra anan baban adamın umrunda bile olmaz da bari bi tepki vermiş ol dayağı yiyip oturma.

3. Sen o adamın kölesi değilsin. Oldu olacak GPS taksın stüne takip etsin.

4. Kaynanayla zorunlu olmadan görüşme gelincilik oynayayım iyi gelin olayım diye kendini ayaklar altına sermişsin ne demek tatile giderken istemezsen gitmem diye aramak ya. Gelme gitme o da ayrı cins.

Oturdu ağladı benimle birlikte. Yuvamın bozulmasını istemiyor o suan ilk zannediyor geçmişte olanlardan haberi yok. Tamamen kararı bana bıraktılar

Aynen öyle. Aman daha yeni evlisin evliliğe alışınca düzelir başta olur böyle şeyle bunun için yuva yıkılmaz falan dememizi bekliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…