- 21 Eylül 2018
- 1.202
- 3.978
- 133
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #12.241
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi gecelerBen yatiyor iyi geceler
Yarin görüşürüz
Ya o rimel çıkartmak işkence nefret ediyorumSagol canimcim.
Wc mecburi hizmet , blender yikamak bedelli oluyor.
Rimel surup temizlemeye useniyorum ben.
Bıdı Bıdı Bıdı BıdıHer yazdigima cevap vermiyorsun , isine gelene ancak.
Iyi geceler .
Ben de iyi geceler dedim gidemedimGidemiyordu
Bende bende baya saldım 59u geçtim yiyorum durmadan napıcaz böyle
Seninki ve benimki baya muhtar kalkisi oldu.Hadi zengin kalkışı bendye gittim o zmaan
Kiz sen ml i de gectin. Boyut , parallel evreni gectin.Ben Leyla zaten böle anlamıştım 28 Nisan son diye
Beğendim ben emeğine sağlık
Günaydın kızlar... Ne güzel kilo veriyorsunuz yaa kıskandım ,keşşşke benimde olsa bende kabul ederseniz ara ara size takılayım eğlenceliymis buralar belki biraz gaza gelirim.
95 ile iki sene önce başladım şimdi 65.8 üm hedefim inş 58 olmak
Siz uclu yapin uclu daha zevkli.Oh beee düello geldi tabi geç gördüm bide ikili yapsak daha çekişmeli
Ya cidden kalmayi cok isterdim ama kalamiyorum. O paket bitmeden yatamam. Uykum gelmez.İşte ruh ikizim
Ahaha haklisin. Ben kivrimlar acisindan farazi seettim.Bu 70-70-40 gibi duruyo üçgenin iç açıları
Bu tayt bana her zaman oluyorsa neden kilo vereyim hi.Ve o zamanki özgüven daha fazlaydı dimi şimdi kiloyu takıyorsun
Of
Süt
Laç
Çok
Gü
Zel
Di
Beee
Sen cunku hep sonlarda geliyorsun.Beni hep ayrı tutuyorsun bayılıyorum
Tulaaayyyyy geriii donnnngggg. Pardonnnn leylaaaaa geriiiii dongggg.A AklinYolu1 çok biliyo ondan ötürüüğğ
ALL_StaR Izmir subesi.Gel bekleriz muhabbet edip kaynaşırız sende cok guzel vermissin bu arada tebrik ederim :))
Gunaydin sana da.Günaydın kızlar... Ne güzel kilo veriyorsunuz yaa kıskandım ,keşşşke benimde olsa bende kabul ederseniz ara ara size takılayım eğlenceliymis buralar belki biraz gaza gelirim.
95 ile iki sene önce başladım şimdi 65.8 üm hedefim inş 58 olmak
Teşekkür ederim inş hep birlikte bolll eksiler görürüzGel bekleriz muhabbet edip kaynaşırız sende cok guzel vermissin bu arada tebrik ederim :))
Arkadaslar bugun yeni katilim icin son gun cunku internetim kesilecegi icin bir sure giremeyecegim .
Benden sonra yeni katilim istemiyorum lutfen.
Sarellam bilgine canim. Izmir subemiz olarak takim sana emanet
ALL_StaR Izmir subesi.