• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen akıl verin

Cok yanlis dusunuyorsun yasadiklarini okurken cok uzuldum.merak etme senin de zamanla gonlun feraha erecek.tabi ki ilerde evleneceksin cocuklarin da olucak.bu kadar karamsar olma kkde bircok kadinin oykusu var sen kotu bisey yapmamissin ki sevmissin sadece.

Canin sagolsun evlenmissin olmamis.tek bosanan sen degilsinki neden disliyolar anlamis degilim.yine evlenirsin mutlu mesut coluk cocuk yasarsin daha yasin ne.en kisa zamanda ise baslamalisin.

:5:

ben 24 yasında ailemin onayı olmadan bir evlilik yaptım. tabiri caizse kaçarak. üniversite mezunu çalışan bir kızdım. eşimle çok severek evlendik.

çok sevdiğim halde kayınvalidem ve akrabaları yuzunden boşanmak zorunda kaldım. 1 yıl kağıt uzerınde surdu ama aslında 7 ay. boşandığım için pişman değilim...olması gerekıyordu eşim olacak karaktersız ınsan bana, bana eş çok anne bir dedi...daha bır cok sey var eşimin babasından ve annesınden de şiddet gördüm. en sonunda saygısız gelin ben oldum. kayınvalidem, eşimin beni, babasının kuzenının kızıyla aldatmasına destek verdi ki bu bayanında evli oldugunu ve ufak bır kızı oldugunu ogrendım konuştum hatta kendısıyle. neyse olan oldu.

ben psikiyatrik tedavi görüyordum artık bıraktım feyda vermıyor. kendi memleketıme döndüm. ama ben cevre baskısından nefes alamıyorum. ailem beni eve kapadı. babam iki üniversite mezunu olmasına rağmen benden utanıyor, yalnız bakkala ekmek almaya bile göndermiyor. odamdan dışarı çıkamıyorum. çok ağır üzüntüler içerisindeyim. eşimin ailesinden gördüğüm şiddet üzerine 5 aylıkken çocuğumu düşürdüm ama eşim umursamadı...

ben hayattan çok korkuyorum. intihar düşüncesini kafamdan cıkaramıyorum. kız arkadaşlarım benle konuşmuyor, kapılar duvar oldu. !!!! evlenmeden kız arkadaşlarım inanırmısınız herseyı yasadı ama ben hep kendımı tek bır erkege sakladım.

lütfen beni evlenme meraklısı olarak görmeyin ama içimi bir korku sardı, ben yenıden anne olamayacak mıyım? ben hep böyle yapayalnız mı kalacagım? kendımı kullanılıp atılmıs selpak görüyorum. kirlendim. ben 24 yasında dulum. akrabalarım benı asagılıyor. telefonlarım calmıyor.

evlenip boşanmış erkekler bile, hiç evlenmemiş kız istiyorlar. benim tek suçum sevmek miydi? ben nikahsız yasamadım yanlıs birşey yapmadım. öğretmen olan akrabalarım bile bana cok agır konuşuyor. bunları hak ettiğimi ve hayatımın artık sona erdıgını söylüyorlar.

ben düzgün düşünemiyorum benim gibi boşanan bayanlar var mı? hayatınız nasıl gidiyor? yeniden evlendiniz mi? şahsen annem yenıden evlenmeme karşı.

o hayatımı mahvetti yaşadığım acılar maddi manevi çok büyük tarifi yoktur ama o şimdi mutlu kız arkadaşı var. sürekli diyorlar ki boşanmış kızla, boşanmış erkek bir değildir. boşanmış kız kimseye layık degildir.

evde de annem sureklı yeriyor beni. yemek yemek bıle zor gelıyor. ınanırmısınız 15 gunde 9 kilo verdim. şimdi 44 kiloyum.

