- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.641
Bir ara iyiydin mihtar . Tekrar ayni seyleri denesen.Ah ah herkeş hedef tuttursun ben yerimde sayayım niye ben yapamiyoorr aceba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir ara iyiydin mihtar . Tekrar ayni seyleri denesen.Ah ah herkeş hedef tuttursun ben yerimde sayayım niye ben yapamiyoorr aceba
Ya ac kalinca iyi ama azcik bisey fazla kactimi yapisiyo kaliyo anlamadim ben bu işi 2gun az yicem yürüyüşü arttircam hedef tutmaz ama ne giderse kar dicez artikBir ara iyiydin mihtar . Tekrar ayni seyleri denesen.
Ben hic ac kalmiyorum mihtar ama diyette iken asla yemeyecegim seyler var onlara dokunmam.Ya ac kalinca iyi ama azcik bisey fazla kactimi yapisiyo kaliyo anlamadim ben bu işi 2gun az yicem yürüyüşü arttircam hedef tutmaz ama ne giderse kar dicez artik
Senin kadar yapamam ben senin baya azBen hic ac kalmiyorum mihtar ama diyette iken asla yemeyecegim seyler var onlara dokunmam.
Bunun neresi az MIhtar .18 Subat 2019 menusu kokulusabun
Sabah
Dibek kahvesi
Oglen
Brokoli corbasi
Bir portakal
Zerdecalli yogurt
Aksam
Diyet makarna
2 Bardak ayran
Dibek kahvesi
Gece
Bitki cayi
Bu iyide daha azdı önceden ay ne bilim ya of taktim bu ara sanirim
Eskiden daha degisik sekilde yaziyordum . Az gorunmesinin sebebi bu.Bu iyide daha azdı önceden ay ne bilim ya of taktim bu ara sanirim
Iste bi kere bozunca gidiyo çarşamba günü yemem beni 1 belki 2 hafta geri itti yesen bi dert yemesen bi dert nasil olcak ben çözemediEskiden daha degisik sekilde yaziyordum . Az gorunmesinin sebebi bu.
-ki ben surekli latte iciyorum , bugun latte de icmedim. Ac hissetmememin ve kilo vermemin nedeni kendime bir duzen olusturmam. Gidip bir hamburger, yas pasta, profiterol yemem mesela ama pizza ve patates yerim .
Canim tatli istedigi icin Dibek kahvesi ictim . Disarida olsam mocha, chai latte icebilirdim gibi.
Ne yemistin Carsamba.Iste bi kere bozunca gidiyo çarşamba günü yemem beni 1 belki 2 hafta geri itti yesen bi dert yemesen bi dert nasil olcak ben çözemedi
Balik meze falan ama geç saatte yedim ekmekte yedimNe yemistin Carsamba.
Baklava böyle en şerbetlisinden 2 gündür evde var ve 1 tane yemedim ama bu akşam eşim de istiyor çayın yanına bende bilmiyorm belki alırım bi iki taneTatli var tatli var hangisi.
Tabiki devam et sakin ha bozma arkası geliyo çünkü60.8 çıktım şuan haftalık hedefimin altı ödül mü versem devam mı etsem kendimle savaşıyorum
Tatlim 1 mil leslie yapıldı MIhtar 2 mile ne zaman geccez bu arada