• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Günaydın kızlar :KK200: A AklinYolu1 geçmiş olsun kuzum dikkat et bende aynı durumdayım cumartesi işe gelmedim yattım pazar dışarı çıktım çıkmaz olaydım şimdi daha beter oldum endir bu hastalıklardan çektiğimiz:işsiz: yine de şükür halimiz allah daha beterinden korusun :KK43:
Sana da gecmis olsun.

Bakalim doktora gidecegim bugun ne diyecek. :hasta:

Gunaydin kizlar.

Cok umrumda olmasa da tartildim yine. Dun patates yememin faydasi bana -400 .

Bik bik konusuyorlar patates = nisasta . Bir sey bilmiyorsaniz susun. :confused:

Her an oynamaya hazir nurtopu gibi insulin direncim var , beni etkilemiyor .

Neyse bilginiz olsun iste. Patates fiyatlari artsin. :KK19:

Gece kotulestim. Bir saat sonra doktoru arayacagim. :cool:
Taraftar değilim ama ilaç falan verir belki daha çabuk toparlarsın bazen inatçı oluyor geçmiyor
Patates sana yarıyor ya ne şanslısın benim cidden tartımı arttırıyor :ıslık:

Taraftar değilim ama ilaç falan verir belki daha çabuk toparlarsın bazen inatçı oluyor geçmiyor
Patates sana yarıyor ya ne şanslısın benim cidden tartımı arttırıyor :ıslık:
Baska hastalik olsa takmam ama oksuruge cevirdi , ve oksuruk beni cok yoruyor. :KK12:

Patatesi yagla kizartirsan tabi ki yaramaz. Ben bir gram yag eklemiyorum. Kasarin yagi yetiyor zaten. :confused:

Baska hastalik olsa takmam ama oksuruge cevirdi , ve oksuruk beni cok yoruyor. :KK12:

Patatesi yagla kizartirsan tabi ki yaramaz. Ben bir gram yag eklemiyorum. Kasarin yagi yetiyor zaten. :confused:
senin bu patates aşkını gördükten sonra hep canım patates istiyor :KK70: ben bu sıra daha çok turşu manyağı bişey oldum aşırı turşu istiyor canım başladığım zamanda bir tabak yiyroum :ıslık:

senin bu patates aşkını gördükten sonra hep canım patates istiyor :KK70: ben bu sıra daha çok turşu manyağı bişey oldum aşırı turşu istiyor canım başladığım zamanda bir tabak yiyroum :ıslık:
Söyleyin bakalım hangisini daha çok seviyorum Latte VS. Patates :D

Her tursuyu sevmiyorum seciciyim. Yemesem aklıma gelmez. :D

Bende hiç boyle biseyli suları içemiyorum zulüm geliyo ama birak 5lt su icerim kana kana boyle :halay:
Çok fazla karıştırıp içemem bende, limonla tarçınla falan işte..
Sade suyu hepsine tercih ederim ;)

Gunaydin kizlar nasilsiniz ben tam kotulestim yatiyorum ama yatamiyorumda kizlar durmuyor ben halsiz yemekte istemiyor canim birseyler yemeye calisacam.

Menum

8 de ilik limonlu su

11.30 da 1 avuc findik

13.30 da 1 haslama yumurta
Yesil cay

15.30 elma

18.30 menemen mini kase yogurt

22 de limonlu zencefil
kokulusabun kokulusabun

Bak pes etme düzenli sporla tartın daha da düşecek hedef tutana kadar böyle devam :KK9:

İnsallah canim. Eksiler geldikce insanin hevesi de artiyor:KK76:

Masallah daha ne kilolara ineceksin cokta guzel vermisin :)

Hepimiz cok guzel vercez bence. Devamm:KK5:

Kızı bugun acile götürdük kulağım agriyo dedi enfeksiyon dediler orda ama bulunduğumuz yerde tek devlet hastanesi var pek güvenmiyoruz annemler merkezde oturuyorlar simdi onlara gidiyoruz yarin kendi doktoruna göturucez
Gecmis olsun canim. İyi yapmissiniz guvenmediginiz yere goturmeyin.
Bulaşık makinam bozuldu yaaaaa
Makinayı çalıştırdım sonra bir ses cazıt cuzut diye gittim baktım ağır bir yanik kokusu makinayı kapatıp çektim fişini...
Daha içindeki bulaşıcı çıkarıp yıkayacağım. Olacak iş değil yaaaa moralim çok bozuldu.
Oyy bulasik makinesi en buyuk kurtaricilardan ya. İnsallah duzelebilecek bir seydir gecmis olsun canim
Benim hiç başlamadı ki :KK70:
Deneyelim bakalım çaysız kahvesiz birkaç gün ( az çaylı, sadece 1 fincan :KK23:)
Ben de cay tiryakilerindenim. Caysiz kahvalti hic yapamam. :KK48:
Moon Light Moon Light yanlışlıkla aldığım çay anason +rezene+kakule

Cumadan beri iciyorum sanırım etkili. :KK70:

Evet sanirim odem mi attiriyor nedir. Bi demligim var yaklasik 3 kupa kadar cikiyor. Onda demleyip iciyorum. Sonra gun boyu hem cok su iciyorum hem de sonra surekli tuvalete gidiyorum:KK48:

Back