- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.361
Olsan nolcak bilmem benim cok kotu durumlar 1gun yiyorum 1hafta çekiyorumAhaha su an cok kilo verme modunda oldugumu soyleyemem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsan nolcak bilmem benim cok kotu durumlar 1gun yiyorum 1hafta çekiyorumAhaha su an cok kilo verme modunda oldugumu soyleyemem.
Mevhibe darildin mi sen bana. Bunlari yazmayacaksak birbirimizi elestirmeyeceksek bu grubun ne anlami kalir. Darilmana gerek yok. Cok fazla arastirma yapiyorsun, kafan karisiyor, haftada 1 kilodan fazla vermek istiyorsun. Arastir ve dene buna sozum yok ama mantik suzgecinden gecirip de dene lutfen .Zerdacali yemeyen ben tuketiyirum artik Ekinazya dedin alacam dedim .menulerde yer degistirdin ok dedim
Sagol canim sana da cok gecmis olsun . Nedir bu cektigimiz.Geçmiş olsun ilerlemeden önlem al canım
Sagol cizzy. Gecmise bile yeni bakiyorum simdi.Selam kızlar maşallah ne güzel konuşmuşsunuz A AklinYolu1 geçmiş olsun kuzum dikkat et
Ben olsam 3 u asan bir karisim kullanmazdim. Yani sevmedigin bir seyi icmek zorunda degilsin.Anne cayi diye bir cay onerdiler. İcinde tane kimyon, rezene, anason, muskat, kisnis bi de biseyler daha vardi. Once buradaki tavsiyeleri siradan gecireyim diye simdilik dursun dedim. Ama cemen otu tohumu icmeyim bence kaptaniiim.
Yaglar yakilinca cikan karbonlar karbondioksit ve su olarak nefesle ve idrar, terle atilir
Biyoloji kimya severim
Ne yedin o kadar. Cumadan beri hic bilmiyorum.Olsan nolcak bilmem benim cok kotu durumlar 1gun yiyorum 1hafta çekiyorum
Saatler dogru ama arada yediklerin onemli. O kadar meyve ile kek vs . ile kilo verilmez.@kokulusabun ben saatlere takildim A AklinYolu1 in dusuncesini almaya calistim oradaki diyet listesine bakmadim arti ben margarin pastalar kalorili oldunu biliyorum canim bugune kadar listemde pasta cikolata gordunuzmu cunki yemiyorum hedefime gelsem yine tuketmem hayatimda 1 defa 80 kusuru gordum oda ilk gebeligimde ve birdaha gormedim kilo sadece gebeliklarimde aldim 2 gebelikte 12 kilo aldim diyet yapmadan 4 kilo kendiliginden gitti ikizlarde 15 kilo aldim 65 le geldim ama uykusuzluktan basim donuyordu yemek hazirlicak vakitte bulsmiyordum bal kaymak pekmez tahin nutella yedim iki bebek cok yoruyordu arti uykuda yoktu enerji lazimdi bana 72 gordum diyete basladim sut donemi oldugu icin 1 yilda 72 kilodan 64.3 gorebildim
Ben bayadır menü yazmıyorum yazmaya başlığınNe yedin o kadar. Cumadan beri hic bilmiyorum.
Dogrudur inanilmaz bir istah kapanmasi var . Latteden bile uzak duruyorum dusun.Yedigim gunlerde var canim ben alft iyi olana kadar boyle gider eski yiyemiyorun sabah ilik limonlu suyu 30 dkk icebildim donerde vardi listemde iki koftede oldugu gunlerde vardi ama yiyemiyorum cok aci var dayanilmiyor basima vuruyor agrisi
Sagol canim.A AklinYolu1 cok gecmis olsun
Iste bir Halime daha.Ya tam da konu üstüne gelmişim
Bu gün diyet yapan öğretmenlerden biri bana sen kasdan yakarsın o nasıl diyet dedi
..
Yani öğünde mutlaka protein olmalı çorba salata geçiştirme dedi.
ÇOK güçsüz ve halsiz duruyorsun dedi.
Moralim yerlerde anlatamam
Kilo vermiyorsun sen yakında mahvolcalsın dedi bilinçsiz yaptığım için
Yemek yemen şart falan canım çok sıkkın çünkü haklılık payı var menülerime bakım da.
Sagol duello esim. Ben de ben de.Geçmiş olsun rakibem
Bademciktsnnefret ederim
Iki bilinmeyenli denklem ayagina mi aldin bu nicki.Bunun üzerine yorum yapamam
Geçmiş olsun, meyve yemediğinden vitaminsiz de kalmış olabilirsin. Bir süre az da olsa meyve ye ki c vitamini alasın..
