• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Deniyim canim tesekkur ederim:KK15:

Bugun rezene anason icsene bi canim 3 kupa falan. Bi de icersen süt ic gece yatmadan veya gun icinde karnin acikinca. Ben de takilip kalmistim biliyosunuz. Bunlari yaptigimdan beri yememi de artirmis olmama ragmen eksi cikiyorum.
dun aksam yaptim ictim bi de ben gecen haftalarda chai lattesine takildim kaptanın ya her aksam yapıp iciyodum baharatlı süt iste ona başlıcam yine o mu etki etmişti acaba diye dusunuyorum

bence yeni aldığım doğru gibi çünkü annem ve kızkardeşim tartıldı yenisi doğru diyorlar eskisi eksik tartıyormuş bu zamana kadar boşa sevinmişimm:mad::mad: ama mantıken ben vermişim yine o kadar diye düşünüyorum :KK70::KK70: nedir şu tartılardan çektiğim ya :işsiz:
tarti değişimi sıkıntı durduğu yeri falanda kontrol et bakalim

Bu arada tarti demisken, ben pazar gunu yag su oranima vs baktim evdeki tartidan. Yag yuzdeme %30 diyor. Olmam gereken kiloya da 49 diyor. Ben 49 kilo olmaya calisirsam baya ac yasamam lazim ya. Buna pek inanmayinca yag oranima da inanmadim ama bilmiyorumo_O:KK64:
yani ideal kilonu netten hesaplayınca kac cikiyo ideal kilosuna degilde yağ oranına bak takip et bakalim bende bi ara eczanede olcturcem

dun aksam yaptim ictim bi de ben gecen haftalarda chai lattesine takildim kaptanın ya her aksam yapıp iciyodum baharatlı süt iste ona başlıcam yine o mu etki etmişti acaba diye dusunuyorum

tarti değişimi sıkıntı durduğu yeri falanda kontrol et bakalim

yani ideal kilonu netten hesaplayınca kac cikiyo ideal kilosuna degilde yağ oranına bak takip et bakalim bende bi ara eczanede olcturcem

Tarcinli sutlu kahve de yag yakimina yardimciymis. Chai latte de etkilemis olabilir.

Valla internette 52, 55, 60 ne ararsan var. Her site farkli hesapladi:KK45:

Screenshot_2019-02-19-16-27-41-1.png

Menüm kokulusabun kokulusabun
Sabah
2yumurta 2yk yulaf dereotu kasar omlet
Yesilcay

Türk kahvesi 1 portakal 2 ceviz

Aksam
Tavuk döner marul domates

Soda

Bugün yemekte iyiydi banada yuruyus yaptim
Bu saatten sonra su icicem
Bi de baharatlı süt yapcam ilerleyen saatlerde
Chai latte o. Neden saklıyorsun. :D

Moon Light Moon Light sana yazmıştım o mesaji :D

ananas kabugu 2 cubuk tarcin yarim limonu 4 bolup 5 kupa bardak sicak su kattim kaynamaya baslayinca 3 dkk bekledim altini kapattim 1.5 tatli kasik toz zencefilide ekledim caydanligin kapagini kappattim 10 dkk bekleyip ictim oksurugum 1 saatte gecti bilginize arti yagda yakiyormus :) :KK66:

Aa nasil ya amaan valla ideali iste kendini iyi hissettiğin yag oranı icinde sağlama lazim

Ana hedef 55 bakalim gorebilecek miyim o kilolari. Sonra yine fazla gelirse gozume yine ugrasirim.
Evet yag oranini saglama yapmak lazim.

Okula gitmem gerekiyor. Sunu suraya ilistireyim tekrar. Ideal kilon 59.6 kg. Dogru hesapladigima eminim. :KK70:

Eki Görüntüle 2237294

Tesekkurler kaptanim hatirlattigin icin. 49 bana cok sacma geldi zaten:KK48:

Bugunku menum kokulusabun kokulusabun

Sabah
Yulafli yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Dereotu
Cay
Bi kare bitter

Ara
Sut
3 hurma
2 gunkurusu

Aksam
Karnabahar yemegi
Yogurt

Gece
Rezene anason
Sut

Spor 15 dk eliptik
Bugün tatlılar fazla kaçmış sanki hem bitter var hemde bi öğünde hurma kayısı ikisi bir fazla bencesi aman dikkat

Back