• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tek çözüm boşanmak değildir bence

Niye herkes Bosan diyor çünkü bu genelde hiç çözülmeyen bir konu.
İkincisi de ailesinin yanında bir ay kalması sizce normal mi evli birinin? Görümcelerimle takılması rahatsız ediyor kalması değil demişsiniz de onlarla takılmak için kalıyor zaten.
Buna okay olup susun o zaman dert anlatmayın kimseye çünkü herkes boşan diyecek çözüm yok ki

Rest çekmek var onu da yapar mısınız?
tek çözümün boşanmakta olduğunu sanmıyorum güzel bi evliliği var belli ki bu sorun dışında. Sabredemiyorsanız güzellijle konuşun olmadı görğmcelerinizle konuşun olmadı destek alın .. isteyene yol çok

Birde madem size göre yaşadınız hayat boşanmaya sebep olacak türden sorunlar barındırmiyor kimseye şikayet etmeyin. Özellikle de ailenize.
İstediğiniz cevabı vermiyorlar diye insanları kötü yapmışsınız.
Öyle yılda bir iki gitmeye anneniz boşan demez. Önceki konuda yazdığınız gibi çok daha fazla gidip kalıyor eşiniz menleketinde muhtemelen.

cok severek evlendim eşim bir dediğimi ikiletmez kavgamız da pek yoktur sadece onun aile ilişkilerinden dolayı sınır çizememesinden yakınırım. onların yanında da bana ekstra deger gösterir ondan dolayı ailesi de bana prenses gibi davranır ama istiyprlar ki hep beraber olalım,takılalım. bu durum beni ziyadesiyle üzen bir durum. gercekten haklı olmak değil sadece huzur istiyorum. kime derdimş anlatsam boşan diyor. boşanmak istesem zaten coktan boşanır buralara yazıp çözüm istemezdim. ayrıca bi kızımız var boşansam insanız yıllar sonra biriyle beraber olsam kızıma nasıl davranır diye hep tedirgin olucam ayrıca herkesin bir sorunu var bence kimse dört dörtlük değil. bana kimse demiyor ki kızım eşin seni aldatmıyor, sigarası alkolu yok evine baglı hep beni ailesini gezdirmek ister .iyi yanları daha cok agır basıyor ama anneme bile anlatımca sanki dünyanın en kötü kocası gibi tavırlara girip aaa olmaz öyle, senin işin cok zor gibi şeyler söyler. ben bunları duymak istemiyorum kaldı ki babama bile bakımca 20 yıl biz dedemlerle aynı evde yaşadık. hani herkesin bir eksiği var sadece nasıl bu durumu huzura cevirebilirim onun arayışındayım
Karşınıza daha iyi birinin çıkma ihtimali çok düşük,tölere edebileceğiniz kadar göze batmıyorsa düzeninizi bozmayın,çok can sıkıcı bir hal alırsa beraber çözüm yolu arayın,herkes çok mükemmel bir hayatı varmış gibi davranıyor bakmayın siz onlara,gelmeyin kimsenin gazına,dikkat ettinizmi millet neleri sineye çekip görmezden geliyor ama siz eşim hapşırdı deseniz ayyy rezillik hemen ayrıl diyorlar,bakmayın kimseye.

ard arda oldugu için genekde 2 bayram arasına denk getiriyor bayramlarda orada olmak için
İki bayram arasında iki ay var. 2 ay mı kalıyor iki bayramı da geçirmek için?

Bir ay ordaysa bir ay burda ile senede 2 kez gidiyor arasında dağlar kadar fark var. Ben hangi dediğinize inanacağımı bilemedim şu an.

