- 3 Nisan 2023
- 957
- 3.076
- Konu Sahibi gelinhanimcik
Gelsin ne var ki bunda gelmese bu seferde gelip gitmiyor diyecekler kızda ne yapsa suçBizim durumumuzda eltim silinen biri değil benden daha sık gidiyor üst katımdaki kayınvalideme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelsin ne var ki bunda gelmese bu seferde gelip gitmiyor diyecekler kızda ne yapsa suçBizim durumumuzda eltim silinen biri değil benden daha sık gidiyor üst katımdaki kayınvalideme
Ahahhah benim kayınvalide de öyle, tek gelin olanın halinden tek gelin anlarElti yokluğundan benim kaynana komşuya sardı ya, bana yapamadığı kaynanalığı ona yapıyo ajahahhah keşke kaynım olsaydı, bi tane daha doğuramamış irkek.
Ben harikayım mükemmelim ondan kıskanıyor demiyorum, hatta evi falan benimkinden daha güzel ben kv alt katındayım daha kendi evimize geçemedik, gayet güzel hayatı var benim kıskanılacak birseyim yok. Neden yapıyor diye düşününce aklıma başla birsey gelmiyor. Yukarıda yazdım bazı şeyler kıskandığını bariz belli ediyor.Neden kıskansın ki eşi var çocuğu var ortada kıskanılacak birşey yok 4 eltim var 3 görümcem 2 gelinimiz var kimsenin beni kıskandığını düşünmüyorum kim niye kıskansın ki beni ben niye kıskanayım ki
Teşekkür ederim
Milletin canına okuyor, hiç demiyorlar ki sen hayırdır. Herkes kafayı yemiş anlayamıyoruz eşimle.Ahahhah benim kayınvalide de öyle, tek gelin olanın halinden tek gelin anlar
Eltiye kafayı yoran onlara da yorar bence ben sadece kendi şahit olduğum bir iki mesele yüzünden acaba bu olabilir mi dedim illa böyledir demedim kiYine aynı fikirdeyim. Dedikodu yapmaktan öteye gitmeyecek, daha bir şey yaşamadan konu sahibi dolup taşacak. Cidden lüzumu yok zaman kaybı.
Oğlanın kirli çamaşırı nedir?
Kaç kızla yattı
Kimlere söz verdi de caydı
Vs vs
Bilip ne yapacak vallahi kafa yormaya değmez.
Gelsin zaten niye geliyor demedim. Yazılana cevap verdimGelsin ne var ki bunda gelmese bu seferde gelip gitmiyor diyecekler kızda ne yapsa suç
Tamam işte şanslı durumda olan sensin, kv ile çok iyi anlaşacak bi elti lazımdı bana.Bizim durumumuzda eltim silinen biri değil benden daha sık gidiyor üst katımdaki kayınvalideme
Tek gelin olmak daha kötü değil mi ?Allah'tan tek gelin değilim ama en küçük gelinimAhahhah benim kayınvalide de öyle, tek gelin olanın halinden tek gelin anlar
Benimki salça olacak bir şey bulamayınca dünya klasikleri koleksiyonuma "bu gavur adamların kitaplarını niye topladın çöpe at faydalı bir şeyler oku" demiştiMilletin canına okuyor, hiç demiyorlar ki sen hayırdır. Herkes kafayı yemiş anlayamıyoruz eşimle.
Felaket kötü ya iyi ki tecrübe etmemişsinTek gelin olmak daha kötü değil mi ?Allah'tan tek gelin değilim ama en küçük gelinim
Yav o değil sen kıskanıyorusn elitini kabul et artık.Burada okuyan herkes bunu anladı ilk sayfadan.Senin kıskanman gereken şeyler varmış madem senin yok. Dert edinmişsin.Ben harikayım mükemmelim ondan kıskanıyor demiyorum, hatta evi falan benimkinden daha güzel ben kv alt katındayım daha kendi evimize geçemedik, gayet güzel hayatı var benim kıskanılacak birseyim yok. Neden yapıyor diye düşününce aklıma başla birsey gelmiyor. Yukarıda yazdım bazı şeyler kıskandığını bariz belli ediyor.
Benimki de Derya Baykal izliyorum diye bundan o....Luk mu ogrenecen demişti geri kafalı işte ben anne öğrensem bu yaşıma kadar öğrenirdim galiba dedim de sustu kaldı öyleBenimki salça olacak bir şey bulamayınca dünya klasikleri koleksiyonuma "bu gavur adamların kitaplarını niye topladın çöpe at faydalı bir şeyler oku" demişti
İyi ki bak burda şansım gülmüşFelaket kötü ya iyi ki tecrübe etmemişsin
Eltiniz size pas vermemiş ama kv cevap vermiş. Yani aynı ortamdaymışsınız.Aynı günün akşamı eşimin evlerine gittik çıkarken baktım ki eltim gelmiş mutfakta yemek yiyor ben afiyet olsun dedim o da bana dönüp yüzünü bir değişik yaptı beni tersledi yani, sonra kayınvalidem cevap verdi sağol kızım dedi
Nasıl oluyor da, kv'niz olaya şahit olurken, eltiniz olayı başka bir şekil anlatabiliyor? Demek istediğim oradayken, tüm sürece şahit olan birine nasıl olayı başka şekilde anlatabilir ki eltiniz? Saçma değil mi bu kısım ya.neyse çıktım sonra eşim etlimin o gün yaşananları kayınvalideme farklı anlattığını benim selam vermediğimi sadece eşimin selam verdiğini falan anlattı daha bi şok olduk tabi.
o da bişeymi benim eltim düğünümüzde beyaz kabarık elbise giyinip taç taktı
O konunun linki var mi cok merak ettimCanım, burada bir gelin hanım vardı, elti o kadar sabrını taşırmıştıki, en son gelin hanımcaığımız eltisine saldırıp, vampir gibi dişlemişti eltiyi. Sizin durum inşallah o noktaya gelmez.
Var 1-2 sayfa geride paylaşıldıO konunun linki var mi cok merak ettim
Aynen demi konuda eksik kısımlar varŞimdi nicki de gelinhanimcik zaten Koca kv mic mic. Bu öyle olunca diğer gelini kiskirtmislar. Elti yemeğe gidelim demiş. Kvnin dedirttirmedigi ne malum? Telefonumu karıştır niye diyor? İyi niyetli olan karşısına oturtturur ikiniz de bu evin gelinisiniz, ufak tefek yanlış anlaşılmalar olur der. Cakaaaal
Siz fazla ilerlemeye müsade etmişsiniz. Ben neden sık gelmiyor kısmında ben böyleyim ağa dedikten sonra aynı konu etrafında döndü olaylar yıllarca.Benimki salça olacak bir şey bulamayınca dünya klasikleri koleksiyonuma "bu gavur adamların kitaplarını niye topladın çöpe at faydalı bir şeyler oku" demişti