O derece diyosun
Gecmis olsun baskan. Sen latteye hayir diyebiliyorsan bayaa bayaa hastasindir
Bu arada gündüz haftalık hedefimi gördüm bu akşam kaçamak yapmak istiyorum tatlıyla
Oyle diyorsun ama paylasimlar sifira inmis. Uc gunluk paylasim 7-10 sayfa gibi bi si.tamam kaptan bizde sen merak yapma dinlenmeye bak
Sagol ml . Gecmez haklisin ama sansimi deniyorum. Biraz dinlendim. biraz uyudum iyi geldi. Sherlock un 3. sezonuna geldim.Ay bademcik sisti mi de antibiyotiksiz gecmez genelde kaptanim ya cok gecmis olsun. Bol bol dinlen.
Iyi geceler iyi egzersizler bol eksiler
Benim bogazim yanmaya basladim sanirim grip oluyorum kizlardan hepimize bulasti esim acile gitti ooff artik bahar gelse
Sagol ipek. Umarim diyet moduna girdin sen de.
Bi anda nasil olmus oyle ya... Bugun nasilsin canim insallah gecmistir biraz?Sağolasın canım ya 2 saat öncesinde bişeyim yoktu. 2saat sonra mide bulantısı başladı sonra mideme ağrılar girdi.
Şimdi bulantı hala devam ediyor üstüne birde baş dönmesi başladı
Iyi Pazarlar kizlar,
6 da yattim sekiz gibi kalktim. Tartidan sonra bir brokoli corbasi ve bitki cayi icmistim ama saat 8 oldugu icin bu daha dogru bir tarti. Simdi yesil cay iciyorum.
Carsambaya gore - 700 gram
Pazara gore - 2.2 kg.
Guncel : 53.9 kg.
Siz nerdesiniz demeyeceksin.Günaydın kahvaltı yapıldı ama dünü telafi etmek için bugünü hafif tutmam lazım
Siz nerelerdesiniz sessizlik çöküyor
Dun yine ayniydim. Bugun dananin kuyrugu kopacak.Gunaydin hanimlar neden sesiz bugun A AklinYolu1 nasilsin bugun canim
Sagol Sarellam.Cok gecmis olsun canım
Simit Sarayinin onunden geciyorum. Hic umrumda olmuyor ama diyette iken. Arada olsam affetmem.Günaydın dün akşam yemeğinde cozuttum...
Bakalım bugün beni neler bekliyor, eşim dışarı çıkalım diyor kesin tutamam kendimi dışarda ..
Diyet ev hapsi ile güzel oluyor yoksa avm deki Envai çeşit kokular arasında hangisini yiycem diye çıldırıyorum
Patates ile cok kilo verdim dogrudur. Patatesi kotuluyorlar ama bir sey bilmediklerinden. Uzun donemde ben karli cikacagim.Kumpir seversen kumpir ye canim kocanla bölüşüp. Cok malzemeli olmasin. Ben dun yedim bugun eksi ciktim
Sabah mide bulantısı ile uyandım kızlar sanırım üşüttüm O yüzden bugün menü yazmaya gelirim çok fena yaaa
1 mil leslie skinny jean workout ve meditasyon yapıldı MIhtar
skinny jean workoutu not alıyormusun toplu olmadıgı için sölemiyim mi
Ne yedigim degil, ne yemedigim onemli.Tatlim maşallah
Galiba senin yediklerini bir ertesi yiyecegim yapabilirsem
Sakincali seyleri ogun yerine gececek seyleri 4 ten once yiyeceksin.Ben bayadır menü yazmıyorum yazmaya başlığın
Çarşamba akşam misafirim vardi balık meze falan saatte gec olunca hepsi yapıştı bana
Yok gitmedim yarin gidecegim. Dogrusunu istersen bugun de dinlenme hakkimi kullanmak istiyorum.Bi anda nasil olmus oyle ya... Bugun nasilsin canim insallah gecmistir biraz?
Cok az kaldi hedefine ne guzel ya
Tebrik ederim canim. Bugun nasilsin? Doktora gittin mi?
Yok canım mitolojidenSagol duello esim. Ben de ben de.
Latte istemeyip nutella tarzi seyler cekiyor canim amaaaa.....
Iki bilinmeyenli denklem ayagina mi aldin bu nicki.
Sagol sab. Evet ayni fikirdeyim gunde bir iki tane olsa da yemeyi dusunuyorum , hatta smoothie yapmayi.
Latte tarlasina dussem icmem. Ne yaptiniz leennn bana.
Sagol irmakcim. Hic istemiyor canim ya. Ancak dibek kahvesi iste.
Tebrikler. + Bu hafta daha fazla paylasim yaptin. Hemen etkisi oldu.Günaydın kızlar kabak detoksuna sonunda basladim 1. Gününde bile harika sonuc verdi -1 3. Güne kadar istikrarlı bi sekilde gidebilirim insallah @otur SIFIR