- 21 Eylül 2018
- 1.202
- 3.978
- 133
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.721
Bende ilk sayfa diye beğene basmadım sanırım hiç düşünmemiştim bunu ama güncellemeleri gördüm takip ediyorum kim ne yapmış yapacak A AklinYolu1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dun aksam yaptim ictim bi de ben gecen haftalarda chai lattesine takildim kaptanın ya her aksam yapıp iciyodum baharatlı süt iste ona başlıcam yine o mu etki etmişti acaba diye dusunuyorumDeniyim canim tesekkur ederim
Bugun rezene anason icsene bi canim 3 kupa falan. Bi de icersen süt ic gece yatmadan veya gun icinde karnin acikinca. Ben de takilip kalmistim biliyosunuz. Bunlari yaptigimdan beri yememi de artirmis olmama ragmen eksi cikiyorum.
tarti değişimi sıkıntı durduğu yeri falanda kontrol et bakalimbence yeni aldığım doğru gibi çünkü annem ve kızkardeşim tartıldı yenisi doğru diyorlar eskisi eksik tartıyormuş bu zamana kadar boşa sevinmişimm ama mantıken ben vermişim yine o kadar diye düşünüyorum nedir şu tartılardan çektiğim ya
yani ideal kilonu netten hesaplayınca kac cikiyo ideal kilosuna degilde yağ oranına bak takip et bakalim bende bi ara eczanede olcturcemBu arada tarti demisken, ben pazar gunu yag su oranima vs baktim evdeki tartidan. Yag yuzdeme %30 diyor. Olmam gereken kiloya da 49 diyor. Ben 49 kilo olmaya calisirsam baya ac yasamam lazim ya. Buna pek inanmayinca yag oranima da inanmadim ama bilmiyorum
dun aksam yaptim ictim bi de ben gecen haftalarda chai lattesine takildim kaptanın ya her aksam yapıp iciyodum baharatlı süt iste ona başlıcam yine o mu etki etmişti acaba diye dusunuyorum
tarti değişimi sıkıntı durduğu yeri falanda kontrol et bakalim
yani ideal kilonu netten hesaplayınca kac cikiyo ideal kilosuna degilde yağ oranına bak takip et bakalim bende bi ara eczanede olcturcem
Aa nasil ya amaan valla ideali iste kendini iyi hissettiğin yag oranı icinde sağlama lazimTarcinli sutlu kahve de yag yakimina yardimciymis. Chai latte de etkilemis olabilir.
Valla internette 52, 55, 60 ne ararsan var. Her site farkli hesapladi
Chai latte o. Neden saklıyorsun.Menüm kokulusabun
Sabah
2yumurta 2yk yulaf dereotu kasar omlet
Yesilcay
Türk kahvesi 1 portakal 2 ceviz
Aksam
Tavuk döner marul domates
Soda
Bugün yemekte iyiydi banada yuruyus yaptim
Bu saatten sonra su icicem
Bi de baharatlı süt yapcam ilerleyen saatlerde
Nerden saklıyorum bencece baharatli sut baharatla sutu kaynatiyon içiyon
benimde 60.5 olmam gerektigini biliyordum 57 de israrciyim ideale gore 3 kilom kalmisOkula gitmem gerekiyor. Sunu suraya ilistireyim tekrar. Ideal kilon 59.6 kg. Dogru hesapladigima eminim.
Eki Görüntüle 2237294
Aa nasil ya amaan valla ideali iste kendini iyi hissettiğin yag oranı icinde sağlama lazim
Okula gitmem gerekiyor. Sunu suraya ilistireyim tekrar. Ideal kilon 59.6 kg. Dogru hesapladigima eminim.
Eki Görüntüle 2237294
Tarif alabilir miyizEki Görüntüle 2237347 cok guzel ya
Bugün tatlılar fazla kaçmış sanki hem bitter var hemde bi öğünde hurma kayısı ikisi bir fazla bencesi aman dikkatBugunku menum kokulusabun
Sabah
Yulafli yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Dereotu
Cay
Bi kare bitter
Ara
Sut
3 hurma
2 gunkurusu
Aksam
Karnabahar yemegi
Yogurt
Gece
Rezene anason
Sut
Spor 15 dk eliptik
Tarcın zencefil kakule yıldız anason karabiber karanfil ister sütle bir kaynatip süz iç ister yarim bardak suyla kaynat ayri yerde sutu kaynatıp çırpıp sütun içine suz 1 cay kaşığı da bal ekliyorum süteTarif alabilir miyiz