• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen akıl verin

Ailesi bile hakli gormuyor..Sence mahkeme bunla ugrasirmiydi?Annesi ne demis gormedinmi damadin yaninda aldattigini ogrenince ,erkektir yapar.Demekki orumcek kafalilik mevcut :(

okurken sinirlerim dayanmadı bi de yaşamak çok feci :( bi de kaçtı diye eleştiriyorlar ama kimbilir hangi şartlarda kaçtı eminim öncesi de çok iyi değildi
allah yardım etsin off çok fena

okurken sinirlerim dayanmadı bi de yaşamak çok feci :( bi de kaçtı diye eleştiriyorlar ama kimbilir hangi şartlarda kaçtı eminim öncesi de çok iyi değildi

Aynen oyle sinirlerim bozuldu ya.Kactiysa kacti ne var sanki.Yapmis iste bi hata.Millet ne hatalar yapiyor ya. Bazi insanlar anne baba bile olsa cok acimasiz :(

İste bu laflar bile senin herkesten daha temiz oldugunu gosterir.Kafan dik yuru herkes once kendine baksin umudunuda kaybetme

ya hani dediğim gibi hayattan cok beklentim yok. birazcık guzel gıyınsem dul kadın ne derler...

tek basına dısarı cıkmasın dıye telefon eden bir dayım var. adını vermeyecegım ama bir üniversitede matematik profesörüdür.

ya inanın bana lütfen zerre kadar abartı yok

ya hani dediğim gibi hayattan cok beklentim yok. birazcık guzel gıyınsem dul kadın ne derler...

tek basına dısarı cıkmasın dıye telefon eden bir dayım var. adını vermeyecegım ama bir üniversitede matematik profesörüdür.

ya inanın bana lütfen zerre kadar abartı yok

Hergun gazetelerde oyle seyler okuyorum ki sasirmadim desem.
Sen bir an once meslegine geri don ve ailenden uzak bi yere yerles.Eninde sonunda affedicekler seni.

cok ıtıcı bir kızım degıl mı? durmadan aılemı kötülüyorum...

hayır olanı söylüyorum size. aslında hersey annemin elinde. hani gel kızım desin birlikte dısarı cıkalım cay ıcelım. tamam o anne ama bırazcık arkadas da olsak

ama hayır onun oglu var ! ben hıcım

Hergun gazetelerde oyle seyler okuyorum ki sasirmadim desem.
Sen bir an once meslegine geri don ve ailenden uzak bi yere yerles.Eninde sonunda affedicekler seni.

en kotusu ne biliyormusun?

eşim evden ayrılırken ailemin bile bana destek vermedıgını kendısınden bosanırsam cok zor gunler gecırecegımı ama kendısının mutlu olacagını
+
sureklı benı dedeme ve babama şikayet ederdi.

dipnot = doğulu bir aile değiliz.

lütfen yanlış anlamayın ama...bu yazdıklarımı dini bir sitede daha paylastım cok bunalmıstım

ve hayret ediyorum birileri beni haklı goruyor birileri bana ınternetten de olsa biri benı anlıyor

inancımı ve kendimi kaybetmeye basladım

Sanirim hersey çok yeni çok taze ama hep böyle kalmayacak biraz sabret hepsi geçecek ve o sırada sürekli ders çalış atanma imkanın yokmu Bölümün neydi. sende kendini eve kapa hep ders çalış ve bol bol kuran oku Allah büyüktür acar bi kapı üzme kendini yasin çok genç daha yolun başındasin sıkıldıkça da bize yaz dinleriz seni anlarız seni keşke yakın olsaydik arkadaşım olurdun

en kotusu ne biliyormusun?

eşim evden ayrılırken ailemin bile bana destek vermedıgını kendısınden bosanırsam cok zor gunler gecırecegımı ama kendısının mutlu olacagını
+
sureklı benı dedeme ve babama şikayet ederdi.

dipnot = doğulu bir aile değiliz.

Merak ettim nerelisin? Balikesir gonenmi? Onceki bi yorumunda gordum de.Memleketle alakasi yok aslinda,kendini gelistiremeyen surekli bi pencereden bakan dar goruslu insanlar olmalarindan kaynaklaniyor

Sanirim hersey çok yeni çok taze ama hep böyle kalmayacak biraz sabret hepsi geçecek ve o sırada sürekli ders çalış atanma imkanın yokmu Bölümün neydi. sende kendini eve kapa hep ders çalış ve bol bol kuran oku Allah büyüktür acar bi kapı üzme kendini yasin çok genç daha yolun başındasin sıkıldıkça da bize yaz dinleriz seni anlarız seni keşke yakın olsaydik arkadaşım olurdun

iktisat mezunuyum...

mesele atanıp atanmamak değil. ya da iş bulamamak da degıl.

ben kendı bulundugum ilde işe girmek için babamla zıtlasıyorum ter döküyorum. baska bır shire gidip çalışmak ?

evlatlıktan silerler. yemin ederim vallahi abartmıyorum

sana edenler Allahtan bulsunlar :20: ailen için zordur eminim ama akrabalarının saçma salak laflarına aldırış etme. kendi çocukları yapsa toz kondurmazlar kesin... daha çoook gençsin. kimler kimler evleniyor. sen yanlış bişey yapmamışsın. bizim bi tanıdık kendinden yaşça büyük ve çocuklu bi bayanla evlendi ve mutlular :40:
arkadaşlarına da ayrıca sinir oldum :19:

Bende balikesirliyimde.Goneni bilirim insanlari genelde iyi olur ama sana curugu denk gelmis

gönendeki en curuk aile denk geldi senın kavrayamacagın sekılde...

teyzesi yatak odama girip bazamın altını kaldırıp eşim altınların yerını gösterdi.

hastaneden cıktım cocugumu dusurdum teyzesi telefon ediyor dugun altınlarını bankaya hesaba yatırmışsınız. hesap cuzdanını görücem diyor. eşim telefonda teyzesıne ne dese begenırsın? buffy göstermıyor teyze. buffy, senın ıcın teyzeme saygısızlık yapamam.

kayınpederım bana ıffetsız oldugum ıftırasını attı Allah tan yanımda sahıt vardı ama eşim bana ınanmadı.

biz gönenlilerde adet böyle...diyorlar. tüm takılar erkek tarafına kalır. benim takılarım eşimin okul borcuna, eşimin takıları kayınpederimin kendi araba taksidine.

