• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Moonlight Moonlight 900 gram eksidesin sen de. Tebrikler. :halay::nazar:

Cizen_bayan ve @ipek_zeynep sizin Pazar gunu kilolariniz yok. O yuzden Carsamba gunu kilolarinizi ekliyorum.

cizzy eksidesin.

ipek artidasin

MIhtar MIhtar artidasin

renklisemsiye renklisemsiye artidasin
Mazeretsiz Pazar gunu resim yuklemeyenleri , Pazar tartisindan silecegim. Pazar tartisi mecburi degil zaten ve Carsamba tartisindan bagimsiz hesaplanacak. :KK19:

Slmm ben geldim..

20190217_132015.jpg
A AklinYolu1

Ooo hosgeldin sab.

Eksiyle geldin. :halay:
Evet öyle oldu, iyi de oldu
Meditasyonla zayıfladım :KK70:

Ben biliyorum vücudumun huyunu da neyse :-)
Sadece diyetle olmuyor bu iş, bana spor şart, ancak öyle kilo verebiliyorum. Leslie devam ederse 60lı rakamları görebilirim..

Sen nasılsın bugün?
Senin tartı da mikemmeel:KK36:
Sab. Bunu beğendi :KK37:

Evet öyle oldu, iyi de oldu
Meditasyonla zayıfladım :KK70:

Ben biliyorum vücudumun huyunu da neyse :-)
Sadece diyetle olmuyor bu iş, bana spor şart, ancak öyle kilo verebiliyorum. Leslie devam ederse 60lı rakamları görebilirim..

Sen nasılsın bugün?
Senin tartı da mikemmeel:KK36:
Sab. Bunu beğendi :KK37:
Ne biliyorsun meditasyonla zayiflamadigini. :confused: Cakralarinda blokaj olabilir. :KK53:

Devam et sen. :KK50:

Biraz daha iyi gibiyim ama aniden kotulesiyorum. Bakalim. Londra havasi gibi. :confused:Mukemmel dizi ariyordun al sana Sherlock tam senlik.
:KK70:

Yok gitmedim yarin gidecegim. Dogrusunu istersen bugun de dinlenme hakkimi kullanmak istiyorum. :confused:

Yarin nasil olsa okula gidecegim. :KK66:

Sagol siz de ulasacaksiniz. :sampiyon:Hastayken hedef pek umrumda degil ama bu hafta meyveyle tanismayi dusunuyorum. Latte icmeye basladigim gun bilin ki iyilesmisimdir. :KK70:
Dinlen tabi. Hatta uyu bence. Vucut direncin dusuyordur dinlenmeye dinlenmeye. Meyveye baslamak da iyi karar. İyiles de sonra devam edersin zaten vermeye. :KK19:
Moonlight Moonlight 900 gram eksidesin sen de. Tebrikler. :halay::nazar:

Cizen_bayan ve @ipek_zeynep sizin Pazar gunu kilolariniz yok. O yuzden Carsamba gunu kilolarinizi ekliyorum.

cizzy eksidesin.

ipek artidasin

MIhtar MIhtar artidasin

renklisemsiye renklisemsiye artidasin
Mazeretsiz Pazar gunu resim yuklemeyenleri , Pazar tartisindan silecegim. Pazar tartisi mecburi degil zaten ve Carsamba tartisindan bagimsiz hesaplanacak. :KK19:

Tesekkur ederim kaptanim:KK200:

Valla saskinim nasil oldu bilmiyorum. Yememi artirdim. Sporu da bikac gundur biraktim cunku dinlenemeyince de sutum olmuyor benim. Sadece kizim uyurken totom yer goruyordu. Onda da spor yapmaya baslamistim. Acaba ondan mi azaldi diye onu da birakmistim. Nasi eksi geldigimi bilmiyorum:KK53:

Kesinlikle ki bi görsen nelerle imtihan edildim insallah bugunde basarılı bi şekilde biter :dondurma:
Bosver onlar gecici mutluluklar , bize kalici mutluluk lazim. :halay:

Dinlen tabi. Hatta uyu bence. Vucut direncin dusuyordur dinlenmeye dinlenmeye. Meyveye baslamak da iyi karar. İyiles de sonra devam edersin zaten vermeye. :KK19:

Tesekkur ederim kaptanim:KK200:

Valla saskinim nasil oldu bilmiyorum. Yememi artirdim. Sporu da bikac gundur biraktim cunku dinlenemeyince de sutum olmuyor benim. Sadece kizim uyurken totom yer goruyordu. Onda da spor yapmaya baslamistim. Acaba ondan mi azaldi diye onu da birakmistim. Nasi eksi geldigimi bilmiyorum:KK53:

Hasta oldugum zaman hic uyuyamam. :KK70:

Meditasyonnn ise yarar demistim. :cool::KK8:

Back