- 23 Haziran 2019
- 9.256
- 41.936
- 548
Hep öyleHosgeldin canim
Kilolarla cebellesiyoruz:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep öyleHosgeldin canim
Kilolarla cebellesiyoruz:)
Insallah canimHep öyleama bu sene yaza kadar kurtulacağım kafaya koydum
![]()
Afiyet olsun guzel olmus canim16 şubat menü
10.30 2 kaşık menemen, 2 dilim peynir 10 zeytin yeşillik turp 2 dilim tb ekmek
15.00 6 kaşık zeytinyağlı karnabahar 1 bardak kefir
18.30 8 kaşık nohut, salata 1 dilim ekmek
3 litre su 9.000 adım
Ellssa
Boncuk2307 I Ilyusa
Eki Görüntüle 3545615
Hosgeldin canimmerhaba kızlar ben yeniden buradayım umarım herkesler iyidir
Uzulme canim azmin elinden hic bisey kacmazHerkese selam tekrar,
Sabah tartıldım, ben nerelere gidem, çok utanıyorum yazmaya ya nasıl bu kadar almışım
KATILIM FORMU
Yaşınız : 38
Boyunuz : 1.70
Kilonuz : 86.45
Mesleğiniz : Danışman
Medeni Durumunuz : Boşanma aşaması
Çocuk Sayısı : 0
Kilo Alma Nedeniniz : Boşanma(
Hedef Kilonuz : 65
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Yeni bir hayat
Ellssa kaptanım budur tablo
Eki Görüntüle 3545828
Çok mutsuzum, 20 küsür kilo almışım son birkaç yılda![]()
Geldim canım, haftasonu psikolojik açıdan biraz zordu benim için. Cumartesi günü de baya hastaydım. Bugün tekrar buradayım. Haftasonu yaptığım hataları telafi etmek için bugün kabak detoksu yaptım. Yarın da yapicam bakalım Cumartesiye kadar nasıl olacak.Mavi takimin menuleri goremedim kizlar
@Beklenen2
Boncuk2307
@Cicekbocekkaktus
N Nazlimuuu @sibel_84
O zman bu hafta kırmızı kaptan olmak için hedef koyalım sanaDAha iyi bi gaza gelmem lazim ciddi ciddi yoruldum
Ooooo hoş geldin kaptanım özledik seniKııızzlaarrr selammm napıyorsunuz![]()
Haftaya birileri beni kaptan yapsa bende gaza gelsemm iyice bi versem kiloşları![]()
Afiyet olsun canım bol su iç yarını da hafif geçirmeye çalışBugün biraz abarttım sanki ya
Sabah salatalık dometez bir tb ekme
Ara bir elma 2 hurma bir avuc fıstık
Akşam bir tabak nohutlu tavuklu kabak
5 midye
bluegreeneyes
Boncuk2307
Ellssa
Selam canimm hoşgeldin nasılsınKııızzlaarrr selammm napıyorsunuz![]()
Hosgeldiniz veririz inşallah birlikte hayırlısı olsun hakkınızda kötü bir dönemden gecmissiniz inşallah yeni çok güzel bir hayatınız olurHerkese selam tekrar,
Sabah tartıldım, ben nerelere gidem, çok utanıyorum yazmaya ya nasıl bu kadar almışım
KATILIM FORMU
Eki Görüntüle 3545828
teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun guzel olmus canim
Hosgeldin canim
Uzulme canim azmin elinden hic bisey kacmaz
Benimde vermem gereken 20 kg vardi
11 kg gitti bile
Biraz zaman aliyo ama gidiyo insallah
Geçmiş olsun canımBugün birşey yemedim desem doğru olur. Hastalık bana bulaştı herhalde. Gece boyunca uyumadım. Saat 13 gibi bir ısırım ekmek aldım. Mide bulantima iyi gelsin diye. Akşam da iki kaşık bulgur pilavı yedim. Başka da birşey yok canım. Ama bolca su tukettim.
Sen rapor mu alsan acaba zaten hastasın. Önemli birşey değilse meb.deki toplantı rapor al bence hem kimseye bulastirmamis olursun hem de toparlarsin canimSağolun kizlar. Sıra bana geldi herhalde . Dünden beri kötüyüm. Yarın okul var ve nöbetçiyim. Regl de geldi. Salı günü de il milli egitimde toplantı var. Karma karışık bir hafta olacak. Babam bu hafta anjiyo olacak. Tempolu bir hafta yine beni bekliyor.
