- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.381
Selam mevhibe.Slm iyi pazarlar biz yine disardayiz
A AklinYolu1
63.70 geliyorum foto cekmemistim daha sonra paylasirim
mangala geldik fazla cikacagim aksam paylasirim .tabiki biloyorum 2 ay olucak neredeyse tanisali :)Selam mevhibe.
Eve gidince mi paylasacaksin.
Foto konusunda katiyim biliyorsun.
Fazla cikman onemli degil , soyledigin kiloyu yazarim ama resmini bekliyorum.mangala geldik fazla cikacagim aksam paylasirim .tabiki biloyorum 2 ay olucak neredeyse tanisali :)
Ok elimden geldigince fazla yemicem :)Fazla cikman onemli degil , soyledigin kiloyu yazarim ama resmini bekliyorum.
63.7 yazacagim seni istedigi ye.Ok elimden geldigince fazla yemicem :)
Ooo hosgeldin sab.
Evet öyle oldu, iyi de olduOoo hosgeldin sab.
Eksiyle geldin.
Ne biliyorsun meditasyonla zayiflamadigini.Evet öyle oldu, iyi de oldu
Meditasyonla zayıfladım
Ben biliyorum vücudumun huyunu da neyse
Sadece diyetle olmuyor bu iş, bana spor şart, ancak öyle kilo verebiliyorum. Leslie devam ederse 60lı rakamları görebilirim..
Sen nasılsın bugün?
Senin tartı da mikemmeel
Sab. Bunu beğendi
Tebrikler.+ Bu hafta daha fazla paylasim yaptin. Hemen etkisi oldu.
Dinlen tabi. Hatta uyu bence. Vucut direncin dusuyordur dinlenmeye dinlenmeye. Meyveye baslamak da iyi karar. İyiles de sonra devam edersin zaten vermeye.Yok gitmedim yarin gidecegim. Dogrusunu istersen bugun de dinlenme hakkimi kullanmak istiyorum.
Yarin nasil olsa okula gidecegim.
Sagol siz de ulasacaksiniz.Hastayken hedef pek umrumda degil ama bu hafta meyveyle tanismayi dusunuyorum. Latte icmeye basladigim gun bilin ki iyilesmisimdir.
Moonlight 900 gram eksidesin sen de. Tebrikler.
Cizen_bayan ve @ipek_zeynep sizin Pazar gunu kilolariniz yok. O yuzden Carsamba gunu kilolarinizi ekliyorum.
cizzy eksidesin.
ipek artidasin
MIhtar artidasin
renklisemsiye artidasin
Mazeretsiz Pazar gunu resim yuklemeyenleri , Pazar tartisindan silecegim. Pazar tartisi mecburi degil zaten ve Carsamba tartisindan bagimsiz hesaplanacak.
Kesinlikle ki bi görsen nelerle imtihan edildim insallah bugunde basarılı bi şekilde biter
Dinlen tabi. Hatta uyu bence. Vucut direncin dusuyordur dinlenmeye dinlenmeye. Meyveye baslamak da iyi karar. İyiles de sonra devam edersin zaten vermeye.
Tesekkur ederim kaptanim
Valla saskinim nasil oldu bilmiyorum. Yememi artirdim. Sporu da bikac gundur biraktim cunku dinlenemeyince de sutum olmuyor benim. Sadece kizim uyurken totom yer goruyordu. Onda da spor yapmaya baslamistim. Acaba ondan mi azaldi diye onu da birakmistim. Nasi eksi geldigimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?