Çevrenizdeki insanlar ne kadar cahil ve vicdansızmış. Herkes hata yapabilir. O insanlara bir sorun kendi hayatları çok mu düzgünmüş? Siz bu vicdansızlara hiç kulak asmayın. Bir an evvel bir iş bulup, tek göz de olsa kendinize ayrı bir ortam oluşturun. Bu işin ilacı bu bence. Sonra hayat neler getirir belli mi olur? Sizi mutlu edecek birisi çıkar karşınıza elbet. Siz değerlisiniz, bunu aynanın karşısında kendinize defalarca söyleyin. Çevrenizdekilerle iletişimi mümkün mertebe kesin. Her şerde vardır bir hayır. Allah yardımcınız olsun.

nasıl saçma davranışlar sözler bunlar cahil insanlarda değiller anlattığınıza göre herşeye rağmen hatalarlada olsa hayat devam ediyor kim demiş dul evlenemez dul lafı nedir ya bende evlenip ayrıldım şuanda yeniden evlendim evlenip ayrıldım diye hayat boyu yanlız olmaya mahkum değilimki ayrıca eşim hiç evlilikte yapmamış eğer buda bir statüyse çok kötü davranışlar çok kötü sözler allah yardımcınız olsun inşallah ama artık kabuğunuzu kırmanın zamanı gelmiş ne kadar ailenizde olsalar sizi bu kadar aşağılayıp 2. sınıf vatandaş muamelesi görmenizi gerektirmez

ben 24 yasında ailemin onayı olmadan bir evlilik yaptım. tabiri caizse kaçarak. üniversite mezunu çalışan bir kızdım. eşimle çok severek evlendik.

çok sevdiğim halde kayınvalidem ve akrabaları yuzunden boşanmak zorunda kaldım. 1 yıl kağıt uzerınde surdu ama aslında 7 ay. boşandığım için pişman değilim...olması gerekıyordu eşim olacak karaktersız ınsan bana, bana eş çok anne bir dedi...daha bır cok sey var eşimin babasından ve annesınden de şiddet gördüm. en sonunda saygısız gelin ben oldum. kayınvalidem, eşimin beni, babasının kuzenının kızıyla aldatmasına destek verdi ki bu bayanında evli oldugunu ve ufak bır kızı oldugunu ogrendım konuştum hatta kendısıyle. neyse olan oldu.

ben psikiyatrik tedavi görüyordum artık bıraktım feyda vermıyor. kendi memleketıme döndüm. ama ben cevre baskısından nefes alamıyorum. ailem beni eve kapadı. babam iki üniversite mezunu olmasına rağmen benden utanıyor, yalnız bakkala ekmek almaya bile göndermiyor. odamdan dışarı çıkamıyorum. çok ağır üzüntüler içerisindeyim. eşimin ailesinden gördüğüm şiddet üzerine 5 aylıkken çocuğumu düşürdüm ama eşim umursamadı...

ben hayattan çok korkuyorum. intihar düşüncesini kafamdan cıkaramıyorum. kız arkadaşlarım benle konuşmuyor, kapılar duvar oldu. !!!! evlenmeden kız arkadaşlarım inanırmısınız herseyı yasadı ama ben hep kendımı tek bır erkege sakladım.

lütfen beni evlenme meraklısı olarak görmeyin ama içimi bir korku sardı, ben yenıden anne olamayacak mıyım? ben hep böyle yapayalnız mı kalacagım? kendımı kullanılıp atılmıs selpak görüyorum. kirlendim. ben 24 yasında dulum. akrabalarım benı asagılıyor. telefonlarım calmıyor.

evlenip boşanmış erkekler bile, hiç evlenmemiş kız istiyorlar. benim tek suçum sevmek miydi? ben nikahsız yasamadım yanlıs birşey yapmadım. öğretmen olan akrabalarım bile bana cok agır konuşuyor. bunları hak ettiğimi ve hayatımın artık sona erdıgını söylüyorlar.

