• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen akıl verin

biz senin adına karar veririz sen yeterınce olgun degılsın

olgun olsaydın onunla evlenmezdın

bız en ıyısını bılırız bız anne babayız

gidersen sana hakkımızı helal etmeyız

diyorlar

Ya hani cidden afedersin ,ama sana boyle hem fiziksel hem ruhsal siddet uygulayan anne baba hakkini helal etse nolur etmese nolur?

benden utanıyorlar. ev telefonunu acmam yasak

komşularla asla konuşmamalıymısım

Suan sana yemin ederim agzim acik senden gelen cevaplari okuyorum.Burada hicbir konuya bu kadar cok yorum yapmamistim herhalde.
Ya senden utaniyorlar,kimseyle iletisimin yok,maddi gelirin yok,her konuda sana engel oluyorlar,fiziksel ve ruhsal siddet var.Sen neyi bekliyorsun? Bak bu hayata bir kez geliyorsun ve suan yazdiklarin gibiyse hicbir kadin buna layik degil.Sende kendini layik gormemelisin:20:

Ya hani cidden afedersin ,ama sana boyle hem fiziksel hem ruhsal siddet uygulayan anne baba hakkini helal etse nolur etmese nolur?

arkadasım en sonunda fena evlat ben oldum. çalışmak istiyorum dediğimde tum akrabalarımla konuştum. ve en sonunda babamı uzuyormusum sekerı cıkıyor dıye babaannem evden kovdu...

ben bencılmısım hep kendımı dusunuyormusum

ben evrende yok olmak molekullerıme ayrılmak ıstıyorum

yalnız bakkala bıle gıdemıyorum bunaldım!

arkadasım en sonunda fena evlat ben oldum. çalışmak istiyorum dediğimde tum akrabalarımla konuştum. ve en sonunda babamı uzuyormusum sekerı cıkıyor dıye babaannem evden kovdu...

ben bencılmısım hep kendımı dusunuyormusum

ben evrende yok olmak molekullerıme ayrılmak ıstıyorum

yalnız bakkala bıle gıdemıyorum bunaldım!

Sen iyi niyetli oldugun halde surekli onlari dusunmussun.Ama onlar seni her zaman yari yolda birakmis bu zor gunlerinde bile destek cikmamis.Ne demek ya?
Gercekten bazi insanlar ellerindekinin kiymetini bilmiyor

evet işte bu soruyu bekliyordum

EVET TEK NEDEN BU !

aslında şöyle zamanında teyzem de kaçmış. bundan 30 yıl önce. bu annemın uzerınde travmatık etkı yaratmıs ve ben de teyzemı görüyor

neden bu soruyu bekliyordun??? aileni dinleyemiyoruz sonuçta burada sadece sen yazıyorsun bu soru garip mi?

Sen iyi niyetli oldugun halde surekli onlari dusunmussun.Ama onlar seni her zaman yari yolda birakmis bu zor gunlerinde bile destek cikmamis.Ne demek ya?
Gercekten bazi insanlar ellerindekinin kiymetini bilmiyor
lütfen yanlış anlamayın ama...bu yazdıklarımı dini bir sitede daha paylastım cok bunalmıstım

ve hayret ediyorum birileri beni haklı goruyor birileri bana ınternetten de olsa biri benı anlıyor

inancımı ve kendimi kaybetmeye basladım

lütfen yanlış anlamayın ama...bu yazdıklarımı dini bir sitede daha paylastım cok bunalmıstım

ve hayret ediyorum birileri beni haklı goruyor birileri bana ınternetten de olsa biri benı anlıyor

inancımı ve kendimi kaybetmeye basladım

Anlamadim desem:26:
O paylastigin sitedekiler olumsuzmu yanit verdi???

Kacarak evlenip bosandigi icin

telefonu açıp kapatamayacak kadar vebalı değil ya bu kız,
kaçmış boşanmış, şiddet var aldatma var
bir de 5 aylıkkendayaktan bebegını dusurmuş, nasıl direkt olarak boşanmış ki yapanlar ceza almamış mı mahkeme vs?
bilemedim karışık :ssz:

bir de 5 aylıkkendayaktan bebegını dusurmuş, nasıl direkt olarak boşanmış ki yapanlar ceza almamış mı mahkeme vs?

anlasmalı bosandık. ben avukat tutup çekişmeli boşanma davası ıstedım. ama o sırada işten çıkmıştım

babam senin saçmalıkların ıcın bır de avukat parası veremem dedi. bitsin bu iş dedi. onlarla da ugrasamayacagım dedi.

Ailesi bile hakli gormuyor..Sence mahkeme bunla ugrasirmiydi?Annesi ne demis gormedinmi damadin yaninda aldattigini ogrenince ,erkektir yapar.Demekki orumcek kafalilik mevcut :(

cunku bana ınanmayacagınızı, daıma ane & babaların haklı gorecegınızı, mutlaka sıze anlatmadıgım birşeyler oldugunu dusundugunuzu dusunmustum

inanmak isemediğim çok doğru ama her anne baba da maalesef haklı değil, ama sana da çözüm bulmak lazım böyle gitmez yani,
bunu yazdığım için çok üzgünüm ama,
işin ya da paran yoksa biraz sularına gideceksin gibi :(

Ailesi bile hakli gormuyor..Sence mahkeme bunla ugrasirmiydi?Annesi ne demis gormedinmi damadin yaninda aldattigini ogrenince ,erkektir yapar.Demekki orumcek kafalilik mevcut :(

anlamak ıstemıyorsunuz...

kacan kız her kötü olaya layıktır deyip durur annem öteden beri. gelinlik bile hak etmiyorsun sen bizi dinlemedin gittin...herseye katlanacaksın kendın gıttın

evet cunku ben ailemin onayını almadan evlendiğim için bana hersey mustehakmıs gıbı cevaplar geldı

sarsıldım

Orumcek kafalilar.Aldatmayi yutan kadinlar daha temiz degilmi? Kocasi kadini aldatiyor,siddet uyguluyor ama ayrilmadigi icin onlar daha temiz.Yok oyle bi dunya.Sen en azindan kadin oldugunu unutmamissin aldatmayi yutmamissin.

inanmak isemediğim çok doğru ama her anne baba da maalesef haklı değil, ama sana da çözüm bulmak lazım böyle gitmez yani,
bunu yazdığım için çok üzgünüm ama,
işin ya da paran yoksa biraz sularına gideceksin gibi :(

işe girmek için ne kavgalar ediyorum biliyormusun?

yol parası vermıyor, kredı kartımı vermiyor babam

Back