- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #12.661
Yemekten 30 dkk önce içecen canım öyle yazıyordu sabah aç aksam tok aksamda tok ise 30 dkk sonraİnsallah bakalim canim. Ben gunde bi bardak iciyorum yemek sonrasi. Fazla icince sıkılıyorum. Boyle de faydasi olur insallah
Yok canım cok kilo vermrdim ama sohbetler baslicak diye sevindim son zamanlar yemek yemedikce yedim bu haftafa yemeye devam ettim ramazan yaklaşiyor diye yiyorumSen iyi surpriz yapcan galiba
Sende benim gibi yumurta sarısı yiyorsun benikinın biri yiyor biri yemiyor bende 3 yumurta haslıyorum ikisine birbuçuk böluyorum sarısını sarısını yiyenede veriyorum labne zeytin sakatalık domates yiyorlar ekmek yemezler bazen recelle lokma lokma veriyorum 2 sarısını ben yiyorum tam yumurta yemeyi ozluyorumSelam kizlaar yarim saat once yeme isini bitirdim.
MenumSarellam
Sabah
2 haslanmis yumurta sarisi
Peynir
Zeytin
Domates
2 dilim ekmek
Cay
Aksam
1 kase kuru fasulye
Yarim kase pilav
Yogurt
Birazdan da tilya cayimi icicem
Benimki bi saati filan buldu ya. Bundan sonra yarim saat sonrasi iciyim. Tesekkur ederim canim soyledigin icin.Yemekten 30 dkk önce içecen canım öyle yazıyordu sabah aç aksam tok aksamda tok ise 30 dkk sonra
Biraz da ye canim nolcak. Senin menuler genelde dengeli zaten.Yok canım cok kilo vermrdim ama sohbetler baslicak diye sevindim son zamanlar yemek yemedikce yedim bu haftafa yemeye devam ettim ramazan yaklaşiyor diye yiyorum
Ay cocuklar iste. Herbiri ayri telden caliyoSende benim gibi yumurta sarısı yiyorsun benikinın biri yiyor biri yemiyor bende 3 yumurta haslıyorum ikisine birbuçuk böluyorum sarısını sarısını yiyenede veriyorum labne zeytin sakatalık domates yiyorlar ekmek yemezler bazen recelle lokma lokma veriyorum 2 sarısını ben yiyorum tam yumurta yemeyi ozluyorumbazen tereyagında yerler sarısını o şekilde yiyor zilli hanım o zaman bende tereyagında sarısı patlatılmamiş yiyorum
Aynen yeterki yesinlerAy cocuklar iste. Herbiri ayri telden caliyo
Ben de iki tane hasliyorum. Sarisi bogazina yapisiyor heralde yemiyor o halini hic. Mecbur ben yiyorumAma tereyaginda yapcagim zaman cirpip yapiyorum. Yiyor oyle allahtan.
24 nisan menum
Uyandım gunkurusu suyu ve gunkurusunuda yedim
13 de tereyagında sarısı patlatılmamiş yumurta zeytın peynir 1 tatlı kaşık cilek receli salatalık ekmek acık cay
17 de Misafirliğe gittim sonuc yedim 1 dilim kek 3 cay bardagı cay sonra 1 kase tarcınlı sutlac
19 da 2 catal patates kızartma 2 adet biber kızartma 3 kasık samırsaklı yogurt kattım kızartmaya yarım kase salata 1 maden suyu
Limonlu zencefil tarcın hasladım 1 kupa içecem
Sarellam Muttapa7555
Gunaydın nasılsınız bugun ❤
Ekmek var yazdım onu banılmazmıSarısı patlatılmamış yumurtaya ekmek banıldımı o önemli
Ara ogunde 1 kucuk parca ye kuzu toksan tatlı seyler yemeIyi kuzum çalısıyorum adet adet önüme browni koydular direnmeye calısıyorum bi yerim siscek vallasen napysn :)
Ben iyiyim canım şükür. Sen nasilsin?Gunaydın nasılsınız bugun ❤
Diren sarellamIyi kuzum çalısıyorum adet adet önüme browni koydular direnmeye calısıyorum bi yerim siscek vallasen napysn :)
Kesinlikle kuzum benim bile banasım geldiEkmek var yazdım onu banılmazmıramazan geliyor yiyorum nasıl olsa A AklinYolu1 la kiloları vericegiz
Ara ogunde 1 kucuk parca ye kuzu toksan tatlı seyler yemedun actım ara ogunde yedim eksi degilim artıda degilim dun yuruyerek gittim misafirlige eve donerkende yurudum 30 dkk gıt 30 dkk gel bende iyiyim şükür
Diren sarellam
Ay cok zor be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?