- 23 Ağustos 2020
- 4.355
- 8.029
- 108
- 34
Dün biraz özgür takıldım bugünün menüsünü yazayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben nasıl bir daha bu kiloları gördüm anlamadım. Yedim desem yemedim. Hareketsiz de değilim. Ben anlamadım niye böyle oldu .Muhteşem olmuş herkese ayrıntılı hem de süper süper söz Mthn83 kaptanımda
Çok güzel oldu ama. Şu an Urfadayım. Yaş 27. Çalışıyorum evet. Bu kadar yeterli olur mu acaba
Evet yaa aklımda 67 68 sanıyodum aklımda öyle kalmış. Dün baktım kilo çizelgesinde şaşırdım. Yine görürsün o rakamları üzülme canım
Muhteşem menü afiyet olsun
Üzülme canım telafi et
Afiyet olsun kaptanım
Cadı kazanı nedir acaba Aklıma fantastik film Görüntüsü geldi
Hafta sonu
Afiyet olsun canım tam da cumartesi menüsü olmuş
Afiyet olsun canım
Güzel haberlerini de alırız inşallah canım
Hazirliktayim canım annemlerin yanındayım diyet miyet hak getireEvett hem de üstündeki yazıda dediği gibi "ama zayiflayacak ideal kilosuna sağlıkla kavuşacak 777
O zmn. bir kare bitter yanında da tarçınlı kahve, üstüne de 10-15 dk dans etsen. Hem neşen yerine gelir hem de o istek geçmiş olur
İyi kandiller canım, napiyosun göremedim listede bu hafta seni canım. Gelsene benim takıma. Senb görmeyeli kaptan kumandan beyamca oldum ben (yaşı tutan bu filmi biliyodur
İnşallah bir cozum bulursun canım benim. Bir de yatmadan önce kitap okumak çok uykumu getiriyor. Eskiden öyle değildi hatta kitabı merak ettiğim için okumaya devam eder uykudan çalardim ama şimdilerde iki sayfadan sonra gozum kapaniyor
Drlar önermiyor mu bişeyler? Yine de pozitif olmaya çalış canım, bol su iç mesela en azından.İnşallah dediğin gibi olur. Ama benim tshlar sıkıntı. Ben ne kadar dikkat edersem edeyim şu hormonlar sanki izin vermiyor.
Memnun oldum basakcimvsbsbsb ay kaptanım ilahiiii ❤ başak adım ama 94 numara olmak da hoşuma gitti
Yeterli olmaz mii şu an 27lik bir çıtır olduğunu öğrendim mesela metabolizmanin hızlı çalıştığı zamanlar, kıymetini bil kaptişimMuhteşem olmuş herkese ayrıntılı hem de süper süper söz Mthn83 kaptanımda
Çok güzel oldu ama. Şu an Urfadayım. Yaş 27. Çalışıyorum evet. Bu kadar yeterli olur mu acaba
Evet yaa aklımda 67 68 sanıyodum aklımda öyle kalmış. Dün baktım kilo çizelgesinde şaşırdım. Yine görürsün o rakamları üzülme canım
Üzülme canım telafi et
Afiyet olsun kaptanım
Hafta sonu
Afiyet olsun canım
Anne yani en güzeli, haklısın keyif yap bulmuşkenHazirliktayim canım annemlerin yanındayım diyet miyet hak getire
Mavi takım bu hafta her gün bir tabak makarna yicekmiş. Sizin kaptan öyle dedi, yeni diyet yöntemi deneyecekmis. Haberin yok muydu canım?Kahvaltı
Menemen
1 tam buğday unlu lavaş
2 kaşık zeytin ezmesi
2 kaşık lor peyniri
1/2 avokado
Ara
Kahve 3 parça çikolata
Akşam
1 lavaş içine 4 kaşık kıymalı dürüm 1 kaşık da yoğurt
arke Boncuk2307 Ellssa
Öyle mi haberim yok nerde mesajDrlar önermiyor mu bişeyler? Yine de pozitif olmaya çalış canım, bol su iç mesela en azından.
Memnun oldum basakcim
Yeterli olmaz mii şu an 27lik bir çıtır olduğunu öğrendim mesela metabolizmanin hızlı çalıştığı zamanlar, kıymetini bil kaptişim
Anne yani en güzeli, haklısın keyif yap bulmuşken
Mavi takım bu hafta her gün bir tabak makarna yicekmiş. Sizin kaptan öyle dedi, yeni diyet yöntemi deneyecekmis. Haberin yok muydu canım?
Mthn83Kahvaltı
Menemen
1 tam buğday unlu lavaş
2 kaşık zeytin ezmesi
2 kaşık lor peyniri
1/2 avokado
Ara
Kahve 3 parça çikolata
Akşam
arke Boncuk2307 Ellssa
Besinlerine dikkat et canımValla canım benim de yarın bir tsh lar belli olsun bende başlayayım diyorum ama. Tsh lar yine yüksek çıkarsa boşa da para vermek istemiyorum. Kafam karmakarışık. Yarın babamı yatiracagiz hastaneye. Benim hastane işleri hepsi yine birbirine girecek.