bebeğimiz daha yeni oldu bu sürecte gitmedi daha dogrusu deneyimlemedim bundan önce yılda 2 kez giderdi dediğiniz gibi ben istemediğim için zorlamazdı beni de. bende aileme giderdim ya da onlar bana gelirdi sorun etmedim bu durumu. anne babayı anlarım da sadece görümcelerimle cok vakşt gecirince rahatsız oldum.
Bu aleni kıskançlık yalnız, o bir ayı anne babasıyla geçirse görümceleri hiç görmese mesele değil. Önceki konunuzu okumadım da bahsettiğiniz insanlar eşinizin kardeşleri. Tabi ki onlarla vakit geçirecek sohbet edecek. Oraya gittikten sonra size ne kiminle vakit geçirdiğinden. Ben de aileye düşkünlük değince her akşam beraberlik falan sandım, senede 1 ay. Babam polisti asla yaz tatilinde senelik izne çıkamazdı. Biz yaz tatilinde anne tarafıma giderdik babam ekimde babaannemin yanına giderdi. Kimse ölmeden büyüdük çok şükür. Ben sizi darlamadıktan sonra bunu gayet makul buldum

cok severek evlendim eşim bir dediğimi ikiletmez kavgamız da pek yoktur sadece onun aile ilişkilerinden dolayı sınır çizememesinden yakınırım. onların yanında da bana ekstra deger gösterir ondan dolayı ailesi de bana prenses gibi davranır ama istiyprlar ki hep beraber olalım,takılalım. bu durum beni ziyadesiyle üzen bir durum. gercekten haklı olmak değil sadece huzur istiyorum. kime derdimş anlatsam boşan diyor. boşanmak istesem zaten coktan boşanır buralara yazıp çözüm istemezdim. ayrıca bi kızımız var boşansam insanız yıllar sonra biriyle beraber olsam kızıma nasıl davranır diye hep tedirgin olucam ayrıca herkesin bir sorunu var bence kimse dört dörtlük değil. bana kimse demiyor ki kızım eşin seni aldatmıyor, sigarası alkolu yok evine baglı hep beni ailesini gezdirmek ister .iyi yanları daha cok agır basıyor ama anneme bile anlatımca sanki dünyanın en kötü kocası gibi tavırlara girip aaa olmaz öyle, senin işin cok zor gibi şeyler söyler. ben bunları duymak istemiyorum kaldı ki babama bile bakımca 20 yıl biz dedemlerle aynı evde yaşadık. hani herkesin bir eksiği var sadece nasıl bu durumu huzura cevirebilirim onun arayışındayım

Şu kocayi bırakmayın, birakin elalemin ne dedigini, adamin ailesine de sevginiz icin azicik tolerans gosterin. Kimse dort dortluk degil.

Not: 4 sayfayi okumadim.

Yani her şey güzelse eşinize bir ayar verin siz de. Çalışan bir annesiniz sizi bebekle bırakıp kardeşlerine gitmesi kabul edilebilir bir şey değil.
Sizin izin alabildiğiniz zamanlarda yıllık izinlerde, bayramlarda ne yapıyorsunuz?
Şimdi benim eşimin de seyahatli bir işi var bu durum aşırı büyük bir problem oldu evliliğimizde çocuktan sonra. Boşanma sebebi değil ama beni çok yoruyor. Konuşsak da çözebileceğimiz bir şey değiş adam işim bu diyor ve işimi seviyorum bana saygı göster diyor.
Beni rahat ettir öyle git noktasına geldik en sonunda. Evi büyütüp yatılı bakıcıya geçtik.
Çünkü ben de çalışan bir anneyim ve eşim yokken perişan oluyordum.
Siz de konuşup orta yolu bulun madem. Ciddiyetinizi belirtin rahatsız olduğunuz şeyleri söyleyin. 1 ay kalmasın da 1 hafta kalsın mesela. 1 ay gerçekten çok.

Onceki konunuzda farkli konustunuz burda farkli konusuyorsunuz hangisini dikkate alip yorum yapalim. Kotu yorumlar gelince degistirmissiniz herseyi onceki konuda bir ay orda bir ay burda diyordunuz simdi senede bi ay olmus konu ovmussunuzde ovmussunuz kocayi. Bosanmayin tabiki devam edin iste ne istiyorsunuz bizden bizde mi kocanizi ovelim?