ben düzgün düşünemiyorum benim gibi boşanan bayanlar var mı? hayatınız nasıl gidiyor? yeniden evlendiniz mi? şahsen annem yenıden evlenmeme karşı.

o hayatımı mahvetti yaşadığım acılar maddi manevi çok büyük tarifi yoktur ama o şimdi mutlu kız arkadaşı var. sürekli diyorlar ki boşanmış kızla, boşanmış erkek bir değildir. boşanmış kız kimseye layık degildir.

evde de annem sureklı yeriyor beni. yemek yemek bıle zor gelıyor. ınanırmısınız 15 gunde 9 kilo verdim. şimdi 44 kiloyum.

Allah aşkına nerede yaşıyorsun sen ya nedir yani bu :( okumakla adam olunmuyor işte çok yazık çok üzüldüm kesinlikle kaç kurtar kendini başka şehire taşın gir bi işe adam gibi paranı kazan sonra aşık da olursun çocuğunda olur bu nasıl bişeydir ya :( Allahım yar ve yardımcın olsun tez vakitte

canım zor bır durum senın ıcın anlıyabılıyorum hem arkadaşların yok değil bız burdayız:) evlılık konusuna gelıncede namus ıkı bacak arasında değildir. kımı kadınlar var beynınde o.. taşıyan. neyse guzelım çalışmayı düşündünmü aılene söylesen ben çalışmak ıstıyorum desen en azından kafan dağılmış olur bu arada aılen okumuş olabılır ama hayattan çelmesini yesınler de anlasınlar ... allah kaldıramayacağı yuku vermez kuluna ıkıncı bır evlılıgı dusunebılırsın bence gayet normal tabı daha secıcı olmak kaydıyla sen başını dik yürü güçlü bır kadınsın bu durumdan alnının akıyla çıkarsın inanıyorum .:))

hayatınızın bittiği falan yok, git psikiyatriste tedavini gör o arada gir bir işe çalış yeniden hayata adapte ol çevrende senin için kötü konuşanlara, sana arkana dönenlere hepsine sırtını dön önemseme, çocuğun elbette tekrar olur yaşın daha çok genç bir daha evlenirsen daha düzgün daha oturaklı daha mantıklı olarak seçersin eşini ve umarım çok mutlu olursun

hayat içinde iyiside var kötüsüde.
şu an sadece biraz kötü bir evreden geçiyorsun. bence kendini suçlama. buda olucakmış de ve yoluna devam et.
doktora görün yeniden toparlan. daha güçlü biri olarak yeniden başla.

Türkiye'deki dul veya boşanmış kadını yerme alışkanlığından nefret etmişimdir hep.
Yapacak bir şey yok, yaşamaya devam etmek dışında. İş bulun, çalışın, yeni ortamlara girmeniz lazım, evde oturarak kimseyle tanışamazsınız. Bırakın milletin ağzı torba değil, konuşsunlar. Hayata dimdik ayakta devam ettiğinizi görüp utansınlar, siz utanacak bir şey yapmadınız.

Demekki herşey okumakla olmuyormuş.. keşke demek için bile çok geç olmuş. Niye kendini ezdiriyorsun ki ailene arkadaşlarına ve gereksiz arabalarına karşı ? Kimsenin alnı ak değil sana laf edene kadar çatır çatır söyle sende lafını. Zamanla düzelir inan boşver sen babanın ve annenin düşüncelerini değiştirmeye bak. Ondan sonra da işe gir inan herşey düzeliyor zaman sadece.hakkinda hayırlısı olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

önce bir sıçrama yapman lazım. ne yaşandıysa yaşandı. at gitsin.... iki saat öncesiniin bile önemi yok.... herkezin sınavı var senin ki buymuş. benmki başka falancanın ki daha başka.

