Teşekkürler canım benim. Amin inşallahİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım baban a da çok geçmiş olsun bu arada yazamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canım benim. Amin inşallahİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım baban a da çok geçmiş olsun bu arada yazamadım
Teşekkür ettim kaptanım.Güzel menü afiyet olsun
Patatesi nasıl yudumladin kız
Ama olmamış böyle eksik olmuş
Neyse rakiplere koz vermeyelim plaseHahahaha pardon kaptanım
Yok canım dış minnaklarin bizi çökertme projesi FitFilizSpor yok bugün su 2 litre zorladım bu makarna işi nedir kaptanım . Mthn83
Afiyet olsun canımHayırlı geceler
Dünkü menüm
kahvaltı
1 kase yoğurt çorbası
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
15.30
Türk kahvesi su
5yk sebze yemeği
3 YK yoğurt
16.00 ara öğün
yarım portakal
2 dilim armut
18.30-19.00Akşam
Sebze yemeği
Yoğurt
2.lt su
6000 adım
Bugün menüsü
Kahvaltı
Yumurta
Portakal
Öğle türk kahvesi su
Akşam
Köfte salata
1 tane sıkma
Ara öğün
Muz
2.5 lt su
6000 adım
Mthn83 Boncuk2307
Hadi kolay gelsin afiyet olsun canımBen de yazayım menümü. Bugün oruçluydum o yüzden tek öğün oldu.
Akşam 18.50
Yarım hurma
Akşam Yemeği 19.00
1 kase mercimek çorbası
Hingel yapmayı denedim bugün ilk defa beceremedim hamur ve patates de zebil olmasın diye gözleme yaptım. 1 tane de gözleme yedim.
Su daha çok az 800 ml kadar ama tamamlamaya çalışacağım.
Ellssa FitFiliz Mthn83
Spor da ip atlayacağım inşallah yapabilirsem atarım.
Şimdi 1 lt dukan yapacağım tekrar başlıyorum dukana
Canım geçmiş olsun, inşallah ameliyatı da iyileşme dönemi de çok kolaylıkla ve sağlıkla geçsin.Arkadaşlarım, haftaici oğlum ameliyat olacak. Pazartesiden itibaren hastanede olacağız. Kusura bakmayın çok geç yazdığım için. Sabah tartidan sonra hemen söyleyecektim ama kaynadı. Bu hafta hazırlıkta olsam olur mu?
Artık döküntülerin geçmesine az kalmıştır canım, biz de atlatmıştık. Allah beterinden saklasın.Daha iyi ateşi pek yok ama canı dar ya göğsümde ya da kucakta gezecek döküntüleri sönmeye başladı çay ağacı yağı sabunu ile yıkadım hep canm
Evet canım tamamen aynıyız. Benim boyum 160, senin ne. Ben 81leri hedefliyorum kaptanım.arke canım gramı gramina aynı kiloda olmamıza şaşirdim. Bu hafta en az 82.2 görelim canım
@94bassuk japon kralerlerin eline ulaşır inş. Canım. Bu hafta kesin katkısı olur (en azından ben olsam pek yiyemezdim de ondan bu yorum ) ayrıca kız istemede kahve ok ama geri kalan ikramlara kafamızı iki yana çevirmek suretiyle cevap veriyoruz
@Ilyusa bu isim karamazov kardeslerden mi geliyor acaba ? Bana biraz senle ilgili detay lazım canım. Ona göre personal motivasyon dusunucem
sibel_84 Sibel si belle den geliyormuş benim güzelim demekmiş. E şimdi güzellik fit olmak olarak algılanıyor malesef. O yüzden bu hafta başarılar canım, mavi takımı yenecek kadar gr. vermek yeter Ayrıca tanışalımm.
@Sem2024 öncelikle yeniden özür isim karışıklığı için. Senden de bebekle beraber yapılabilecek egzersizler bekliyorum canım, profil resmindeki bebiş ne tatlı
@Jou ismin Hollandaca olduğu için seni ayrıcalıklı ilan ediyorum kırmızı takımda. Şovalye ilan edilmiş gibi düşün ne olur, en çok eksiyi getirmek bu yüzden senin sorumluluğunda canım
Kendi adıma hafta sonları yoğun geçiyor, eşim falan hep beraber olunca buraya bakamıyorum canım.Niye buralar bu kadar sessiz ya ....
Canım Allah kalıcı şifa versin inşallah. Ameliyat hangi gün olacak. Bu gece de bol bol dua edelim yavruna.Teşekkür ederim Filizcimm, kalbinde doğuştan bir delik var. Onu kapatacaklar. Delik daha hızlı büyümeye başladığı için biraz apar topar ameliyat kararı alındı.
İnşallah ciddi olmaz kaptanım ya, kolaylıkla gelip geçer inşallah
Teşekkür ederim canım
Canım bacaklar için bir tedavi var mı, sanki onu halletsen diğer sorunların çözülür gibi. Çünkü asıl mesele o sanırım.Yok uyuyamıyorum kaptanım vallahi çözüm bulamadım. Hani uykum gelir diye hiç uyumadan sabahlıyorum akşama yine yok yani ilaç da huzursuz bacak sendromunu tetikliyor ne yapacağım bilemedim artık
İnşallah sonuçların güzel gelir canım, babana da acil şifalar diliyorum.Valla canım benim de yarın bir tsh lar belli olsun bende başlayayım diyorum ama. Tsh lar yine yüksek çıkarsa boşa da para vermek istemiyorum. Kafam karmakarışık. Yarın babamı yatiracagiz hastaneye. Benim hastane işleri hepsi yine birbirine girecek.
