- 21 Eylül 2018
- 1.202
- 3.978
- 133
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #12.221
Bence güzel oldu ihtiyacımız vardıArkadaslar genel olarak takima bakiyorum hosuma gitmiyor. Haftalik yuzdemiz 0.1 lerde. Nerdeyse sifira yakin yine. 2 haftalik ortalama yuzdemizin 0.97 olmasi sizi yaniltmasin.
Sebebi takim icindeki hastaliklar, o yuzden de bu karari aldim.
Genel olarak baktigimda takim icin en uygun olanini yapmaya calisiyorum.
14 Nisan 2019 Tarti gunu yok.
21 Nisan 2019 Tarti gunu yok.
28 Nisan 2019 da tartiyi yukluyorsunuz.
Yuzdeler 28 Nisan sonu hesaplaniyor.
Menuler iki hafta bildirilmiyor. Menu bildirmeye 21 Nisanda baslayip 28 Nisan gunune kadar bildireceksiniz. 28 Nisan gunu dahil. Bir menu kupasi daha var. 8 gun. @Muttapa7555
Mesajlar 6 haftalik. 8 mayis sonuna kadar 600 mesaj yazilacak. Tablo artik mesaj sayisina gore duzenleniyor. En cok mesaj sayisi olan en ustlerde yer alir.
Eki Görüntüle 2255610
Eki Görüntüle 2255611
Isteyen yine tartisini ve menusunu ekleyebilir.
Hesaplama sekilleri hala ayni.
Son durum icin , ilk sayfaya bakabilirsiniz.
Ben Leyla zaten böle anlamıştım 28 Nisan son diyeArkadasla kusura bakmayin , ikide bir karar degistiriyor gibi oluyorum ama ben bu halini de sevmedim .
Nedeni yarismanin 28 Nisan da bitip 8 Mayisa kadar devam etmesi.
Bu sezon esnek tamam ama 28 Nisan da bitsin bence.
Soyle ki;
Genel olarak baktigimda takim icin en uygun olanini yapmaya calisiyorum.
14 Nisan 2019 Tarti gunu yok.
21 Nisan 2019 Tarti gunu yok.
28 Nisan 2019 da 3. Sezon icin son tartiyi yukluyorsunuz.
Yuzdeler 28 Nisan sonu hesaplaniyor.
Menuler iki hafta bildirilmiyor. Menu bildirmeye 21 Nisanda baslayip 28 Nisan gunune kadar bildireceksiniz. 28 Nisan gunu dahil. Bir menu kupasi daha var. 8 gun.
Mesajlar 5 haftalik. 28 Nisan sonuna kadar 500 mesaj yazilacak. Tablo artik mesaj sayisina gore duzenleniyor. En cok mesaj sayisi olan en ustlerde yer alir.
4. Sezon baslama tarihi 8 Mayis 2019. 4. Sezon da 8 Mayista baslasin.
Itirazi olan soyleyebilir. Ozelden ya da buradan .
Bende yapıcam bunu notumda kayıtlı bi aktara gidemedimtilya kullanicilaritilya kürü
kızlar ibrahim saraçoğlu gecenlerde zahide yetişin programında bu kürü anlattı. Malzemeler: 10 gr ıhlamur 5 gr altın otu 10 adet kuşburnu 1 litre klorsuz su Hazırlanışı: 1 litre kaynamakta olan suyun içerisine 10 gr ıhlamur bitkisi, 10 adet kuşburnu ilave edilir ve 5 dakika kaynatılır. 5...www.kadinlarkulubu.com
Menü mesaj kupası karman çorman oldu bende belki biraz boşladım diye ama eksi olayım yeter modundayımKizlar
@Muttapa7555
@Ikra meyra
@MIhtar
@Moon Light
Nyx1
@Sarellam
Son durum bilginize....
Tarti gunleri ilk sirada. Iki hafta tarti gunu yok. Isteyen yine Pazar gunu yine de yukleyebilir ama zorunlu degil.
Eki Görüntüle 2255712
Ben yarismada olmadigim icin mesaj sirasinda ucuncu sirada mihtar var. Her an her sey degisebilir.
Toplam kupa da son siralamayi gosteriyor.
1: @Ikra meyra
2: @Sarellam
3: @Muttapa7555
4: @MIhtar
Menu kupalarini 7 gun kacirmamaya calisin ve fatma gelene kadar @Sarellam i etiketleyin.