Sen şimdi iş bul para biriktir... tıka kulaklarını baktın çevrenden çok baskı var ayrı bir eve çık ama birikimsiz olmaz bu işler... bunu bir süreç olarak gör. zamanlar ya susarlar ya da sen başka yol buşursun.... gündem değişir hayat bu.... insan çok dayanıklı bir varlık.... millet neler yaşıyor... çocuğu felçli olan insanlar var onlar ayakta duruyor birinden ayrıldın diye niye yıkılıyorsun.... çevre baskısını boşver kitap oku sinemaya git ... kafanı hayatımı nasıl tekrar ben yönetebilirime yor bence...

Demekki herşey okumakla olmuyormuş.. keşke demek için bile çok geç olmuş. Niye kendini ezdiriyorsun ki ailene arkadaşlarına ve gereksiz akrabalarına karşı ? Kimsenin alnı ak değil sana laf edene kadar çatır çatır söyle sende lafını. Zamanla düzelir inan boşver sen babanın ve annenin düşüncelerini değiştirmeye bak. Ondan sonra da işe gir inan herşey düzeliyor zaman sadece.hakkinda hayırlısı olsun

seni bağrıma basasım geldi:16:.bende eşimden önce yııllllar önce nişan attıgımda bunların benzerını yasadım.kııı sen daha agır yasamısssın...işe girmeden hayatını duzene sokamazsın..ve aılen senı ıse sokmuyorsa kiii markete yollamıyor demışşsin.o halde deli rolu yapıcaksın..cıddıyım...ınan ıse yarıyor...öldürürüm kendımı keserim yakarım bla bla yardırrr yardırabıldıgın kadar...işe girr ilkk ay kendını guzellık salonuna att.snra yavaştan para biriktir..zaten ıse gırdın mı 1 sene içinde aşık olursun :D demedi deme şekerim..:ssz:

Evlenmek için kacmissaniz ki kötü sonuç doğurmus. Kendi hayatınızı yaşamak için de gayet farklı bir şehire kacabilir, düzgünce namusunuzla, ailenizi utandirmadan iş bulup çalışabilirsiniz, kendi hayatınızı kurabilirsiniz. Emin olun aileniz o zaman arkanızda olacaktır.. mesleginiz varmış, niçin her gün hapis yaşıyorsunuz madem? Ha ben aileden gizli şeyler yapılmasına çok ama çok karşıyım ama kactiginiz için bu duruma sizi suruklemisler, hata insanlar için sonuçta. Kendi ayaklarinizin üzerinde durmaya bakın siz.. selametle

ALLAH yardımcın olsun.
O eşinin aileside senden sonraki gelinden inşALLAH çekerler ki zaten yanlarına kar kalmaz hiç bişey..
Bu durum ailen içinde geçerli.
Çevren içinde..
O arkadaşlarına da pes doğrusu :47:

Genelde kaçanlar için başka bi durum düşünülüyor yüksek ihtimalle ya öyle düşünüyolardır yada yobaz oluşlarındandır..

Sanırım ben senin yerinde olsam intihar değilde o evden kurtulmaya bakardım..
Kaçardım sanırım başa bi şehire giderdim bulamazlardı benide..
Orda bi düzen kurmaya çalışırdım.
Bu insanlar yanında olucağına destek olucakarına köstek oluyorlar..
Babanda 2 üniversite okumuş ama kusura bakma insanlığı üniversite kapısında bırakıp çıkmış :47:

ALLAH yardımcın olsun yeniden..
Bol bol dua et.
ALLAH'a dua et.
ALLAH sabredenlerle beraberdir..
Sen ona sığın başka hiç bişeyden korkma.
Sen kendinden emin misin eminsin :34:
Kendinide evlendiğin adama saklamışsın bunu dini boyutundada bi mükafatın olur.
Bunları hakketmeden sana yaşatanlara bi gün sen acırsın.. :34:
Namaz kıl Kur'an oku.
Daha dini detaya girmiyeym mağlum yasak..
ALLAH'a havale et hepsini..