En son kaçtın canım ben hatırlayamadım. b12 terk bende.Merhaba Herkese hayırlı kandiller. Rabbim ne sıkıntımiz varsa hepimizin gidersin
Güncel kilom 97.8 kg ancak şehir değiştirince buradaki tarti böyle tarti. Dönünce belli olur durum.
arke Boncuk2307
Eki Görüntüle 3543277
Ne güzel adın var çok severim bu ismi.vsbsbsb ay kaptanım ilahiiii ❤ başak adım ama 94 numara olmak da hoşuma gitti
Afiyet olsun canım. Bu hafta bende kaptanlık yok, o yüzden beni etiket yapmana gerek yok ama diyorsan ki ben görmeni istiyorum o zaman olurKahvaltı
Menemen
1 tam buğday unlu lavaş
2 kaşık zeytin ezmesi
2 kaşık lor peyniri
1/2 avokado
Ara
Kahve 3 parça çikolata
Akşam
1 lavaş içine 4 kaşık kıymalı dürüm 1 kaşık da yoğurt
arke Boncuk2307 Ellssa
Canım sen yoktun bilmiyorsun, ben sürekli kaptan oldum. en çok kilo verdiğim için olduğumu sanma sakın, kimseyi bulamayınca boncuk kaptanım hep bana ittirdi (boncuğum takıılyorum ) O yüzden benim kaptan sanılmamdan daha normal bir şey yok gibiHangi kaptan
Kız onun benden bile haberi yok arke yi etiketlemis
,ayy evet kaptanım yaa hepsi mavi takım olmuş, bizi tabelada yenmesinlerMthn83 Boncuk2307 Ellssa
Ay hepiniz de mavi takimsiniz
Neyse menum söyle
Sabah11de, yumurta iki yudum ekmek, beyaz peynir, 2 tane büyük bamya, 10 zeytin, 2 sucuk
Saat13.30, bir avuç yer fıstığı, 3 kuru erik, 1 bardak sütlü kahve
Saat 16.00 kalan yemeklerden derlemeler hepsinden birer ikişer çatal: kabak yemeği, barbunya pilaki, bir köfte, 1 çatal peynirli makarna, bir yudum patates.
Üstüne de yarım muz, yarım tahıllı bisküvi
Bugün iki kez yürüyüş yaptım
9000 küsur adım diyor ama bence daha azdır.
Allah kabul etsin kaptanım.Ben de yazayım menümü. Bugün oruçluydum o yüzden tek öğün oldu.
Akşam 18.50
Yarım hurma
Akşam Yemeği 19.00
1 kase mercimek çorbası
Hingel yapmayı denedim bugün ilk defa beceremedim hamur ve patates de zebil olmasın diye gözleme yaptım. 1 tane de gözleme yedim.
Su daha çok az 800 ml kadar ama tamamlamaya çalışacağım.
Ellssa FitFiliz Mthn83
Spor da ip atlayacağım inşallah yapabilirsem atarım.
Şimdi 1 lt dukan yapacağım tekrar başlıyorum dukana
Önce çiğniyorum tabi yudum sonra ısırık mi deseydim, ay yok o daha komik. Miktar bildirmeyeyim ben en iyisiGüzel menü afiyet olsun
Patatesi nasıl yudumladin kız
Ama olmamış böyle eksik olmuş
25 Ocak Cumartesi menüsü
12.00 sade filtre kahve
12.45 chialı limonlu su
13.00 kahvaltı
2 dilim hellimli 2 yumurta, 1/3 avokado, 1 dilim çok tahıllı ekmek, şekersiz çay.
16.00 ara
1.5 adet ekler, avuç içi Siirt fıstığı
19.00 akşam
Yarım kase detoks çorbası, ton balıklı salata.
Su 2.5 lt
Spor
3214 adım (bunun fotosunu atacağım)
40 dk yüzme
Ellssa Boncuk2307 FitFiliz
İki menün de güzel camim c.tesi ekler hariç. Afiyet olsun26 Ocak Pazar menüsü
12.00 sade filtre kahve
13.15 kahvaltı
Mantarlı yumurta, 1 dilim peynirli yumurtalı ekmek (fırında), birkaç zeytin, 1 dilim örgü peynir.
18.00 akşam
1 kase detoks çorbası, yarım kase Siirt fıstığı.
Su 3 lt
Spor
10.500 adım (fotosunu atacağım)
40 dk yüzme
Ellssa Boncuk2307 FitFiliz
Ay boyumuz da aynıymışCanım geçmiş olsun, inşallah ameliyatı da iyileşme dönemi de çok kolaylıkla ve sağlıkla geçsin.
Artık döküntülerin geçmesine az kalmıştır canım, biz de atlatmıştık. Allah beterinden saklasın.
Evet canım tamamen aynıyız. Benim boyum 160, senin ne. Ben 81leri hedefliyorum kaptanım.
Kendi adıma hafta sonları yoğun geçiyor, eşim falan hep beraber olunca buraya bakamıyorum canım.
Canım Allah kalıcı şifa versin inşallah. Ameliyat hangi gün olacak. Bu gece de bol bol dua edelim yavruna.
Safları sıkı tutalim arke. Kaptan takımına karşı yarışıyoz,ayy evet kaptanım yaa hepsi mavi takım olmuş, bizi tabelada yenmesinler
Ekler ödül öğünümdü kaptanım ve bugün artı getirmedi bana. Sabah hemen kontrol tartısı yaptımİki menün de güzel camim c.tesi ekler hariç. Afiyet olsun
Yaşımız aynı mı acabaAy boyumuz da aynıymış
Hakkaten yaaa üçlü ve güçlü olmuşlarSafları sıkı tutalim arke. Kaptan takımına karşı yarışıyoz