ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Kizlar benim hedefime tam 2 kilom kaldi. Ne olursa olsun, 27 Subatta diyetimi sonlandirmayi dusunuyorum.

Malum sinavlarim Martta basliyor . Gecmeye gecerim ama 90-100 almak gibi bir takintim var.

Carsamba ve Pazar gunu hesaplamaya gelirim, bazen de sohbete.

Onun disinda sizler de mumkun oldugunca fazla paylasimda bulunmalisiniz.

Yeri geliyor geyik yapiyoruz ama buranin asil amaci kilo vermek.

Arkadaslarinizi motive ettiginiz surece motive edilirsiniz cunku bu iki tarafli calisiyor.

Yoksa burada olmanin pek bir anlami yok.

6 hafta icin konusursak , haftada bir kilo verilebilir. 6 kg + -2 desek , 4 ila 8 kilo arasi verilebilir .
Tamamen cabalamaya bagli.

Kek , biskuvi yeyip eksi beklemek utopik bir davranis. Arada sirada olabilir ama haftada uc gun.

Yaptiginiz kacamaklarin bile mantigi olsun ve geriye donup haftanizi degerlendirin.

Kilo vermek isteyen A yolunu deniyor , o olmazsa B yolunu deniyor , o olmazsa C yolu ama sonunda kesinlikle istedigi sonuca ulasiyor.

Basindan beri soyledigim sey(ler),
  • Takima ve kendine karsi sorumluluk hissetmek,
  • Takim arkadaslarina destek olmak,
  • Tatli rekabette bulunmak,
  • Arada bilincli detox yapmak,
  • Kendinize gore bir beslenme bicimi bulmak,
  • Gecmis sayfalari okumak , topikten kopmamak icin onemli.

Bugunluk benden bu kadar. Gorusuruz.

Evet dedim kaptanı takip edeyim

Patates aksam yemegi aksam 5 gibi yersen , bir tabak dolusu yiyebilirsin.

Alternatifler.

Haslama buyuklugune gore yine bir tabak soyup, uzerine kasar dokebilirsin.

Elma dilimi (yagsiz yapiyorum ama tuz , kekik ve karabiber koyuyorum, bir de ketcap olmasin.)
Kasarli olmasa da olur.

Yuvarlak kesip firina kasarla atabilirsin ama once pismesini bekle. Kasar iki dk da eriyor zaten.

Pisme suresi 30-45 dk arasinda degisiyor. Bir bicagin ucunu batirirsan pisip pismedigini anlarsin.

Asla yag ve sos kullanma.

anladim zaten hepi topu bu kadar baharatla firinlayayim o zman salata yaparim bi de pissin yicem aksam yemegini zati

Yok ekmek gecen çarşambadan beri yemiyorum
Yemicemde
Yumurtaya yulaf koyarım arada ama yulafimin tarihi geçmiş o derece yiyorum
Bence yumurtaya yulaf koyma. Yulafi sadece sutle ya da yogurtla yemeye alis. Bir kac badem , kabak cekirdegi de ekleyebilirsin yanina . Mis gibi kahvalti.

+ Yumurtayla patates salatasi da yapabilirsin.

Bence yumurtaya yulaf koyma. Yulafi sadece sutle ya da yogurtla yemeye alis. Bir kac badem , kabak cekirdegi de ekleyebilirsin yanina . Mis gibi kahvalti.

+ Yumurtayla patates salatasi da yapabilirsin.
Ay yok hic yiyemem oyle yulafi anca lapa yapiyorum kahveyle guzel gidiyo

Aynen yumurta salatası guzel oluyo bol yeşillik arada onu da yapiyorum

Ay yok hic yiyemem oyle yulafi anca lapa yapiyorum kahveyle guzel gidiyo

Aynen yumurta salatası guzel oluyo bol yeşillik arada onu da yapiyorum
Denedin mi ki hic yiyemem diyorsun.

Badem ve kabak cekirdegiyle guzel oluyor. Bir de ne cesit bir yulaf kullaniyorsun. Belki iyi bir yulaf degildir.

Denedin mi ki hic yiyemem diyorsun.

Badem ve kabak cekirdegiyle guzel oluyor. Bir de ne cesit bir yulaf kullaniyorsun. Belki iyi bir yulaf degildir.
Ben süt içmem yoğurtta sade sevmem yulafta sevmeyince hepsi birlesiyo sevmediklerimin yani yulaf zaten olmazsa olmazım degil o yüzden yemesemde olur düşüncesindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…