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste :34:

ALLAH yardımcın olsun..
İnşALLAH tüm sıkıntılarından kurtulursun :21:
Sevebiliceğin seni ailenin şirretinden çevrenin dışlamasından söküp çıkartan biri inşALLAH karşına çıkar.

Dul erkekle dul kadında aynı düzeydedir..
Ne yani ?
Kaybedilen bişeyimiz var diye çürük müyüz biz ?
Bu açıdan bakılınca annelerimizde çürük :47:
Bunu diyen zihniyetlerin aklı niye başında değilde mağlum organında olur ki ??
Erkek bakir olmasada sorun yok niye ?
O erkek..
Hey ALLAHım ya..
Böyle düşünen erkeklerin şeyini kesmek lazım :1:
Kadınlarda da varda onlarda cahil..

Bak emin ol dulda olsa bekarda olsa karşına biri çıkıcak ve sen bu çektiklerini mükafatı olarak onu görüceksin cidden de mükafatın o olucak :16:

İnşALLAH çok çok çok çok çoookkk mutlu olursun..
:16:

ALLAH yardımcın olsun.
O eşinin aileside senden sonraki gelinden inşALLAH çekerler ki zaten yanlarına kar kalmaz hiç bişey..
Çevren içinde..

Genelde kaçanlar için başka bi durum düşünülüyor yüksek ihtimalle ya öyle düşünüyolardır yada yobaz oluşlarındandır..

Babanda 2 üniversite okumuş ama kusura bakma insanlığı üniversite kapısında bırakıp çıkmış :47:

Bol bol dua et.
ALLAH'a dua et.
Namaz kıl Kur'an oku.

ALLAH yardımcın olsun..
Sevebiliceğin seni ailenin şirretinden çevrenin dışlamasından söküp çıkartan biri inşALLAH karşına çıkar.

Ne yani ?
O erkek..
Hey ALLAHım ya..

Bak emin ol dulda olsa bekarda olsa karşına biri çıkıcak ve sen bu çektiklerini mükafatı olarak onu görüceksin cidden de mükafatın o olucak :16:

aslında ben yagmurdan kacarken doluya tutuldum. birşeylerin daha kötü olacağını biliyordum bile bile boşandım. Annem benim için kayınvalidemden daha kötü. Lütfen annemi sevmiyorum diye beni suçlamayın. Hastanede çocuğumu düşürdüğümde kanlar içinde yatarken, anneme telefon ettim bana gelemeyeceğini yengemin çok hasta oldugunu başımın çaresine bakmam gerektiğini kendim kaçtığım için herşeyi hak ettiğimi söyledi.

Allah beni deniyor mu? Ama ben bu sınavı kaldıramıyorum. Her sabah istifra ediyorum. Mesela sizin görüşlerinizi yorumlarınızı okumak ıcın bile internete girdiğimde beni kötü kadın olarak çağırıyor. O sözcüğü burada yazmayacagım. Ben kayınvalidemden bu kadar agır laf işitmedim. Ama 25 yasıma giricem ben de kaldıramıyorum arkadaşlar o annem olabilir ama hıc bır hastalıgımda yanımda olmadı tek bu ornek degıl başka birşehirde gecenın 2 sinde basının caresıne bak dıyen bır anne modeli var karşınızda.

Tam şu anda aklınızdan geceni biliyorum. Anneler kutsaldır! beni balkona bile çıkartmıyor hayır rezil edemezsin beni zaten boşandın diyor. Telefonlara kapılara çıkmam yasaktır. Şimdi de internetten sevgilim var sanıyor halbukı sadece sizle konuşuyorum dünya ıle olan ilişkimi kesmiş durumda işe girmek istiyorum ama musade etmıyorlar ıs gorusmesıne bıle gıdemıyorum. Sürekli agır hakaretler ısıtıyorum bunu buyuklerıme dedeme ve babaanneme ilettiğimde o senin annen onu üzme sesini çıkarma sen hak ettin diyorlar.

