• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Merkürün de işi gücü yok hep benimle uğraşıyor bacım ya :KK43:
Merkurden kotusu var . O da Saturn. :KK12:

Cıkk çayı tamamen çıkaramam zaten. Azaltıp denicem ama birkaç gün :KK66:
Kahvaltıya yoğurt da eklerim sorun değil.

Limonlu suyu sabah yarım litrelik şişeye bazen yarım bazen 1 limon sıkıp içerim. Kahvaltıdan önce başlarım içmeye, sonra da devam ediyorum işte.
Ne zaman içmem gerekiyor ki?
Nasıl iccez bende mi yannis yaporum A AklinYolu1
Bir litreyi birden bitirmeyin gun icinde bolun. 4 e 5 e bolun mesela. Bir de genelde yemeklerden yarim ya da bir saat once gece haric .

Cıkk çayı tamamen çıkaramam zaten. Azaltıp denicem ama birkaç gün :KK66:
Kahvaltıya yoğurt da eklerim sorun değil.

Limonlu suyu sabah yarım litrelik şişeye bazen yarım bazen 1 limon sıkıp içerim. Kahvaltıdan önce başlarım içmeye, sonra da devam ediyorum işte.
Ne zaman içmem gerekiyor ki?
Bende kahvaltıdan en az yarım saat önce 2yk sirke içerim peşine 1bardak sıcak suya dilim limon atarım ılınınca içerim gün içinde de 1lt suya 6-7 ufak dilim kadar limon biraz maydanoz bide kabuk tarcın atıyorum akşamdan hazırlayın diyor bazı yerler ama sabahtan yapıyorm ben içene kadar akşam oluyo zaten :KK16:

Bir litreyi birden bitirmeyin gun icinde bolun. 4 e 5 e bolun mesela. Bir de genelde yemeklerden yarim ya da bir saat once gece haric .
Hmm anladım. Ben zaten sabah kahvaltı öncesi başlayıp gün içinde devam ediyordum. Ama yarım litre suyla yapıyordum. 1 e çıkarayım olmazsa...

benim yarim litrelik bi bardak var ona yarim limon sıkıyorum gidip gelip iciyorum bi kerede degil yani yetermi 1lt mi içeyim limonu cok yoğun gelirse su ekliyorum birazcık yani yarim limon 500-750 su uygunmu

Bende kahvaltıdan en az yarım saat önce 2yk sirke içerim peşine 1bardak sıcak suya dilim limon atarım ılınınca içerim gün içinde de 1lt suya 6-7 ufak dilim kadar limon biraz maydanoz bide kabuk tarcın atıyorum akşamdan hazırlayın diyor bazı yerler ama sabahtan yapıyorm ben içene kadar akşam oluyo zaten :KK16:
Geçen sene tarçınlı su falan da içiyordum ben yahu :KK51: bak sen yazınca hatırladım. Bu sefer tam konsantre olamadım galiba diyete :işsiz:

Geçen sene tarçınlı su falan da içiyordum ben yahu :KK51: bak sen yazınca hatırladım. Bu sefer tam konsantre olamadım galiba diyete :işsiz:

Diyet yapmasak bile hayatımızda buna alışmamız lazım bence

Bende hiç boyle biseyli suları içemiyorum zulüm geliyo ama birak 5lt su icerim kana kana boyle :halay:

Belki de 3 günde 1 su içmek aklıma geldiği için içine bişeyler katmaya alıştım :KK45:

Hem sirke hem de limonlu su . Ileride mide sorunun mu olsun istiyorsun. :KK12:

Sabah taze yapman daha iyi ve gun icine bolmen.

Amac suyu alkali yapip onu icmek.

Hmm anladım. Ben zaten sabah kahvaltı öncesi başlayıp gün içinde devam ediyordum. Ama yarım litre suyla yapıyordum. 1 e çıkarayım olmazsa...
Her gun degil de yaptiginiz gunler 1-1.5 litre iyi. :KK51:

Hanımlar çikolata savar fit toplar tarifini buraya da yazmak istedim :) belki çoğunuz biliyorsunuz ama bilmeyen varsa diye. Ben yaptım efsane oldu.

10 adet hurma
Biraz ceviz
Biraz yulaf
Ve bir kaşık kakao

Rondodan çek ve yuvarla. Çok basit ve çikolata tadında :)

Bu tarife portakal kabuğu rendesi koyulabiliyor da.

İsteyen içine kayısı, incir vs koyabilir. Hatta sadece kakao ve hurma çekilebilir de. Size kalmış miktar ve içerik. Afiyet olsun :)

Gunaydin kizlar.

Cok umrumda olmasa da tartildim yine. Dun patates yememin faydasi bana -400 .

Bik bik konusuyorlar patates = nisasta . Bir sey bilmiyorsaniz susun. :confused:

Her an oynamaya hazir nurtopu gibi insulin direncim var , beni etkilemiyor .

Neyse bilginiz olsun iste. Patates fiyatlari artsin. :KK19:

Gece kotulestim. Bir saat sonra doktoru arayacagim. :cool:

Eklentiler

• Photo0317.jpg
    Photo0317.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 17
Hanımlar çikolata savar fit toplar tarifini buraya da yazmak istedim :) belki çoğunuz biliyorsunuz ama bilmeyen varsa diye. Ben yaptım efsane oldu.

10 adet hurma
Biraz ceviz
Biraz yulaf
Ve bir kaşık kakao

Rondodan çek ve yuvarla. Çok basit ve çikolata tadında :)

Bu tarife portakal kabuğu rendesi koyulabiliyor da.

İsteyen içine kayısı, incir vs koyabilir. Hatta sadece kakao ve hurma çekilebilir de. Size kalmış miktar ve içerik. Afiyet olsun :)
Gunaydin Bitter,

Insulin direnci olan bir insan icin hurma cikolatadan farksizdir.

Bunu yiyecegime cikolata yerim daha iyi ama deneyenler cikacaktir. Ozellikle insulin direnci olmayanlar icin guzel bir tarif.:KK50:

Back