- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #12.181
Ben yatiyor iyi geceler
Yarin görüşürüz
Yarin görüşürüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cacik yapinca kuru nane ekleriz onun gibi birsey oluyor yesil yesilSen ayranlı dene beğenirsen bende denicem
Ben yatiyor iyi geceler
Yarin görüşürüz
Biraz iyi olduk bugun yarin daha iyi olucagiz insallah
Maydonoz iyidir sevilir
Blendirda sana kilo vermene bedelli oluyor aahh o rimel 3 yildir sadece dugun ve ozel gunlerde kullaniyorum ikizlerden bakimsiz oldumSagol canimcim.
Wc mecburi hizmet , blender yikamak bedelli oluyor.
Rimel surup temizlemeye useniyorum ben.
Her yazdigima cevap vermiyorsun , isine gelene ancak.Ben zaten senin yazdıklarına cevap atsam mesajım tamamlanır
Iyi geceler .Ben yatiyor iyi geceler
Yarin görüşürüz
Bir ara cok kullandim tavsiye ederim.A AklinYolu1 sen macha yı denemismiydin kaptan
Makyaj yapmasi cok zevkli de silmesi tam eziyet.Blendirda sana kilo vermene bedelli oluyor aahh o rimel 3 yildir sadece dugun ve ozel gunlerde kullaniyorum ikizlerden bakimsiz oldum
Tilya cayin adi oda yag yakici caymis uclu karsim ihlamur altin otu kusburnu caymisMoringa diye bisey daha vardı orda oda iyimis aslında ama yavaş yavas tabi hersey bi ansa denenmiyi
Moringayi ben de cok duydum ama denemedim.Moringa diye bisey daha vardı orda oda iyimis aslında ama yavaş yavas tabi hersey bi ansa denenmiyi
Yani ayran maydanoz sorun degilde soda düşündüren beniCacik yapinca kuru nane ekleriz onun gibi birsey oluyor yesil yesil
Bir ara cok kullandim tavsiye ederim.
Ben oyle donem donem kullanip sonra ara veriyorum.
Su an maydanoz mesela bir hafta sonra kullanmam .
Boylece vucut alismiyor.
Makyaj yapmasi cok zevkli de silmesi tam eziyet.
Tilya cayin adi oda yag yakici caymis uclu karsim ihlamur altin otu kusburnu caymis
Ibrhim saracoglu tarifinide veriyor
Cayida var aktar satiyormus tilya cayi
Soyle yap ayrani ic ustune soda ic midende karisirYani ayran maydanoz sorun degilde soda düşündüren beni
Ne denersen dene, iki seyi ayni anda deneme sarellam. Uc gun dene sonra otekine gec gibi. Yoksa belli olmuyor farki.Ben yine o markanın alayım o zaman machasını deneyim yeni baslıcagım yerde detokslar var bi kac gune kavrararım bakıyım
+1Gidemiyordu
Aynen kilo verenleri okudum yarin esim aktardan alicak googlede yaz adini 15 li suzen posetli cay cikiyor kutusundaKusburnu falan varsa tadıda hafiftir onun
Ben yemek zamani ya da aralarda gunde bes alti kere oyle saati yok.Ben şimdi bu maydanozu ovalayayim yarin başlayayim ayranlı
Ne zaman içeyim kaptan vakti saati varmi