• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Çekmiştim ama mesajlaşırken tartı fotosu atmayı unuttum :KK70:
Vee tatlı yiyerek zayıflayabilirim :KK72: A AklinYolu1
IMG_20190217_135410.jpg

17 şubat menüm kokulusabun kokulusabun

Sabah 9.00
2yk sirke
1bardak ılık limonlu su
Yeşilçay

Öğle 13.30
2gün kurusu
Biraz nohut
1 kase yogurt
Yeşilçay

Akşam 18.30
1 ufak dilim lazanya
Yeşilçay

Gün içinde 1.5lt su

Pazar gunu sonuclari ;

Ilk uce girenler;

1: A AklinYolu1 :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
2: Sarellam Sarellam :sampiyon::sampiyon:
3: Ikra meyra Ikra meyra :sampiyon:

Dereceye girenleri ve kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum. :halay::nazar::nazar::nazar: Boyle devamm kizlar.:KK73: Arti cikanlar da nerede yanlis yapiyorum diye dusunsun ve Carsamba gunu eksi gelmeye calissin.:KK50:

Cizzy ve ipegin Carsamba gunu tartisi yazilmistir. Sadece birinci gun oldugu icin... Mazeretsiz tarti resmini bir kere yuklemeyen Pazar gunu listesinden silinir. Carsamba gunu ile Pazar gunu tartisi birbirinden tamamen bagimsizdir. :KK51:

upload_2019-2-17_11-5-12.png

Son düzenleme:
Pazar gunu sonuclari ;

Ilk uc girenler;

1: A AklinYolu1 :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
2: Sarellam Sarellam :sampiyon::sampiyon:
3: Ikra meyra Ikra meyra :sampiyon:

Dereceye girenleri ve kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum. :halay::nazar::nazar::nazar: Boyle devamm kizlar.:KK73: Arti cikanlar da nerede yanlis yapiyorum diye dusunsun ve Carsamba gunu eksi gelmeye calissin.:KK50:

Cizzy ve ipegin Carsamba gunu tartisi yazilmistir. Sadece birinci gun oldugu icin... Mazeretsiz tarti resmini bir kere yuklemeyen Pazar gunu listesinden silinir. Carsamba gunu ile Pazar gunu tartisi birbirinden tamamen bagimsizdir. :KK51:

Eki Görüntüle 2236640
Heee artık etkilemiyor mu iyiymiş... :) ellerine sağlık

MIhtar MIhtar canim musait bir zamanda , leslie ve meditasyon raporunu alayim. Sadece gunluk yapanlar ve gunluk rapor verenler lutfen. :KK50:

Irmak esnek meditasyon hattinda biliyorsun. :KK53:
meditasyonda firemiz yok herkeş yapıyor ve gunluk rapor veriyor
Nana929 Nana929 yapmiyo sanirim esnekti o da zaten

Back