Kimse mükemmel değil ama anlattığınıza göre mükemmel e yakın bir eşiniz var.Eşinizin ailesi size prenses gibi davranıyor ama huzurunuz yok.(Allah başka dert vermesin)Annenlze ve çevrenize göre boşanmanız lazım .Anlattığınıza göre büyük bir probleminiz yok.Ama insanlara ne anlatıyorsunuz da boşan diyorlar.Bi tutarsızlık var gibi

Kimse mükemmel değil ama anlattığınıza göre mükemmel e yakın bir eşiniz var.Eşinizin ailesi size prenses gibi davranıyor ama huzurunuz yok.(Allah başka dert vermesin)Annenlze ve çevrenize göre boşanmanız lazım .Anlattığınıza göre büyük bir probleminiz yok.Ama insanlara ne anlatıyorsunuz da boşan diyorlar.Bi tutarsızlık var gibi

Onceki konunuzda farkli konustunuz burda farkli konusuyorsunuz hangisini dikkate alip yorum yapalim. Kotu yorumlar gelince degistirmissiniz herseyi onceki konuda bir ay orda bir ay burda diyordunuz simdi senede bi ay olmus konu ovmussunuzde ovmussunuz kocayi. Bosanmayin tabiki devam edin iste ne istiyorsunuz bizden bizde mi kocanizi ovelim?
ne alakası var diğer konuda sadece huzurumu bozan durumdan bahsettim genel hayatımızdan bahsetmeyip. e yorumlar acımasızca gelince iyi taraflarını da bahsedip bu huzurumu bozan duruma o şekilde bakılmasını istedim.

tutarsız bi durum yok ben sadece huzurumu bozan durumdan bahsedince tek başına ele alınıyor konu bende iyi taraflarını da yazmak istedim. aileye gelince cogu aile kızlarının en ufak bi sorunu olmasın isterler. beni neden kanıtlama cabasına soktunuz anlamadım sanki esrarengiz bi olay var ortada 😄

Birde madem size göre yaşadınız hayat boşanmaya sebep olacak türden sorunlar barındırmiyor kimseye şikayet etmeyin. Özellikle de ailenize.
İstediğiniz cevabı vermiyorlar diye insanları kötü yapmışsınız.
Öyle yılda bir iki gitmeye anneniz boşan demez. Önceki konuda yazdığınız gibi çok daha fazla gidip kalıyor eşiniz menleketinde muhtemelen.
ya ne şikayeti offf “bir derdim var” başlığına dert yazılır dimi ???? bende derdimi yazdım. yazdım ki bi çözüm bulabileyim belki bi fikir veririler diye amma yüklenmişsiniz cidden canım daha da sıkıldı. umarım aynı derdi yaşamazsınız bunalmazsınız da kimseye benim gibi dert yakınıp sizin gibi kişilerde daha fazla üstünüze gelmez

ne alakası var diğer konuda sadece huzurumu bozan durumdan bahsettim genel hayatımızdan bahsetmeyip. e yorumlar acımasızca gelince iyi taraflarını da bahsedip bu huzurumu bozan duruma o şekilde bakılmasını istedim.
Gecen konuda bir ay orda bi ay burda dediniz simdi yilda bi ay diyorsunuz. Istediginiz yorumlar yapilsin diye soylediklerinizi degistirdiniz acimasiz degil dogru yorumlar yapildi sadece isinize gelmedi

Gecen konuda bir ay orda bi ay burda dediniz simdi yilda bi ay diyorsunuz. Istediginiz yorumlar yapilsin diye soylediklerinizi degistirdiniz acimasiz degil dogru yorumlar yapildi sadece isinize gelmedi
işinize gelmedi falan ne biçim laflar bunlar eline telefonu alıp insanların kalbini nasıl kırsam diye mi düşünüyosunuz

ya ne şikayeti offf “bir derdim var” başlığına dert yazılır dimi ???? bende derdimi yazdım. yazdım ki bi çözüm bulabileyim belki bi fikir veririler diye amma yüklenmişsiniz cidden canım daha da sıkıldı. umarım aynı derdi yaşamazsınız bunalmazsınız da kimseye benim gibi dert yakınıp sizin gibi kişilerde daha fazla üstünüze gelmez
Buradan bahsetmiyorum.
Aileniz, şikayet ettiğiniz, kime anlatsam hemen boşan diyorlar dediğiniz kişilerden bahsediyorum.
Daha canınız sıkıldı çünkü hoşunuza gitmeyen yorumlar var. İki konuda farklı şeyler yazıyorsunuz, yorumlarda ona göre oluyor.
Bunun içinde yapılacak bir şey yok malesef.

Back