- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.601
Sana da gecmis olsun.Günaydın kızlarA AklinYolu1 geçmiş olsun kuzum dikkat et bende aynı durumdayım cumartesi işe gelmedim yattım pazar dışarı çıktım çıkmaz olaydım şimdi daha beter oldum endir bu hastalıklardan çektiğimiz yine de şükür halimiz allah daha beterinden korusun
Gunaydin Bitter,
Insulin direnci olan bir insan icin hurma cikolatadan farksizdir.
Bunu yiyecegime cikolata yerim daha iyi ama deneyenler cikacaktir. Ozellikle insulin direnci olmayanlar icin guzel bir tarif.
Taraftar değilim ama ilaç falan verir belki daha çabuk toparlarsın bazen inatçı oluyor geçmiyorGunaydin kizlar.
Cok umrumda olmasa da tartildim yine. Dun patates yememin faydasi bana -400 .
Bik bik konusuyorlar patates = nisasta . Bir sey bilmiyorsaniz susun.
Her an oynamaya hazir nurtopu gibi insulin direncim var , beni etkilemiyor .
Neyse bilginiz olsun iste. Patates fiyatlari artsin.
Gece kotulestim. Bir saat sonra doktoru arayacagim.
Baska hastalik olsa takmam ama oksuruge cevirdi , ve oksuruk beni cok yoruyor.Taraftar değilim ama ilaç falan verir belki daha çabuk toparlarsın bazen inatçı oluyor geçmiyor
Patates sana yarıyor ya ne şanslısın benim cidden tartımı arttırıyor
senin bu patates aşkını gördükten sonra hep canım patates istiyorBaska hastalik olsa takmam ama oksuruge cevirdi , ve oksuruk beni cok yoruyor.
Patatesi yagla kizartirsan tabi ki yaramaz. Ben bir gram yag eklemiyorum. Kasarin yagi yetiyor zaten.
Söyleyin bakalım hangisini daha çok seviyorum Latte VS. Patatessenin bu patates aşkını gördükten sonra hep canım patates istiyorben bu sıra daha çok turşu manyağı bişey oldum aşırı turşu istiyor canım başladığım zamanda bir tabak yiyroum
Çok fazla karıştırıp içemem bende, limonla tarçınla falan işte..Bende hiç boyle biseyli suları içemiyorum zulüm geliyo ama birak 5lt su icerim kana kana boyle
Ne yiyeceğim hakkında bir fikrim yok menüm ancak akşama çıkar. :)18 şubat menüsü A AklinYolu1
Sabah; yumurta, peynir, zeytin, süt, kuruyemiş
Akşam; yogurt çorbası, salata
Ara; yeşilçay, soda, ayran
Sorun değil, bekleriz şekerimNe yiyeceğim hakkında bir fikrim yok menüm ancak akşama çıkar. :)
Canım sadece tatlı istiyor, boğazımdan dolayı ama ben yer miyim yememSorun değil, bekleriz şekerim
Aldanma sakınCanım sadece tatlı istiyor, boğazımdan dolayı ama ben yer miyim yemem
7 li karisim ictim. Çıkınca mocha ya da chai latte alicam. Yatağın içinde debeleniyorum şu anAldanma sakın
Evde badem yok mu, tatlı isteğini bastırır
Bak pes etme düzenli sporla tartın daha da düşecek hedef tutana kadar böyle devam
Masallah daha ne kilolara ineceksin cokta guzel vermisin :)
Gecmis olsun canim. İyi yapmissiniz guvenmediginiz yere goturmeyin.Kızı bugun acile götürdük kulağım agriyo dedi enfeksiyon dediler orda ama bulunduğumuz yerde tek devlet hastanesi var pek güvenmiyoruz annemler merkezde oturuyorlar simdi onlara gidiyoruz yarin kendi doktoruna göturucez
Oyy bulasik makinesi en buyuk kurtaricilardan ya. İnsallah duzelebilecek bir seydir gecmis olsun canimBulaşık makinam bozuldu yaaaaa
Makinayı çalıştırdım sonra bir ses cazıt cuzut diye gittim baktım ağır bir yanik kokusu makinayı kapatıp çektim fişini...
Daha içindeki bulaşıcı çıkarıp yıkayacağım. Olacak iş değil yaaaa moralim çok bozuldu.
Ben de cay tiryakilerindenim. Caysiz kahvalti hic yapamam.Benim hiç başlamadı ki
Deneyelim bakalım çaysız kahvesiz birkaç gün ( az çaylı, sadece 1 fincan)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?