- 29 Mayıs 2021
- 14.120
- 91.960
- 548
- 36
- Konu Sahibi gelinhanimcik
-
Ya of derdiniz ne? Ben normal bi insanım sorun çıkmasını istemedim kaos sevmiyorum. Cici gelin rollerinde değilim hiçÇünkü o cici gelin, en çok onu sevecekler.
Yorumlari okumamışim, seytandan sonra doğanlar sayisi 2ye yukseldi suanÇünkü o cici gelin, en çok onu sevecekler.
Kayniş fena. Isındırmaya çalışıyor ki yarışa sokabilsin. Ama sıra şaşıyor bazen, olmuyor yani.Bence kv daha tehlikeli. Oglu tabak kirmiş ama eltiye haklisin vs diyor . Hep kv haklisın dedikçe elti gaza gelmiş dolmus vence. Kv aradan çıksa iyi bile anlasabilirsiniz.
Eltinizi bir gün kahveye çağırın konuşun bunları açık açık.Belki onunda alındığı konular vardır.Ben her zaman açık olmaktan yanayım.Biz çoklu eltiyiz.Hiç bir şey yaşamadık inanın bugüne kadar.Kardeş gibiyiz.Ufak tefek şeyler olmuşdur belki.Ama inanın kıskançlık şu bu yoktur.Takip etmiyorum belki de hiç takmıyorum diye böyle oldu daha da hırslandı bilmiyorum ben de bir yeter demek istedim artık. Telefonu karıştırma konusu tamamen tesadüf oldu ben de eltim sürekli benimle uğraştığı için merak ettim benimle ilgili yazdımı diye. Ayrıca gizlice yapmadım kayınvalidem sürekli al kızım karıştır der ben de hiç almadım ne yapcam onun telefonunu karıştırıp. Keşke bakmasaydım da görmeseydim
Sürekli eşimin ailesiyle görüşüyorum bu olaylar çıkıyor sorum yaşayıp stresli bir hamilelik istemiyorum.Eltinizle hamilelik düşünmenizin ne alakası var? O kadar takıntılı yapmışsınız kadını kadını demek. Hayır ne yapabilirsiniz, görüşmezsiniz en fazla.
Ayrıca kayınvalide ile yazislamalarini okumanızı çok yanlış. Gerçekten işiniz gücünüz yok demek ki dedektifcilik oynuyorsunuz.
Elti sizin peşinizde gibi halledersiniz birde.
Cipcicisiniz maşallah, konudan cicilik akıyor. Kocanız sizi kolluyor dua edin, yoksa iyi bi cicilerlerdi sizi.Ya of derdiniz ne? Ben normal bi insanım sorun çıkmasını istemedim kaos sevmiyorum. Cici gelin rollerinde değilim hiç
Sana birşey söylediğinde eltinle ilgili aaa önemli degil gerekirse ararım ben de cellalenme, açıklamaya girme kvye karşı.Eşime söylemiş mesela eltimin çocuğunu sevmediğimi falan ben buna da takıldım. Neden bana gelip söylemiyor şikayet eder gibi eşime söylüyor. Teşekkür ederim yorumunuzu dikkate alacağım
Herkesin aradığını konuCanım, burada bir gelin hanım vardı, elti o kadar sabrını taşırmıştıki, en son gelin hanımcaığımız eltisine saldırıp, vampir gibi dişlemişti eltiyi. Sizin durum inşallah o noktaya gelmez.
Basit şeyler evet ama bitmeyince insan çok sıkılıyor. Ben de güzel aile gibi olalım istedim ama olmadı maalesef. Teşekkürler yorumunuz içinEltinizi bir gün kahveye çağırın konuşun bunları açık açık.Belki onunda alındığı konular vardır.Ben her zaman açık olmaktan yanayım.Biz çoklu eltiyiz.Hiç bir şey yaşamadık inanın bugüne kadar.Kardeş gibiyiz.Ufak tefek şeyler olmuşdur belki.Ama inanın kıskançlık şu bu yoktur.
Başta mesela selam verme vermeme konusu olmuş.Ben olsam direk söylerdim.Alınmışsınız ama farketmediniz galiba hatta camın önüne geçtim size sesimi duyurmak için diye anlatırdım.O rahatsız olsun o zaman.Zaten inanın siz böyle yaptıkça geriye atmayıp sakince konuşup anlatınca oda bu tavırları bırakır.Çok basit işler bunlar bilmiyorum bana göre.Yaşlar da ufak.
Ay o kadar meseleden bir şey olmaz hamileliğinize. Eltiyi ortadan kaldıramayacağını göre,lafi olduğunda duymamazlıktan geleceksiniz. Eşiniz annesinin her söylediğini yetistirmesin size. Minnoş minnoş yaşayın hamileliğinizi.Sürekli eşimin ailesiyle görüşüyorum bu olaylar çıkıyor sorum yaşayıp stresli bir hamilelik istemiyorum.
Çok teşekkürler gözümü açtınız gerçektenSana birşey söylediğinde eltinle ilgili aaa önemli degil gerekirse ararım ben de cellalenme, açıklamaya girme kvye karşı.
Eltin gerçekten kiskanmis olabilir kvden de bunu körüklüyor. Herkese haklısın demek kadar politik bir yaklaşım olamaz. İkiniz de benimle iyi olun da birbirinize ne yaparsanız yapın demek. İyi niyetli olan yemek takımını alır size verir, siz eltinize verirsiniz. Ah saflarım ah...Neyseki bizler buradayızSon kv bükücüler
Kocası sirtaki yapıyor sanırımHamile kalmak istemekle eltinizin alakası nedir? Kocanız ne diye tabak kırıyor öfke sorunu falan mı var? Önce bunu çözün stres olmak istemiyorsanız.
Bazı aileler oğullarının kirli çamaşırlari ortaya çıkmasın ister eltiyi de zamanında çok ezdiler ise belki anlatır diye korkmuş olabilirler
Ya sizin gibi insanları seviyorumNeden kıskansın ki eşi var çocuğu var ortada kıskanılacak birşey yok 4 eltim var 3 görümcem 2 gelinimiz var kimsenin beni kıskandığını düşünmüyorum kim niye kıskansın ki beni ben niye kıskanayım ki
Bizim durumumuzda eltim silinen biri değil benden daha sık gidiyor üst katımdaki kayınvalidemeKeşke bi eltim olsaydı da kv ile süper anlaşıp ennn sevilen gelin hanımcık olup, birleşip beni silselerdiYüce Rabbim bazılarına gani gani veriyor da kıymeti bilinmiyor bu güzel durumun.
Elti yokluğundan benim kaynana komşuya sardı ya, bana yapamadığı kaynanalığı ona yapıyo ajahahhah keşke kaynım olsaydı, bi tane daha doğuramamış irkek.Keşke bi eltim olsaydı da kv ile süper anlaşıp ennn sevilen gelin hanımcık olup, birleşip beni silselerdiYüce Rabbim bazılarına gani gani veriyor da kıymeti bilinmiyor bu güzel durumun.
Teşekkür ederimYa sizin gibi insanları seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?