Evet yaa o zamanlar ne güzeldi. Baya kilolar vermiştik takımda. Ne yazık ki dağılmış takımların hepsi. Allah'tan burdaki kaptanlar bir şekilde devam etmiş.Ay kuzum senin profil foton değişmiş galiba ama ben de nickten tanıdım şimdi. Valla nerede o eski günlerimbaktım o gruba da ama hareket kalmamış artık, burası güzel
Ya çok tatlısınız, teşekkür ederim
Kendime çok güvenemiyorum, zor şeyler yaşadım, şekere karbonhidrata anormal düştüm, bilmiyorum nasıl yapıcam yapabilecek miyimYarın Pazartesi, inşallah hem yeni bir hafta hem yeni bir dönem olsun hepimiz için
Yarın tartılıp, bilgilerimle giricem kaptanım buraya![]()
Ellssa
Ne sinaviydi arke dil filan mı? Yeniden denersin ve olur inş.Sorduğun için teşekkür ederim canım ama iki haftalık çalışmayla bir şey olmuyor maalesef. Bir dahaki sınava artık![]()
Çok geçmiş olsunBizde sabahtan beri acildeyiz biraz önce gelebildik. kızımada bulaştı ateşi 40 hastanede düşürdüler eve geldik yine çıktı. Bu gece yine uyku yok.oğlumda ishale döndü 2 kere kan aldılar bugün. Kız sürekli ağlıyor, oğlum aç duruyor delirmek üzereyim. Allah beterinden korusun
Yine girersin düzene canını sıkmaeline sağlıkkkk,
sabah tartıldım 74.65 shdfkdhsd valla ben artık kendimden bıktım. neyse 2 hafta var, hallederim sanırım. amin.
canım karmaşık günler geçirdim ya çocuk hastalandı ben hastalandım annem geldi vsvs derken toparlayamadım. geçen hafta tam bu hafta tamam dönüyorum dedim yine bişeyler çıktı olmadı. cumartesi geçerim artık gruplara.
protein olarak yoğurt ekleyeceğim, bir öğün sebze bir öğün protein ağırlıklı beslenmemi oturtmaya çalışıcam bakalım kendimden ümidi bayağı kestim bu aralar. detoks ben de aslında hiç sevmem ama başlamak için bi gaza ihtiyacım vardı acaba detoks mu yapsam dedim deyok vazgeçtim ya. gruba ilk başladığım zaman öyle bi detoks arkasıydı hatırlar mısın? bi daha asla o kiloyu görmedim hep moralim bozuluyor dediğin gibi
günaydın kızlar
Oo kaptişFitFiliz
P Purple58
Ellssa
Jou
@Mthn83
@Lavinia_98
60kiloyum
Kırmızı takımın güzelleri yedik içtik hafta sonunu bitirdik güzel bir hafta başladı tüm takım arkadaşlarım öncelikle bireysel sonra takım için elinden geleni yapacağımıza eminim sarkmamak ve aynada mutlu bir görüntü için spor şart ki ilerde yaşlanınca bizi ayakta tutacak olan kas iskelet sistemimiz için de güçlenmek lazımaz da olsa hareket eklersek harika sonuçlar gelecektir
hepinizi öpüyor bol motivasyonlar diliyorum
![]()
Sen baya yoğunsun o zaman canim. Kolaylıklar diliyorum çokİnşaat mühendisiyim alanım geoteknik . Projeciyim sahaya proje yetiştiriyoruz :))
Onun dışında evim iş yerime de uzak , git gel yolda saatler geçiyor
Mesleğimi seviyorum ama yetişmek artık zor geliyor hem ev hem iş hem oğlum :))
Çok doğru vallaCanım geçen bı paylaşım vardı
Erkekler çocuklarla çıkınca çocuk bakmış oluyor
Kadınlar çocuklarla çıkınca gezmiş oluyor diye. O yüzden benim çocuksuz program biraz zor
Önemli olan başlamak.Herkese selam tekrar,
KATILIM FORMU
Eki Görüntüle 3545828
Geçmiş olsun canım. Yeniden moda girmişsin bile üzülmeGeldim canım, haftasonu psikolojik açıdan biraz zordu benim için. Cumartesi günü de baya hastaydım. Bugün tekrar buradayım. Haftasonu yaptığım hataları telafi etmek için bugün kabak detoksu yaptım. Yarın da yapicam bakalım Cumartesiye kadar nasıl olacak.
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineBugün birşey yemedim desem doğru olur. Hastalık bana bulaştı herhalde. Gece boyunca uyumadım. Saat 13 gibi bir ısırım ekmek aldım. Mide bulantima iyi gelsin diye. Akşam da iki kaşık bulgur pilavı yedim. Başka da birşey yok canım. Ama bolca su tukettim.
Çok güzel15 Şubat Cumartesi menüsü
12.30 kahvaltı
Kahvaltıdan önce 1 bardak sıcak su içine taze zencefil ve çeyrek limon.
Mantarlı yumurta, 1 dilim peynir, 5 yeşil zeytin, domates, salatalık, 2 dilim çok tahıllı ekmek, 2 avuç çiğ iç kabak çekirdeği.
