- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #12.621
Dönüyoruz yavastan evetSelam
Valla arada bir girip bakıyorum ama kimsecikler olmuyordu
Dönüş baslamis
Sen de firsatin olursa daha cok gel cikalim su tatil modundan artik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dönüyoruz yavastan evetSelam
Valla arada bir girip bakıyorum ama kimsecikler olmuyordu
Dönüş baslamis
Arada boyle birakmak iyi geliyo bazen ya. Toparlariz canim hep beraber. Yeter ki ipin ucu cok kacmasin. Eninde sonunda zayif olucazBende çok kötü durumdayım napicam bilmiyorum hic bisey yapamasimda yok nasil olcak bilmem
Sutlu Zencefil tarcın yesil caylı içmiştim arada yapıyorum sagol canımBaharatli sut denemediysen onu da deneyebilirsin canim. Karabiber zencefil zerdecal tarcin sut. Zor icilen bi sey ama faydasi var bazilarina.
Kaptan dicek yine olumsuz yükleme inanmıyorum bilemiyorum
Olcek yapcem ben seni yencem
Ben girdim mi kalamiyorum ki ya. İyice kizmaya basladim valla bu duruma da..Denk getirdim seni Moon Light
Reglini ol bitince gir iyice kilo verme moduna canimValla nasıl toparlicaz bilmem olcak yapcaz diyorum ama dediklerime kendimde pek inanmıyorum
Sanki bu ay ekren regl olcak gibiyim tüm belirtiler mevcut onunda etkisi var sanirim bilemiyorum
Rica ederim canim ne demekSutlu Zencefil tarcın yesil caylı içmiştim arada yapıyorum sagol canım
Bugun hic gelemedim ya. Kizim sag olsun asla uyumuyo. Babasi sag olsun hep onun yerine uyuyo. Ben de çıldır çıldır dolaniyorum oyle evde. Bugun boyle gectiNasilsınız neler yapıyosunuz :))
Bugun hava ıyıdı piknige gittik cok yedim yine yarın telafi edeyim en iyisiNasilsınız neler yapıyosunuz :))