• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Daha iyi bakalim gece nasil geccek agriyo demedi en azindan
Uyudu nasilsa evin isi bitmez bende yatmayı planladım daha cazip geldi :KK53:

Pastanında oyle olduğunu tahmin ettim sanirim geçicen beni
Yok canım geçenem yediğim köfte ödem yapıyor malesef ev yapımı olmadığı için... hadi bu hafta sen geç beni ama haftaya alırım....
Kutucuk da sende rahat uyursunuz inşallah :)) yat boşver ev işini bitmez.

Gunaydin kizlar , :cool:

Erken kalkmamin nedeni oksuruk. Kendi doktoruma Cuma icin randevu aldim. O zamana kadar kendimi yormamam gerek. :KK12:

Leslie yi dun yaptim , yalniz oksurugumu arttirdigini dusunmeye basladim.

Bilenler bilir, merdiven cikmak ve egzersiz yapmak oksurugu arttirir.

Buna ragmen ben birakmak istemedim ama kahramanligin alemi yok. Iki burun akmasi filan beni etkilemez ama oksurugun konustugu yerde susarim ben arkadas. :confused:

Meditasyona devam ediyorum.

Basindan konustugumuz ve bir gun yapmayan dedigim icin kendimi meditasyon grubundan cikariyorum. MIhtar MIhtar

Umarim bu durum sizi etkilemez.

Zaten ben gun icinde cok yuruyorum . Siz kendinizi dusunun. :KK70:

Son düzenleme:
Balik meze falan ama geç saatte yedim ekmekte yedim
Balik kizartma ise -ki sanmiyorum ekmek ile birlikte senin deyiminle geriye atmis olabilir. Ben ekmeksiz tercih ederdim.
amaa geriye atiyor diye bir durum soz konusu degil.Sadece ileriye goturmez.

Bir porsiyon 164 kalori filan, tas catlasa 300 kalori . Zarari dokunan ekmektir.

Baklava böyle en şerbetlisinden 2 gündür evde var ve 1 tane yemedim ama bu akşam eşim de istiyor çayın yanına bende bilmiyorm belki alırım bi iki tane
Umarim yemedin. :KK12:

Günaydın kızlar A AklinYolu1 kuzum dikkat et kendine ılık şeyler içmeye çalış sürekli öksürük çok kötü benimde grip yapıştı yakama bırakmıyor arada öksürüğe dönüyor :KK43: kızlarr menümü yazmıyorum çünkü çok saçma oluyor sizinde etkilenmenizi istemiyorum. normal yemek yiyorum 5 dk geçmeden çıkarıyorum arada ufak tefek atıştırma yapyorum o kadar. Bu arada fakirin tartısını aldım yağ ölçümü yapanlardn o tartı beni 3 kilo fazla cıkardı napayım ben başkan :işsiz: diğer tartı tırtlıyor çünkü :KK17: He şunu da söyleyeyim görünler yanağından bir yanak gitmiş diyor kapalı olduğum için bol giyiniyorum dar kıyafetle görünler ne yaptın sen diyor bunu duymak paha biçilemezz:spor:

gunaydin hanimlar C cizen_bayan A AklinYolu1 cok gecmis olsun bendede durumlar ayni kizlar ve kucuk oglan hasta bende ayniyim oksuruk hapsirik devam ananas aldim alerji ve oksuruk icin ananas iyimis 1 dilim yedim aksam biraz rahatlatti

9.5 da 1 bardak sut

13 de 1 haslama yumurta 2 ceri domates maydonoz yesil cay

16 da 1 dilim ananas

18.30 zerdacalli baharatli yogurt

21de yesil cay

kokulusabun kokulusabun

Screenshot_2019-02-19-00-43-03-1.png

Yulafi biraz rondoda çek
1yumurta 1yk yogurt cay kaşığının ucuyla kabartma tozu 2yk yulaf unu peynir yeşillik
Pankek gibi pişir tavada o da çok güzel oluyo küçük küçük yaparsan cokta yiyomussun gibi bi his yaratiyo :KK53: Moon Light Moon Light

Deniyim canim tesekkur ederim:KK15:

Günaydın bencede kaptancim zorlama kendini en dogru karar A AklinYolu1
Bugünde dikkatli gidicem ama yarin büyük ihtimalle artiyim cokta kafama takınca olmuyo su son bikac gündür takildim yine çünkü

Bugun rezene anason icsene bi canim 3 kupa falan. Bi de icersen süt ic gece yatmadan veya gun icinde karnin acikinca. Ben de takilip kalmistim biliyosunuz. Bunlari yaptigimdan beri yememi de artirmis olmama ragmen eksi cikiyorum.

Back