- 9 Kasım 2017
- 917
- 2.790
- 113
- 31
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #12.201
Ne denersen dene, iki seyi ayni anda deneme sarellam. Uc gun dene sonra otekine gec gibi. Yoksa belli olmuyor farki.
Bazilari alerji bile yapabiliyor.
Cok az kullaniyorsun ama bir cay kasigi yetiyor. Yogurtla .Önce bu maydanozu denicem 1 hafta faydası olursa biraz daha kullanir digerine gecerim machayı ay basında alirım 100 gramı 90 liraymıs
Aynen kilo verenleri okudum yarin esim aktardan alicakgooglede yaz adini 15 li suzen posetli cay cikiyor kutusunda
Sıvı detoks aldim ben bir ikii kere simdi yine indirime girmesini bekliyorum alicam yine 2gun detokslucam 2marka denedim birininki iyi geldi
Ara ara kullan zaten.Sıvı detoks aldim ben bir ikii kere simdi yine indirime girmesini bekliyorum alicam yine 2gun detokslucam 2marka denedim birininki iyi geldi
Cok az kullaniyorsun ama bir cay kasigi yetiyor. Yogurtla .
AbowwBen yemek zamani ya da aralarda gunde bes alti kere oyle saati yok.
Benim internet yine sapitti. Gittim ben.
Iyi geceler kizlar.
Yok hazir sebze meyve suyu gibi bisey siselerle satın alıyosun öğünlerin belli oluyo flan ona gore tuketiyosunO ne ki shake gibi mi
Super kv filanOo baya iyiymis o zaman kv soyledi bana da o istiyomus birlikte alıcaz denicez bakalım
Yok hazir sebze meyve suyu gibi bisey siselerle satın alıyosun öğünlerin belli oluyo flan ona gore tuketiyosun
Simdi çalışacağın yerdede vardır belki
Bi adi vardi o yapılışında unuttum simdi
Evet biliyorum renkili renkli sivilar 5 ogun iciliyor unuttum adiniYok hazir sebze meyve suyu gibi bisey siselerle satın alıyosun öğünlerin belli oluyo flan ona gore tuketiyosun
Simdi çalışacağın yerdede vardır belki
Bi adi vardi o yapılışında unuttum simdi
Super kv filan
Iyi geceler tatlimmmBenim internet yine sapitti. Gittim ben.
Iyi geceler kizlar.
Iyi geceler tatlimIyi geceler bende kaçıyorum görüsürüz kızlar :))
Iyi geceler canimHadi zengin kalkışı bendye gittim o zmaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?