• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Bugunku menum kokulusabun kokulusabun

Sabah
Yulaf lapasi muzlu gün kurulu

Ara
Rezene anason
Sut
3 hurma
1 tane kakaolu biskuvi

Aksam
1 kase karnabahar yemegi
Yogurt

Gece
Rezene anason
Sut

Spor 25 dk eliptik + 8 dk bolgesel egzersiz

Sabah yulaf yemegi hic sevmiyorum. Oglen resmen saldirdim bi seylere yemek yerine koymuyorum yulafi galiba. Sut yapacak mi denemek icin yedim. Aksam yesem daha mantikli olur sanirim. Onu da yemek yerine tercih etmem. Ben de yumurtanin icine koyarim yarin belki.

Şükür ki yangın falan çıkarmamış, geçmiş olsun. İnşaallah basit bir tamir işiyle hallolur da çok masraf çıkarmaz canım..
Çok şükür canım ya koca makinayı tezgahın altından nasıl çektim anlatamam. Fişini çektim sonra yerine koyamadım gücüm yetmedi. Heyecanla nasıl kuvvetlendiysem:)

Bugunku menum kokulusabun kokulusabun

Sabah
Yulaf lapasi muzlu gün kurulu

Ara
Rezene anason
Sut
3 hurma
1 tane kakaolu biskuvi

Aksam
1 kase karnabahar yemegi
Yogurt

Gece
Rezene anason
Sut

Spor 25 dk eliptik + 8 dk bolgesel egzersiz

Sabah yulaf yemegi hic sevmiyorum. Oglen resmen saldirdim bi seylere yemek yerine koymuyorum yulafi galiba. Sut yapacak mi denemek icin yedim. Aksam yesem daha mantikli olur sanirim. Onu da yemek yerine tercih etmem. Ben de yumurtanin icine koyarim yarin belki.
kaptan yumurtaya koyma dei ama bence aşırı tok tutuyo oyle

Yapamadım malesef doğum günü muhabbeti çıktı aileden birinin. Yemek arkasından pasta. Ben yemem diyemiyorum çünkü gizli yapıyorum diyeti:KK43:
:halay::halay:

Canım ben dün ikisini de yaptım ama eve yeni geldim ancak yazabiliyorum :KK43: kabul edilir mi bilmem edilmezse de canın sağolsun :))
edilir tabisi hatirlatmaydi

kaptan yumurtaya koyma dei ama bence aşırı tok tutuyo oyle

:halay::halay:

edilir tabisi hatirlatmaydi

Onu bence tek basina tuketmeye alisalim diye dedi. Oyle de yerim ben ama sonrasi kotu oluyor. Sanki hicbir sey yememisim gibi hissediyorum peynir zeytin yemeyince:KK48: tuzlu ne var diye ariyorum bu sefer. Aksam yemeyi hic denemedim. Bi kez de oyle denicem eger son dakka cayip da yemek yemeye karar vermezsem:KK53:
O da olmazsa yumurtaya koyarim. :KK48:

Onu bence tek basina tuketmeye alisalim diye dedi. Oyle de yerim ben ama sonrasi kotu oluyor. Sanki hicbir sey yememisim gibi hissediyorum peynir zeytin yemeyince:KK48: tuzlu ne var diye ariyorum bu sefer. Aksam yemeyi hic denemedim. Bi kez de oyle denicem eger son dakka cayip da yemek yemeye karar vermezsem:KK53:
O da olmazsa yumurtaya koyarim. :KK48:
Ben lapayla kahveyi seviyorum guzel oluyo

Back