Son düzenleme:
gönendeki en curuk aile denk geldi senın kavrayamacagın sekılde...

teyzesi yatak odama girip bazamın altını kaldırıp eşim altınların yerını gösterdi.

hastaneden cıktım cocugumu dusurdum teyzesi telefon ediyor dugun altınlarını bankaya hesaba yatırmışsınız. hesap cuzdanını görücem diyor. eşim telefonda teyzesıne ne dese begenırsın? buffy göstermıyor teyze. buffy, senın ıcın teyzeme saygısızlık yapamam.

kayınpederım bana ıffetsız oldugum ıftırasını attı Allah tan yanımda sahıt vardı ama eşim bana ınanmadı.

biz gönenlilerde adet böyle...diyorlar. tüm takılar erkek tarafına kalır. benim takılarım eşimin okul borcuna, eşimin takıları kayınpederimin kendi araba taksidine.

Oyle bi adet yok gotlerinden uydurmasinlar.Gerizekalilara bak ya hu nasi sinirlendim!!!! Bencil bunlar ya iyiki kurtulmussun nerden denk geldin be canim ya

ya bak evlenme meraklısı felan değilim

ama hep böyle kalmaktan korkuyorum anlıyormusun? oldugum yerde saymaktan? başa dönmekten? anne olamamaktan

çok yoruldum hep annemi tatmin etmeye calısmaktan

cok yoruldum hep dedem nınem ne der demekten

ben ınsanlara acıklama yapmaktan yoruldum

24 yasındayım ve kredı kartımı babamdan alamıyorum kaldı kı kullanan biri degılım ama bu benım tercıhım degıl mı?[/QUOTE]

aynı şeyi teyzesi de diyor erkektir yapar çeşmeyi açtı elini altına tuttu ...erkektir elinin kiri bak aynen böyle akar gider ama sen buffy ! yapamazsın

bunu dıyen kadın 52 yasındadır. hemsıredır. eşi emekli askerdir.

neden yazdım bunu?

eğitimli insanlardır ... meslekleri ve kişileri karalamıyorum aman sakın

Bunlar ciddi mi? Gercekten yasina yazik.Yani anne baba dedigin insanlar sana bunu layik goruyorsa 'Erkektir yapar!'...Diyecek laf yok suan soklardayim.Ve hala onlari savunuyorsun icten icte ama aile atsan atilmaz satsan satilmaz senin icin :(

Ustteki alinti icin anne olamama kaygini anlamaya calisiyorum,kadiniz ne de olsa icimizde var.. Millet 30'unda evleniyor daha dur bakalim:34:[/QUOTE]

ya bak evlenme meraklısı felan değilim

ama hep böyle kalmaktan korkuyorum anlıyormusun? oldugum yerde saymaktan? başa dönmekten? anne olamamaktan

çok yoruldum hep annemi tatmin etmeye calısmaktan

cok yoruldum hep dedem nınem ne der demekten

ben ınsanlara acıklama yapmaktan yoruldum

24 yasındayım ve kredı kartımı babamdan alamıyorum kaldı kı kullanan biri degılım ama bu benım tercıhım degıl mı?

aynı şeyi teyzesi de diyor erkektir yapar çeşmeyi açtı elini altına tuttu ...erkektir elinin kiri bak aynen böyle akar gider ama sen buffy ! yapamazsın

bunu dıyen kadın 52 yasındadır. hemsıredır. eşi emekli askerdir.

neden yazdım bunu?

eğitimli insanlardır ... meslekleri ve kişileri karalamıyorum aman sakın

Bunlar ciddi mi? Gercekten yasina yazik.Yani anne baba dedigin insanlar sana bunu layik goruyorsa 'Erkektir yapar!'...Diyecek laf yok suan soklardayim.Ve hala onlari savunuyorsun icten icte ama aile atsan atilmaz satsan satilmaz senin icin :(

Ustteki alinti icin anne olamama kaygini anlamaya calisiyorum,kadiniz ne de olsa icimizde var.. Millet 30'unda evleniyor daha dur bakalim:34:[/QUOTE][/QUOTE]

Gercekten yazik.Okumakla cahil kalmak arasinda ince bi cizgi var.Okumuslar ama hala cahiller.Beyinleri kendi bildikleri seyler disindakilere kapali.

sana edenler Allahtan bulsunlar :20: ailen için zordur eminim ama akrabalarının saçma salak laflarına aldırış etme. kendi çocukları yapsa toz kondurmazlar kesin... daha çoook gençsin. kimler kimler evleniyor. sen yanlış bişey yapmamışsın. bizim bi tanıdık kendinden yaşça büyük ve çocuklu bi bayanla evlendi ve mutlular :40:
arkadaşlarına da ayrıca sinir oldum :19:

ben de biraz kayrılmak biraz toz kondurulmamak isterdim...

Back