• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Hello giirlllz

Benim mönüm

Sabah
Ilık limonlu su
Bi tane tam, bi tane beyaz haşlanmış yumurta
Bi dilim kepek ekmek

Öğle
Bi Türk kahvesi
Iki hurma
Bi maden suyu

Aksam
Uc dört yemek kaşığı yemek
Yoğurt, yeşillik:eğlence::KK50:

Bu yag ve kas kilo olcenler nasıl ölçüyor meraklardayim:eek:

Hadi bakalım yarın tartı günü. Eb azından vu menüye sadik kalmam laızm :deli:
Bol su bol su
Bol çiş bol cis :KK48::KK48:

Günaydın bencede kaptancim zorlama kendini en dogru karar A AklinYolu1
Bugünde dikkatli gidicem ama yarin büyük ihtimalle artiyim cokta kafama takınca olmuyo su son bikac gündür takildim yine çünkü
Bilemezsin. :KK66:
Latteler içiliyorsa daha iyi oluyorsun sanırım :KK50:

Disarida fazla alternatifim yok , bir de normal latte icmiyorum. :KK8:

Iyi olma derecem , soguk soguk ter dokmem , dk basi oksurmem ve hazirladigim sutu yere dokmemse iyiyim. :confused:

Günaydın kızlar A AklinYolu1 kuzum dikkat et kendine ılık şeyler içmeye çalış sürekli öksürük çok kötü benimde grip yapıştı yakama bırakmıyor arada öksürüğe dönüyor :KK43: kızlarr menümü yazmıyorum çünkü çok saçma oluyor sizinde etkilenmenizi istemiyorum. normal yemek yiyorum 5 dk geçmeden çıkarıyorum arada ufak tefek atıştırma yapyorum o kadar. Bu arada fakirin tartısını aldım yağ ölçümü yapanlardn o tartı beni 3 kilo fazla cıkardı napayım ben başkan :işsiz: diğer tartı tırtlıyor çünkü :KK17: He şunu da söyleyeyim görünler yanağından bir yanak gitmiş diyor kapalı olduğum için bol giyiniyorum dar kıyafetle görünler ne yaptın sen diyor bunu duymak paha biçilemezz:spor:
Zaten oksuruk geldiyse uzun suren o . :hasta::KK12:

Sana suyla deneme yap demistim otekinde ne oldu?

Bu tartilardan biri yanlis. :KK51:

gunaydin hanimlar C cizen_bayan A AklinYolu1 cok gecmis olsun bendede durumlar ayni kizlar ve kucuk oglan hasta bende ayniyim oksuruk hapsirik devam ananas aldim alerji ve oksuruk icin ananas iyimis 1 dilim yedim aksam biraz rahatlatti

9.5 da 1 bardak sut

13 de 1 haslama yumurta 2 ceri domates maydonoz yesil cay

16 da 1 dilim ananas

18.30 zerdacalli baharatli yogurt

21de yesil cay

kokulusabun kokulusabun

aa bunu bilmiyordum bende ilk fırsatta alıp deneyeceğim kuzum sağol bilgin için :KK200:

Zaten oksuruk geldiyse uzun suren o . :hasta::KK12:

Sana suyla deneme yap demistim otekinde ne oldu?

Bu tartilardan biri yanlis. :KK51:

suyla deneme yaptım o zaman sıkıntı yoktu şu son zamanlarda bişey oldu anlamadım bende yenisi gelince alındı galiba bozuldu hemen :KK70:

aa bunu bilmiyordum bende ilk fırsatta alıp deneyeceğim kuzum sağol bilgin için :KK200:

suyla deneme yaptım o zaman sıkıntı yoktu şu son zamanlarda bişey oldu anlamadım bende yenisi gelince alındı galiba bozuldu hemen :KK70:
Kusmus olabilir. :KK70:

Ne olursa olsun uc kilo fark fazla. Yeni aldigin da dogru tartiyor gibi durmuyor.

Kusmus olabilir. :KK70:

Ne olursa olsun uc kilo fark fazla. Yeni aldigin da dogru tartiyor gibi durmuyor.
bence yeni aldığım doğru gibi çünkü annem ve kızkardeşim tartıldı yenisi doğru diyorlar eskisi eksik tartıyormuş bu zamana kadar boşa sevinmişimm:mad::mad: ama mantıken ben vermişim yine o kadar diye düşünüyorum :KK70::KK70: nedir şu tartılardan çektiğim ya :işsiz:

bence yeni aldığım doğru gibi çünkü annem ve kızkardeşim tartıldı yenisi doğru diyorlar eskisi eksik tartıyormuş bu zamana kadar boşa sevinmişimm:mad::mad: ama mantıken ben vermişim yine o kadar diye düşünüyorum :KK70::KK70: nedir şu tartılardan çektiğim ya :işsiz:
Onu da suyla deneyeceksin cizzy.

Kızlar kv. rahatsız, yarin hastaneye yatacak, şehir dışından görümcemler geldi, buaralar git gel, çok yazamıyorum.
Ama geçmişi okuyorum, menüleri takipteyim, kaçamak görmeyim ona göre ;)
Yarın yoğun geçecek benim için, iki arada leslie yapmaya çalışıciiim, meditasyonu zaten yatınca hallediyorum. Bugünkü de akşama :))
Yokum sanmayın, buralardayım.
Gözüm üzerinizde :KK8:
Yarın tartı günü, hadi bakiiim eksilerle gelin :KK36:

Normalde begenilere bakmam ama ozellikle ilk sayfaya bakiyorum ve ALL_StaR'dan begenen kisiler asagida. Bakmiyorsaniz ve ilgilenmiyorsaniz ben de zamanimi ayirip hic guncelleme yapmayayim o zaman. :KK51:

1. Pembe aslan

2. kokulusabun

3. naz5403

4. IRMAKK70

5. cizen_bayan

6. Forever07

7. Ah ben

8. Nana929
Her ne kadar ilerleme kaydetmesemde ilk sayfanın sıkı takipcisiyim canım.
Neler olmuş, kim ne yapmış, ne zaman başlamışız, kaç gün olmuş ve ben neleri yanlış eksik yapıyorum...vs vs bakıyorum arada ;)

Hello giirlllz

Benim mönüm

Sabah
Ilık limonlu su
Bi tane tam, bi tane beyaz haşlanmış yumurta
Bi dilim kepek ekmek

Öğle
Bi Türk kahvesi
Iki hurma
Bi maden suyu

Aksam
Uc dört yemek kaşığı yemek