Eki Görüntüle 2255716
28 Nisana kadar 500 mesaj zorunlulugu var. @Ikra meyra arada bir hatirlatma yaparsin.
Oh beee düello geldi tabi geç gördüm bide ikili yapsak daha çekişmeliKizlar sizi duello ucluleri yapiyorum.
@Sarellam sarellacigim her Pazar kontrol edersin. Kilolar ilk sayfada. Kim kazanmis kim kaybetmis.
Kilolar yakin oldugu icin yuzdeler muhim deell.
@Muttapa7555 @MIhtar @Moon Light
@SarellamNyx1 @Ikra meyra
Çok geçmiş olsun canm nasıl oldun şimdiSelam acile gittik baya şişti ayağım
bitane doktor baktı tahlil röntgen istedi o sırada başka bi doktor daha baktı
Böcek ısırmış falan dedi baş var dedi akıyo
2igne totodan 1tetanos oldum
Kan röntgen temiz ilaç yazdi geldik biraz daha iyi gibi
Çok ayakta kalma buz koy havaya dik dedi
He he dedim içimden çocukla da sen ilgilen
(Tepki vermek istedi veremedi)
Aman baklava çekmiyormuş ne istiyorsunuz canım tatlıdan nası sevmezsiniz şerbetine ayıp en baştaYa cidden onu ben de merak ediyorum.
Baklava beni cekmiyor ama guzel yas pasta varmis desen gelirdim.
İşte ruh ikizimKekin sonuna gulme isareti koyarsak masumlasmiyor.Afiyet olsun. Kek de yiyemeyeceksek ...
Bir kucuk dilimle nasil kaliyorsunuz ya. Ben kalamiyorum.
Bu 70-70-40 gibi duruyo üçgenin iç açıları
Kuzum ya kıyamam onlar iyi olsun gerisi önemli değilSelamlar. Dun kizi yine doktora goturduk. Serum takildi kuzuma. Ben ilk serumumu dogum yapcagimda aldim. Cocukcagiz 1 yasindayken basladi. Umarim tekrar etmez.
beni kan tutar. Damar yolu falan acilirken babasi tuttu ama sonrasinda bana gelmek istedi cocuk. Serumu bagladilar gitmedi. Cpcugun eline bastirdilar falan plastigin oldugu yere. Ay yazarken bile kotu oldum. Dun mahvoldum gercekten ne menu yazmayi hatirlayabildim ne bi sey. Gitti yine kupa
Bende bende baya saldım 59u geçtim yiyorum durmadan napıcaz böyleAyy bu ara bende iyice saldım acil toparlamam lazım
Benim yürüyüş yapacak yerim yokki burda spora da gidemiyorum anca evdeAynen sporsuz olmuyo
Bi ara adım koyalım dedik kimse cevap vermedi mi nedir ben mi kaçırdım
Ben günlük 7bin okula git gel faln yapiyorum
Ama ekstra biseyler lazim
Maşallah böyle devamLeslie 1mil 15dk + 40dk eliptik
7bin adim tamam
Ben normal sayımı doldurayım faizi kalsınSenin mesajlar artik faizli.
Ben yokken siz de ugrasin . Pesini birakmayin.
Ve o zamanki özgüven daha fazlaydı dimi şimdi kiloyu takıyorsunSimdi soyle oluyor ben 75 iken tayt giyiyordum ya da stretch kot. Aynisini simdi de giyiyorum.
Sa
Kin
Do
Kun
Ma
Tek benim böyle olmadığıma sevindim itiraf ediyorumHerkes oyle oldu bu sezon ama arada boyle tatiller gerekli olur.
Bir lucky kolayyyy yetisssmiiiirrrr .
Tabi canım hiç üzerime alınmıyorum zatenKizlar hastalik durumunda rahatlikla gidebilirsiniz. Yarismayi dusunmeyin bu herkes icin gecerli.
Nyx1 haric.
Beni hep ayrı tutuyorsun bayılıyorumYok yani bizim takimda kalan 7 kisi var. Hastalik veya gecerli bir sebeple 500 mesaji yazmadilar diye 4. sezona almayacak miyiz. Oyle sey olmaz.
Yalniz 500 mesaj kotasi olmadan once ;
Ben az gelecegim dedigim halde
12
Siz
1, 2
nyx
0 mesaj yazmisti.
Itiraf edeyim cok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?