- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.661
Yapamadım malesef doğum günü muhabbeti çıktı aileden birinin. Yemek arkasından pasta. Ben yemem diyemiyorum çünkü gizli yapıyorum diyetiWoww iyi detoxsa giriyorsun super :)
Canım ben dün ikisini de yaptım ama eve yeni geldim ancak yazabiliyorumMeditasyon grubu
A AklinYolu1 +
MIhtar +
Muttapa7555
kokulusabun +
Nyx1
Moon Light +
esnek olanlar :
I IRMAKK70
Meditasyon grubu bugun videomuz. 18:20 18 dakika 20 saniye. Dakikalara uyulmasi onemli.
Leslie grubu
A AklinYolu1 +
MIhtar +
Muttapa7555
kokulusabun +
Nyx1
@ipek zeynep+
Kansızlık zaten var bunu arada yapıyorum ben ama bugün yapamadımAma gunluk 3 kuba yesil cay oneriliyor diye biliyorum kanziklik yapiyormus
12 yıllık makina arada tekliyordu ama idare ediyordu.. bakıcaz artık olmadı bir müddet elde yıkarımGeçmiş olsun canım çok fena olmuş cidden olumlu bişey yazayım dedim ama duman koku falan varsa düzelcek gibi durmuyor ömrü bitmiş heralde
Çok şükür canım ya koca makinayı tezgahın altından nasıl çektim anlatamam. Fişini çektim sonra yerine koyamadım gücüm yetmedi. Heyecanla nasıl kuvvetlendiysem:)Şükür ki yangın falan çıkarmamış, geçmiş olsun. İnşaallah basit bir tamir işiyle hallolur da çok masraf çıkarmaz canım..
Ayyy oda uğrar mi kız bana nerde bela gelip bulur beni zatenMerkurden kotusu var . O da Saturn.
Bir litreyi birden bitirmeyin gun icinde bolun. 4 e 5 e bolun mesela. Bir de genelde yemeklerden yarim ya da bir saat once gece haric .
kaptan yumurtaya koyma dei ama bence aşırı tok tutuyo oyleBugunku menumkokulusabun
Sabah
Yulaf lapasi muzlu gün kurulu
Ara
Rezene anason
Sut
3 hurma
1 tane kakaolu biskuvi
Aksam
1 kase karnabahar yemegi
Yogurt
Gece
Rezene anason
Sut
Spor 25 dk eliptik + 8 dk bolgesel egzersiz
Sabah yulaf yemegi hic sevmiyorum. Oglen resmen saldirdim bi seylere yemek yerine koymuyorum yulafi galiba. Sut yapacak mi denemek icin yedim. Aksam yesem daha mantikli olur sanirim. Onu da yemek yerine tercih etmem. Ben de yumurtanin icine koyarim yarin belki.
Yapamadım malesef doğum günü muhabbeti çıktı aileden birinin. Yemek arkasından pasta. Ben yemem diyemiyorum çünkü gizli yapıyorum diyeti
edilir tabisi hatirlatmaydiCanım ben dün ikisini de yaptım ama eve yeni geldim ancak yazabiliyorumkabul edilir mi bilmem edilmezse de canın sağolsun :))
Anammm nasıl seviniyor şuna bak :))) gizli düşman oysa ki ben seni yoldaş kilodaş saymıştım zalım:)))kaptan yumurtaya koyma dei ama bence aşırı tok tutuyo oyle
edilir tabisi hatirlatmaydi
yani öyleyim ama beni geçcen diye korkmuştum hoş o pastayı sen ayarlamışsındır dokunmamıştır bileAnammm nasıl seviniyor şuna bak :))) gizli düşman oysa ki ben seni yoldaş kilodaş saymıştım zalım:)))
Ben kestim tam 3 minik çatalda bittiyani öyleyim ama beni geçcen diye korkmuştum hoş o pastayı sen ayarlamışsındır dokunmamıştır bile
İyi geceler erkencisin... kızın biraz daha iyidir inşallahBen şimdi gidiyorum meditasyonumu yapip yatıyorum
Pozitif düşünüp sabah eksilere uyanıyorum
iyi geceler hepicimize
Yaptım canım 17 şubat meditasyon ve leslieyiMeditasyon grubu
A AklinYolu1 +
MIhtar +
Muttapa7555
kokulusabun +
Nyx1
Moon Light
esnek olanlar :
I IRMAKK70
Meditasyon grubu bugun videomuz. 18:20 18 dakika 20 saniye. Dakikalara uyulmasi onemli.
Hanımlar nerde bildirimler
Daha iyi bakalim gece nasil geccek agriyo demedi en azindanİyi geceler erkencisin... kızın biraz daha iyidir inşallah
kaptan yumurtaya koyma dei ama bence aşırı tok tutuyo oyle
edilir tabisi hatirlatmaydi
Ben lapayla kahveyi seviyorum guzel oluyoOnu bence tek basina tuketmeye alisalim diye dedi. Oyle de yerim ben ama sonrasi kotu oluyor. Sanki hicbir sey yememisim gibi hissediyorum peynir zeytin yemeyincetuzlu ne var diye ariyorum bu sefer. Aksam yemeyi hic denemedim. Bi kez de oyle denicem eger son dakka cayip da yemek yemeye karar vermezsem
O da olmazsa yumurtaya koyarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?