Ben çözüm bulamıyorum sizden de çözüm bulmanızı istemiyorum aslında bulamazsınız da zaten tam dibine kadar bataklıga batmıs durumdayım bas kaldırsam annem unıversiteye giden erkek kardeşimi kışkırtıp üzerime yürütüyor. bakın ben gun ışığına hasretım bana ınanmadıgınızın farkındayım ama perdeyı acmak balkona cıkmak ayrıcalıktır benim için.

kadın sıgınma evıne gıtmek ıstıyorum annem sureklı senı evden attılar buradan baska gıdecek yerın yok deyıp duruyor

anlattıklarım abartı degıl benı yargılamayın canım acıyor

ALLAH yardımcın olsun.
Çevren içinde..

Bol bol dua et.
ALLAH'a dua et.
Namaz kıl Kur'an oku.

ALLAH yardımcın olsun..

Ne yani ?
O erkek..
Hey ALLAHım ya..

başka bir şehire hangi parayla giderim? üzerime kapı kitleniyor. işe girsem bile eve beş dk geç kaldıgımda metroyu kaçırdıgımda daha acıklama bıle yapmadan tokatlanıyorum. evet 25 yasında bır kız kendı anne babasından sıddet goruyor. hayır sizden utanmıyorum şiddet gördüğüm için. telefon yok internet yok tv yok. mide sorunum var algılayamıoyrum nedne sureklı ıstıfra ettıgımı doktora gıtmem gerek. ama annem senın hıc bırseyın yok doktoru da ayartıp kocaya mı yıne kacıcaksın dediğinde sinir krizlerine giriyorum ben neden yasıyorum bana bunu söyler misiniz? bir kafede kız arkadaşıyla çay içen kızları kıskanıyorum parfüm sıkmak ne büyük lüks güzel giyinmek ama olmaz sen kirlisin adımızı yeterınce lekeledın sokakta mı srüteceksin diyorlar afedersiniz özür dilerim bu kelimeyi yazdıgım ıcın

ben hayattan araba, güzel elbiseler, en pahalı marka cep telefonu ıstemıyorum. benim dinleyecegım, onun da benı dınleyecegı bir dost, olur da benım gıbı bırını begenen olursa sevılmek ısterım yenıden. yapmayın bunlar cok mutevazı ıstekler. ama 2,5 aydır dısarı çıkamıyorum. ben odamdan dısarı adımımı atamıoyrum. babama yalvarıyorum baba bırlıkte dolasalım dıye ama hayır bızı goren olur acıklama yapamam dıyor

hangi birine laf yetıstıreyım arkadasım? özel unıv de okumus zengın zuppe kız kuzenım benı asagılıyor ve annem & babam sus cevap verme onu kıskanıyorsun dıyorlar. benı hırcın sorunlu bırı gıbı goruyorlar halbukı kuzenım benım yerımde olsa bır gun duramaz

bosandıgım ıcın pısmanım daha kötü oldu. keske dunyaya hıc gelmeseydım dogmasaydım ya da annem baska bırı olsaydı artık ben hakaretlerını kaldıramıyorum

bosanmak ıcın avukat tutmama bıle musade etmedı param oldugu halde ! ben hak etmıyormusum kacmısım

aslında ben yagmurdan kacarken doluya tutuldum. birşeylerin daha kötü olacağını biliyordum bile bile boşandım. Annem benim için kayınvalidemden daha kötü. Lütfen annemi sevmiyorum diye beni suçlamayın. Hastanede çocuğumu düşürdüğümde kanlar içinde yatarken, anneme telefon ettim bana gelemeyeceğini yengemin çok hasta oldugunu başımın çaresine bakmam gerektiğini kendim kaçtığım için herşeyi hak ettiğimi söyledi.

