- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #12.641
Hadi bakalım faydasını görürsün inşallah tilyanınSelamlar. Bugunku menumu yazmaya geldim. Yine cok sahane musmukemmel bi menu oldu
Sabah
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
1 dilim ekmek
Aksam
2 dilim pizza
3 tane elma dilim patates (firinda)
Tilya cayimi da icmeye başladım. Bugun 2.gunumdu.
Cok iyi süper başarı darısı dugmesini kapatmayaKendime bi mom jean almistim. 38 beden. Basenlerden yukari cikmiyodu. Bugun icine girdim. Dugmesi kapanmiyo ama totoma cekmeyi basardim sonunda. Mutluyum
Aynen buyuk basarı bende gecen sene mart bası 72 kiloydumEki Görüntüle 2261787
bunlar da ilerleme fotograflarim
kağnı hiziyla da olsa ilerlemeyi boyle gormek mutlu ediyor
İnsallah bakalim canim. Ben gunde bi bardak iciyorum yemek sonrasi. Fazla icince sıkılıyorum. Boyle de faydasi olur insallahHadi bakalım faydasını görürsün inşallah tilyanın
İsiniverse artik ya. Ne zaman hadi bugun cikalim desek oglen yagmur basliyo. Gecen hafta kar bile yagdi burda.Gunaydın nasılsınız hava bugun de iyi artık ısınır havalar
Oo sen de iyi vermissin masallahAynen buyuk basarı bende gecen sene mart bası 72 kiloydum
Sen iyi surpriz yapcan galibaBu pazar baskül paylaşacagız
Bugun hic gelemedim ya. Kizim sag olsun asla uyumuyo. Babasi sag olsun hep onun yerine uyuyo. Ben de çıldır çıldır dolaniyorum oyle evde. Bugun boyle gecti
Sen nasilsin neler yaptin
Kendime bi mom jean almistim. 38 beden. Basenlerden yukari cikmiyodu. Bugun icine girdim. Dugmesi kapanmiyo ama totoma cekmeyi basardim sonunda. Mutluyum
Gunaydın nasılsınız hava bugun de iyi artık ısınır havalar
Kolay gelsin kuzum. Nasi gidiyo yeni isin?Iyi valla bende calısıyorum ayni devam diyete devam
Aynen oyle canim. Tesekkur ederimTebrik ederim kuzum bundan iyi motive yok :))
Kolay gelsin kuzum. Nasi gidiyo yeni isin?
Hic degilse iki gun tatilin var canimGuzel biraz yorucu ama hafta sonu tatil diyr kendimi alıstrdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?