HoşgeldinSelamlar kaptanicem
Canım listeleri bilmiyorum da kendi çok tatlıhayırlı olsun canım. bizde bilgi, yöntem var da uygulamaya gelince erteliyoruz. takip ve motivasyon gerekli. iyi bir diyetisyenin çok faydası oluyor bu konuda
Aaa benim balkon konuşmam kötü müMuhteşem olmuş herkese ayrıntılı hem de süper süper söz Mthn83 kaptanımda
Üzülme canım telafi et
Afiyet olsun kaptanım
Hafta sonu
Afiyet olsun canım
Ayy bende bugün özgür takıldımDün biraz özgür takıldım bugünün menüsünü yazayım
Akşam dediğin kaçtı canım.Kahvaltı
Menemen
1 tam buğday unlu lavaş
2 kaşık zeytin ezmesi
2 kaşık lor peyniri
1/2 avokado
Ara
Kahve 3 parça çikolata
Akşam
arke Boncuk2307 Ellssa
Hangi kaptanDrlar önermiyor mu bişeyler? Yine de pozitif olmaya çalış canım, bol su iç mesela en azından.
Memnun oldum basakcim
Yeterli olmaz mii şu an 27lik bir çıtır olduğunu öğrendim mesela metabolizmanin hızlı çalıştığı zamanlar, kıymetini bil kaptişim
Mavi takım bu hafta her gün bir tabak makarna yicekmiş. Sizin kaptan öyle dedi, yeni diyet yöntemi deneyecekmis. Haberin yok muydu canım?
Canım ameliyatliyim. İlaç dozu ayarlanmaya çalışılıyor şu an. Her ay farklı çıkıyor tsh lar. Bakalım yarın nasıl çıkacak merakla beklemedeyim.Drlar önermiyor mu bişeyler? Yine de pozitif olmaya çalış canım, bol su iç mesela en azından.
Memnun oldum basakcim
Amin canım. Yarının stresi de ayrı. Babamı yatırıp kendi bolumume geçeceğim. Benimki de öğleden sonra belli olur inşallah.Besinlerine dikkat et canım
Hayırlı haberler gelsin inşallah hem senden hem babandan
Şu mübarek gün dualarınız kabul olsun
Hoşgeldin
Canım listeleri bilmiyorum da kendi çok tatlı
Aaa benim balkon konuşmam kötü mü
Ayy bende bugün özgür takıldım
Akşam dediğin kaçtı canım.
Su spor var mı
Hangi kaptan
Kız onun benden bile haberi yok arke yi etiketlemis
Anladım canım geçmiş olsun inşallah yarın güzel çıkar sonuçlarCanım ameliyatliyim. İlaç dozu ayarlanmaya çalışılıyor şu an. Her ay farklı çıkıyor tsh lar. Bakalım yarın nasıl çıkacak merakla beklemedeyim.
Afiyet olsun güzel menüMenümü yazayım ıspanakları pişirip börek için hazır hale getirip devrilip yatayım. Yarın yorucu bir gün olacak.
Kahvaltı
2 çatal yağda yumurta
7 adet zeytin
2 parça peynir
2 dilim ekmek
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi 1incir
Ara öğün
2 mandalina
Akşam
2 servis kaşığı kıymalı ıspanak
2 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
Ara öğün
1 bardak çay
Avuç içi kadar tarhana
7 adet yer fıstığı
Adım sayım 6992
Suyu ölçmedim ama iki litre olmuştur.
Ellssa FitFiliz Boncuk2307
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım baban a da çok geçmiş olsun bu arada yazamadımCanım ameliyatliyim. İlaç dozu ayarlanmaya çalışılıyor şu an. Her ay farklı çıkıyor tsh lar. Bakalım yarın nasıl çıkacak merakla beklemedeyim.
Güzel menü afiyet olsunMenümü yazayım ıspanakları pişirip börek için hazır hale getirip devrilip yatayım. Yarın yorucu bir gün olacak.
Kahvaltı
2 çatal yağda yumurta
7 adet zeytin
2 parça peynir
2 dilim ekmek
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi 1incir
Ara öğün
2 mandalina
Akşam
2 servis kaşığı kıymalı ıspanak
2 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
Ara öğün
1 bardak çay
Avuç içi kadar tarhana
7 adet yer fıstığı
Adım sayım 6992
Suyu ölçmedim ama iki litre olmuştur.
Ellssa FitFiliz Boncuk2307
Patatesi nasıl yudumladin kızMthn83 Boncuk2307 Ellssa
Ay hepiniz de mavi takimsiniz
Neyse menum söyle
Sabah11de, yumurta iki yudum ekmek, beyaz peynir, 2 tane büyük bamya, 10 zeytin, 2 sucuk
Saat13.30, bir avuç yer fıstığı, 3 kuru erik, 1 bardak sütlü kahve
Saat 16.00 kalan yemeklerden derlemeler hepsinden birer ikişer çatal: kabak yemeği, barbunya pilaki, bir köfte, 1 çatal peynirli makarna, bir yudum patates.
Üstüne de yarım muz, yarım tahıllı bisküvi
Bugün iki kez yürüyüş yaptım
9000 küsur adım diyor ama bence daha azdır.
Hahahaha pardon kaptanımBesinlerine dikkat et canım
Hayırlı haberler gelsin inşallah hem senden hem babandan
Şu mübarek gün dualarınız kabul olsun
Hoşgeldin
Canım listeleri bilmiyorum da kendi çok tatlı
Aaa benim balkon konuşmam kötü mü
Ayy bende bugün özgür takıldım
Akşam dediğin kaçtı canım.
Su spor var mı
Hangi kaptan
Kız onun benden bile haberi yok arke yi etiketlemis
Amin inşallah canım benim.Anladım canım geçmiş olsun inşallah yarın güzel çıkar sonuçlar
Afiyet olsun güzel menü