Allah beni deniyor mu? Ama ben bu sınavı kaldıramıyorum. Her sabah istifra ediyorum. Mesela sizin görüşlerinizi yorumlarınızı okumak ıcın bile internete girdiğimde beni kötü kadın olarak çağırıyor. O sözcüğü burada yazmayacagım. Ben kayınvalidemden bu kadar agır laf işitmedim. Ama 25 yasıma giricem ben de kaldıramıyorum arkadaşlar o annem olabilir ama hıc bır hastalıgımda yanımda olmadı tek bu ornek degıl başka birşehirde gecenın 2 sinde basının caresıne bak dıyen bır anne modeli var karşınızda.

Tam şu anda aklınızdan geceni biliyorum. Anneler kutsaldır! beni balkona bile çıkartmıyor hayır rezil edemezsin beni zaten boşandın diyor. Telefonlara kapılara çıkmam yasaktır. Şimdi de internetten sevgilim var sanıyor halbukı sadece sizle konuşuyorum dünya ıle olan ilişkimi kesmiş durumda işe girmek istiyorum ama musade etmıyorlar ıs gorusmesıne bıle gıdemıyorum. Sürekli agır hakaretler ısıtıyorum bunu buyuklerıme dedeme ve babaanneme ilettiğimde o senin annen onu üzme sesini çıkarma sen hak ettin diyorlar.

Ben çözüm bulamıyorum sizden de çözüm bulmanızı istemiyorum aslında bulamazsınız da zaten tam dibine kadar bataklıga batmıs durumdayım bas kaldırsam annem unıversiteye giden erkek kardeşimi kışkırtıp üzerime yürütüyor. bakın ben gun ışığına hasretım bana ınanmadıgınızın farkındayım ama perdeyı acmak balkona cıkmak ayrıcalıktır benim için.

kadın sıgınma evıne gıtmek ıstıyorum annem sureklı senı evden attılar buradan baska gıdecek yerın yok deyıp duruyor

anlattıklarım abartı degıl benı yargılamayın canım acıyor

Bu annelere babalara neler oluyor yahu
Çıldırmış mı bunlar akıllarını mı kaybetmişler
Normal insanlar bırakın evlatlarını bir yabancıya kol kanat gerer eziyet etmezler böyle

Çok çok ama çok üzüldüm ben
Kaçmış olabilirsiniz (gençliğin o peşinden koşaulan aşkın yanlışa düşürmediği kaç kadın var ki)
Evet yanlış yapmış da olabilrisiniz ama böylesi bir ceza insanlık dışı
Anne baba evladına sahip çıkar evlatlar büyümez ki hiç
Onlar hata yapar anne baba affeder düzeltir korur kollar

Naçizane tavsiyem
Lütfen tedavinize devam edin bu değersizlik hissini ümitsizliği atmanız lazım
Mezuniyetiniz nereden bilmiyorum ama KPSS çalışın atanabileceğiniz en uzak şehre atanın ve kendi hayatınızı kurun
Son olarak, siz neden kirli ya da kullanılmış olasınız. Hiç olur mu öyle şey?
Kim anasından doğduğu haliyle kalabiliyor ki?
Hangimiz pirüpakız?
Ah bazen kalplerden ne fenalıklar geçiren ne çok kötülüğe meyilli insanlar var bilmez misiniz?

Hata yapmak başka o hatanın tüm hayatınıza mal olmasına izin vermek başka
Ezdirmeyin kendinizi ne güzel diplomanız var illa ki işe girilir çalışılır vs vs
Ama önce psikolojinizi onarın

Ha bu arada ne yapsınlar boşanmış kadını olayına da hiç bakmayın
Bekar erkeklerle evlenen çocuklu hanımlar var kader hepsi nasip hepsi
Sınavınız kolay bir sınav değil elbette ama sabır göstermek lazım
Allahtan afiyet dileğin ve çabalayın o hapishaneden kurtulmak için
Rabbim yardımcınız olsun

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back