19.00 akşam
9 adet gümüş hamsi, turp, yeşillik, 1 bardak şalgam.
Su 2 lt
Spor yok
Ellssa
Boncuk2307 I Ilyusa
Ödül günü olmuş hiç üzülme. Sonra güzel menülerle telafi edersinDunki menüm çok kötü bir türlü dengelrmeyi ogrenemedim ondan başa donuyoruz hep neyse
Sabah yarım bisküvi
Akşam 3 lahmacun salata
Bir dilim havuç baklava iki kurabiye bir bardak kola
Evet ben neler yapmışım
bluegreeneyes
Boncuk2307
Ellssa
HarikaSelamlar kizlar gelemedim bugün buraya hemen menü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
Yeşillik
1 ck bal
Ogle
2 kaşık ıspanak yemeği
1 kase sebze çorbası
2 kaşık yoğurt
Ara
2 tane yulafli bisküvi
Akşam
1 tabak tavuk güveç
1 kase yyoğurt
Su 2.5 lt
Ellssa
Boncuk2307
bluegreeneyes
Bir tane daha harikabluegreeneyes
Boncuk2307
Ellssa
sabah 12.30
1 yumurta, beyaz peynir, 7 zeytin, 1 tk sos, 1 tk petek bal, domates, kapya biber, 2 dilim ev yapımı tahıl ekmeği
ara 13.30
1 kuru cennet hurması, 1 kupa filtre kahve
ara 15.00-16.30
1 kase patlamış mısır, 1/2 paket züber acılı nohut cipsi, 1 tk yoğurt, tarçınlı yeşil çay
akşam 19.00
tavada barbun (derileri sıyrıldı), brokoli salatası, kırmızı soğan turşusu, 1 dilim tbe
az sonra madensuyu içeceğim
ara 21.00-21.30
belki biraz çekirdek yerim
1,5 lt su
Harika16 Şubat Pazar Menü
Sabah 10.30
2 yumurtadan mantarlı omlet
10-12 zeytin
4 ceviz
Ara 15.00
8-10 kaju
Yarım armut
Küçük bir kase yoğurt
Akşam 19.15
Bol salata
80 Gr ton balığı
1.5 litre su
Spor yok maalesef
Ellssa ve
Boncuk2307
Bir harika daha16 ŞubatBoncuk2307
Ellssa
bluegreeneyes
Sabah 10:30 bir dilim ekmek yanında peynir çeşitleri, + 1 rafadan yumurta
11.30 kahve yanında bir kuru incir bir muz
15:00 biraz kıyma bir galeta
16:00 bir tatlı tabağında bulgur pilavı (tepeleme değil ) biraz çekirdek
Bir dilim ananas
Sporum bir saat yürüyüş
Sanki kalori hesaplayarak gitmişsin. Güzel canımPazar
8
1 minik kare cikolata, kahve
Sabah 11
3 d ekmek ile serpme kahvalti ayrinti vermiyim
17
2 d cavdar ekmegi ile tavuklu tost
Ayran
6 yk Pirasa
1 kase Mercimek corba
18
1 elma
80 kalorilik atistirma
2 pirinc patlagi
Spor . 5500 adım
15 dk agirlik egzersizi
Ne sınavıydı canım?Sorduğun için teşekkür ederim canım ama iki haftalık çalışmayla bir şey olmuyor maalesef. Bir dahaki sınava artık![]()
Çünkü kurt çok kilo aldıAynen öyle canım kurt hemen kalorili sofralara dönmeyecek artık![]()
Allahım çok üzülüyorum inşallah bir an önce iyileşirlerBizde sabahtan beri acildeyiz biraz önce gelebildik. kızımada bulaştı ateşi 40 hastanede düşürdüler eve geldik yine çıktı. Bu gece yine uyku yok.oğlumda ishale döndü 2 kere kan aldılar bugün. Kız sürekli ağlıyor, oğlum aç duruyor delirmek üzereyim. Allah beterinden korusun
Süpiirrrr olluurrrr ama kaptan imkansız kimseyi geçemiyorumO zman bu hafta kırmızı kaptan olmak için hedef koyalım sana
Ooooo hoş geldin kaptanım özledik seni
hedef koyup oluyoruz canm
Afiyet olsun canım bol su iç yarını da hafif geçirmeye çalış![]()
Hosbuldum canımHoşgeldin canım![]()
Hosbuldum canım iyiyim sen nasılsınYaa hoşgeldin
Sen nasılsın![]()
Hosbuldum canımAfiyet olsun guzel olmus canim
Hosgeldin canim
Uzulme canim azmin elinden hic bisey kacmaz
Benimde vermem gereken 20 kg vardi
11 kg gitti bile
Biraz zaman aliyo ama gidiyo insallah
pasif stres....Herkese selam tekrar,
KATILIM FORMU
Eki Görüntüle 3545828