- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #12.681
Dimi birgun evde oldugun gun yap tereyagında ekmek bana bana ye sonrada orucu tutarızKesinlikle kuzum benim bile banasım geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dimi birgun evde oldugun gun yap tereyagında ekmek bana bana ye sonrada orucu tutarızKesinlikle kuzum benim bile banasım geldi
İnsallah insallah gitsin kilolarValla bi ceyrek yedim kuzum gelcek sezon bomba olurum insallah
Sükür iyiim annemlerdeyimBen iyiyim canım şükür. Sen nasilsin?
O da göz hakkı zatenKimse almadı son parçayı birazcık yedim valla :))
Oh ne guzel canimSükür iyiim annemlerdeyim
O da göz hakkı zaten
Olur oyle arada ya. Ben de adetli gibi sekerli çikolatalı seyler isteyip duruyorum. Cilginlar gibi kek pasta falan yiyesim var. Cok fena ciddenValla bugun odul gunüm olsun napalim artık zaten adetim yoksa yemezdim
Yogurtlu makarna bugunku menumSelam kizlar.
25 nisan menum Sarellam
Sabah
Patatesli yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Cay
Ara
1 bardak sut
Aksam
2 servis kasigi yogurtlu makarna
Tilya cayi
Bende browni yedimValla bugun odul gunüm olsun napalim artık zaten adetim yoksa yemezdim
Ben cocukla ugrasiyorum canim. Her seyi istedigi ama soyleyemedigi bi donem. Bin cesit sey gosteriyorum o mu bu mu diye diye gun bitiyo. Valla masallah 4 taneyi nasi buyuttun bilmem. Sende ne var ne yokAaa kimse gelmemiş kızlar napıyonuz banada annemler geldi şimdi bakım dedim kimse yok
Bende zor donemlerdeyim canım 2.5 yasına girdiler bu ay istekler bitmiyor surekli ilği yoruldum cok yoruluyorum rabbim saglık versin evlatlarımızaBen cocukla ugrasiyorum canim. Her seyi istedigi ama soyleyemedigi bi donem. Bin cesit sey gosteriyorum o mu bu mu diye diye gun bitiyo. Valla masallah 4 taneyi nasi buyuttun bilmem. Sende ne var ne yok