- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
aslında ben yagmurdan kacarken doluya tutuldum. birşeylerin daha kötü olacağını biliyordum bile bile boşandım. Annem benim için kayınvalidemden daha kötü. Lütfen annemi sevmiyorum diye beni suçlamayın. Hastanede çocuğumu düşürdüğümde kanlar içinde yatarken, anneme telefon ettim bana gelemeyeceğini yengemin çok hasta oldugunu başımın çaresine bakmam gerektiğini kendim kaçtığım için herşeyi hak ettiğimi söyledi.
Allah beni deniyor mu? Ama ben bu sınavı kaldıramıyorum. Her sabah istifra ediyorum. Mesela sizin görüşlerinizi yorumlarınızı okumak ıcın bile internete girdiğimde beni kötü kadın olarak çağırıyor. O sözcüğü burada yazmayacagım. Ben kayınvalidemden bu kadar agır laf işitmedim. Ama 25 yasıma giricem ben de kaldıramıyorum arkadaşlar o annem olabilir ama hıc bır hastalıgımda yanımda olmadı tek bu ornek degıl başka birşehirde gecenın 2 sinde basının caresıne bak dıyen bır anne modeli var karşınızda.
Tam şu anda aklınızdan geceni biliyorum. Anneler kutsaldır! beni balkona bile çıkartmıyor hayır rezil edemezsin beni zaten boşandın diyor. Telefonlara kapılara çıkmam yasaktır. Şimdi de internetten sevgilim var sanıyor halbukı sadece sizle konuşuyorum dünya ıle olan ilişkimi kesmiş durumda işe girmek istiyorum ama musade etmıyorlar ıs gorusmesıne bıle gıdemıyorum. Sürekli agır hakaretler ısıtıyorum bunu buyuklerıme dedeme ve babaanneme ilettiğimde o senin annen onu üzme sesini çıkarma sen hak ettin diyorlar.
Ben çözüm bulamıyorum sizden de çözüm bulmanızı istemiyorum aslında bulamazsınız da zaten tam dibine kadar bataklıga batmıs durumdayım bas kaldırsam annem unıversiteye giden erkek kardeşimi kışkırtıp üzerime yürütüyor. bakın ben gun ışığına hasretım bana ınanmadıgınızın farkındayım ama perdeyı acmak balkona cıkmak ayrıcalıktır benim için.
kadın sıgınma evıne gıtmek ıstıyorum annem sureklı senı evden attılar buradan baska gıdecek yerın yok deyıp duruyor
anlattıklarım abartı degıl benı yargılamayın canım acıyor
başka bir şehire hangi parayla giderim? üzerime kapı kitleniyor. işe girsem bile eve beş dk geç kaldıgımda metroyu kaçırdıgımda daha acıklama bıle yapmadan tokatlanıyorum. evet 25 yasında bır kız kendı anne babasından sıddet goruyor. hayır sizden utanmıyorum şiddet gördüğüm için. telefon yok internet yok tv yok. mide sorunum var algılayamıoyrum nedne sureklı ıstıfra ettıgımı doktora gıtmem gerek. ama annem senın hıc bırseyın yok doktoru da ayartıp kocaya mı yıne kacıcaksın dediğinde sinir krizlerine giriyorum ben neden yasıyorum bana bunu söyler misiniz? bir kafede kız arkadaşıyla çay içen kızları kıskanıyorum parfüm sıkmak ne büyük lüks güzel giyinmek ama olmaz sen kirlisin adımızı yeterınce lekeledın sokakta mı srüteceksin diyorlar afedersiniz özür dilerim bu kelimeyi yazdıgım ıcın
ben hayattan araba, güzel elbiseler, en pahalı marka cep telefonu ıstemıyorum. benim dinleyecegım, onun da benı dınleyecegı bir dost, olur da benım gıbı bırını begenen olursa sevılmek ısterım yenıden. yapmayın bunlar cok mutevazı ıstekler. ama 2,5 aydır dısarı çıkamıyorum. ben odamdan dısarı adımımı atamıoyrum. babama yalvarıyorum baba bırlıkte dolasalım dıye ama hayır bızı goren olur acıklama yapamam dıyor
ALLAH yardımcınız olsun..
Sizi kınamıyorum.
Annenizi babanızı sevmemeniz olağan bi durum..
Sizi gram kınamıyorum..
ALLAH'a havalee edin cidden..
Gidin kadın sığınma evine..
Siz onları rezil etmediniz ama asıl rezillik neymiş görsünler..
Gidin ciddiyim sığınma evine gidin..