- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #12.701
Faydasını görürsün inşallah200 abs challenge 2.gun de tamam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Faydasını görürsün inşallah200 abs challenge 2.gun de tamam.
Amin canım. İki yas sendromu yasadiniz mi? Cok zor diyolarBende zor donemlerdeyim canım 2.5 yasına girdiler bu ay istekler bitmiyor surekli ilği yoruldum cok yoruluyorum rabbim saglık versin evlatlarımıza
Vaaay guzel bi basari kaptan tebrik ederim.Günaydın kizlar.
Hala yogunlugum devam ediyor. 4.sezon anlaştığımız gibi 8 mayısta başlayacak. Tam geldigimde eski mesajları okuyup cevap vereceğim. Sizinle geyik yapmayı özledim :)
Hatirlatma :
Yarin 3.sezon için son gün. Tartı resimlerimizi yuklemeyi unutmayalım.
Muttapa7555
Yarin Menuler için de son gün. Sarellam bir ara tam menu bildirenleri yazarsin canim.
Mesaj sayıları için 8.mayis son gün. 500 mesaja ulaşmaya çalışalim.
Bana gelince :
Yaş pastaya başladım deli gibi yediğim de oldu ama bu kez kilomu korumayı başardım. Hatta yoğunluğum sebebiyle 50.6 lara düştüm bir ara. Yarin ben de resim yukleyecegim.
Yarin görüşürüz.
Allah rahmet eylesin canim basiniz sag olsunKızlar dedem vefat etti memleketteyim yarın evimde olursam yüklücem tartımı
Ciğ köfte degilde mercimekli köfte yedim cok kötu degil menunBugunku menum Sarellam
Malesef aksam yemegim cok gec vakte kaldi ya.
Sabah
2 sigara boregi
Peynir
Zeytin
domates
Cay
Aksam
Cigkofte
Marul
Domates
Ayran
2 kare bitter
Basınız sag olsun rabbım kalanlara saglık ömür versin mekanı cennet olsunKızlar dedem vefat etti memleketteyim yarın evimde olursam yüklücem tartımı
Yasıdım halada yasıyorum onu ister bunu ister yatarken gezmelik kıyafetini giymek ister daha boyuna bakmadan kıyafet secer birde ikizze işin daha zor bir birine inat ederler bir birini kıskanırlar daha neler neler iş yapıcakmiş baba su ister abı getirirse ben ben diye aglarlar babaya yada bana yardım edeceklermiş yapamacagı iş ise vermeyince deve kuşu gibi kafa yerde popo havada aglar oyle bekler sabrım kalmıyor parka gideriz geri gelmek istemezler parkım parkım diye aglarlar daha yazimmiAmin canım. İki yas sendromu yasadiniz mi? Cok zor diyolar
Ooo hoş geldiniz 50 lik hanım nasılsınız dersler nasıl seni bekliyoruz ne gelen var ne giden özledik canım hadi bakalım merakla foto bekliyoruz yarın tartılar yuzumuzun karasımı yoksa akımı görecegizGünaydın kizlar.
Hala yogunlugum devam ediyor. 4.sezon anlaştığımız gibi 8 mayısta başlayacak. Tam geldigimde eski mesajları okuyup cevap vereceğim. Sizinle geyik yapmayı özledim :)
Hatirlatma :
Yarin 3.sezon için son gün. Tartı resimlerimizi yuklemeyi unutmayalım.
Muttapa7555
Yarin Menuler için de son gün. Sarellam bir ara tam menu bildirenleri yazarsin canim.
Mesaj sayıları için 8.mayis son gün. 500 mesaja ulaşmaya çalışalim.
Bana gelince :
Yaş pastaya başladım deli gibi yediğim de oldu ama bu kez kilomu korumayı başardım. Hatta yoğunluğum sebebiyle 50.6 lara düştüm bir ara. Yarin ben de resim yukleyecegim.
Yarin görüşürüz.
Bizim menuler iki gundur benziyo birbirine. Mercimekliyi daha cok severim ben valla. Afiyet olsun canimCiğ köfte degilde mercimekli köfte yedim cok kötu degil menun
. Yok yok yazma. Ne zaman basliyo acaba bu davranislar? Benimki 15.ayin icinde su an. Simdiden basladi. Abuk subuk her seye zirlamalara. Ayakkabisini alip agzina sokuyo. Yapma kizim pis dedikce inat eder gibi gozumun icine baka baka yapiyo ayni seyi. En son ayni seyi bin kez soylemekten bikip elinden alinca da ciglik kiyamet aglama basliyo. Daha bu buz daginin görünen kismi galiba.Yasıdım halada yasıyorum onu ister bunu ister yatarken gezmelik kıyafetini giymek ister daha boyuna bakmadan kıyafet secer birde ikizze işin daha zor bir birine inat ederler bir birini kıskanırlar daha neler neler iş yapıcakmiş baba su ister abı getirirse ben ben diye aglarlar babaya yada bana yardım edeceklermiş yapamacagı iş ise vermeyince deve kuşu gibi kafa yerde popo havada aglar oyle bekler sabrım kalmıyor parka gideriz geri gelmek istemezler parkım parkım diye aglarlar daha yazimmi
Oh iyi spor olmus sana. Bayramliklari da aradan cikarsaydin uygunsa. Bayram oncesi cok kalabalik oluyo her taraf.Slm hanımlar nasılsınız bugun alış veriş yaptım cocuklara cogu kıyafetler küçülmüş bugun gezmekten bacaklarım agrımış ara ogunde yapmadım