- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 48
- 29
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.621
Söyleyin bakalım hangisini daha çok seviyorum Latte VS. Patates
Her tursuyu sevmiyorum seciciyim. Yemesem aklıma gelmez.
ımmm her ikisi de ama latte ağırmı basıyor acabaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söyleyin bakalım hangisini daha çok seviyorum Latte VS. Patates
nee hepsi mevcut evde hemen demliyorumEvet sanirim odem mi attiriyor nedir. Bi demligim var yaklasik 3 kupa kadar cikiyor. Onda demleyip iciyorum. Sonra gun boyu hem cok su iciyorum hem de sonra surekli tuvalete gidiyorum
Cik patatess.ımmm her ikisi de ama latte ağırmı basıyor acabaaa
Kızartıyorum demedimki hiç yağ atmam haşlaması da fırını da aldırıyor akşam yemem meselaBaska hastalik olsa takmam ama oksuruge cevirdi , ve oksuruk beni cok yoruyor.
Patatesi yagla kizartirsan tabi ki yaramaz. Ben bir gram yag eklemiyorum. Kasarin yagi yetiyor zaten.
Patatesli latte çıkarırsın senSöyleyin bakalım hangisini daha çok seviyorum Latte VS. Patates
Influenza virüsü kapmıştım bende gecen hafta anca antibiyotik ve serumla gecti burda olsan salgın derim ama oraya yorum yapamicamKizlar doktoru aradım. Carşambaya kadar beklememi önerdi. Virüs içeren bir enfeksiyon olabilme ihtimali yüksek dedi. Bol su ve bi spray önerdi. Onu alirim bugün. Zaten çok da meraklı değilim antibiyotik kullanmaya.
Ben 4-5 gibi yiyorum sorun olmuyor.Kızartıyorum demedimki hiç yağ atmam haşlaması da fırını da aldırıyor akşam yemem mesela
Yok be o güzel olmazzzPatatesli latte çıkarırsın sen
Sana da geçmiş olsun.Influenza virüsü kapmıştım bende gecen hafta anca antibiyotik ve serumla gecti burda olsan salgın derim ama oraya yorum yapamicam
patatesin suyu cok faydalıymış oyleee diyollaaPatatesli latte çıkarırsın sen
Sarellam cok guzel kilo vermisin. harika otesi tebrik ediyorum. :)
Superrr. Odul derken?60.8 çıktım şuan haftalık hedefimin altı ödül mü versem devam mı etsem kendimle savaşıyorum
Tatlı tabikii yemek aramam her öğünü tatlıyla geçiştirebilirim bu konuda gercekten zorlanıyorum sanırım şeker bagımlısıyım bırakmam lazımSuperrr. Odul derken?
Tatli var tatli var hangisi.Tatlı tabikii yemek aramam her öğünü tatlıyla geçiştirebilirim bu konuda gercekten zorlanıyorum sanırım şeker bagımlısıyım bırakmam lazım