• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Çok iyi vermişsin hepimiz benzer süreçten geçiyoruz sanırım dönemsel rahatlık geliyo bide kolay alıp zor vermesi insanı yoruyor of martta hedefimizi görcez inşallah:dua:
Aynen öyle, alması kolay, vermesi zor :(
Yine olacak inşaallah, hep birlikte hallederiz ;)

Plates çok sıkıcı yaaa ben hiç sevmiyorum. Spor dediğin atraksiyonlu olacak. Hele ebru şallı sinirlerim bozuluyor huh huh deyip duruyor tövbe :confused:
Bana göre de değil zaten, ruhum daralır benim öyle sıkıcı yavaş şeylerden :))

Ben meditasyonu hallettim simdi

Benim kızında uyku sorunu var bilmiyorum nasil olcak

Yatağında yatmak istemiyo bizim yatakta illa ya saçımı tutmak ister ya elimi
Bugün öğretmeniyle de konuştum yarın genelden bi konuscak bakalim ne dicek
Kesin der ben yatağımda yatıyorum :işsiz:
Hep esimin yüzünden bunlar ben yatağımda yatsin dedikce yok yatsin yanımızda dedi simdi gonderemiyorum
Ben ikizler 4 aylıkken yatakları bırak odalarını ayırmıştım :))
Yatağa alıştırma kısmı zorlu bir süreç.
Her gece kendi yatağında yattığında sticker tarzı şeylerle ödüllendirsen, 1 hafta sonunda da sevdiği bir şeyi yapsanız birlikte, alışır belki ;)

Plates çok sıkıcı yaaa ben hiç sevmiyorum. Spor dediğin atraksiyonlu olacak. Hele ebru şallı sinirlerim bozuluyor huh huh deyip duruyor tövbe :confused:
bende ablamda vardi aldim cdyi oyle duruyo hem itici hem cok konusuyo
Ben bi ara reformer pilatese gittim o cok iyi ama bu ara mimkin degil tekrar gitmem evdede hic yapasım yok bu ara hava düzelse biraz kızı okula bıraktıktan sonra yurucem

Çocukları kolay olsun diye çok küçükken alıştırmak lazım ama eşler karışmasa olmuyor odasını falan sevicegi sekilde ayarlarsan orda biraz daha zaman geçirse burası senin yatagın, uyku zamanı uyuyana kadar onunla odasında ol ama yatagına yatma falan diyolar uyandıkca sen de odasına gidicen zor bi süreç
ya bi ara alışmıştı sonra hasta oldu kıyamadık aldik gecen ay ben bi ise girdim 15gun o ara düzen kaçtı bi de beni bırakmak istemiyo simdi sabah babası götürüyo okula sen gotur beni diyo götürdü yeter diyo

Ben ikizler 4 aylıkken yatakları bırak odalarını ayırmıştım :))
Yatağa alıştırma kısmı zorlu bir süreç.
Her gece kendi yatağında yattığında sticker tarzı şeylerle ödüllendirsen, 1 hafta sonunda da sevdiği bir şeyi yapsanız birlikte, alışır belki :KK66:
Bi de ne oyuncak toplasin ne bisey
Odanın fotoyu çeksem korkarsınız bütün oyuncakları dağıtıyo butun kıyafetleri disarda
Bilerekte yapiyo olabilir yatmasın diye
Dur ben tablo gibi bisey yapayim sticerda seviyo zaten

Yarin ogretmeni ne dicek bakalim bi de onu merak ediyorum

bende ablamda vardi aldim cdyi oyle duruyo hem itici hem cok konusuyo
Ben bi ara reformer pilatese gittim o cok iyi ama bu ara mimkin degil tekrar gitmem evdede hic yapasım yok bu ara hava düzelse biraz kızı okula bıraktıktan sonra yurucem

ya bi ara alışmıştı sonra hasta oldu kıyamadık aldik gecen ay ben bi ise girdim 15gun o ara düzen kaçtı bi de beni bırakmak istemiyo simdi sabah babası götürüyo okula sen gotur beni diyo götürdü yeter diyo
Kac yasinda kiziniz okulada gidiyormus neden uyku sorunu varki

Selam kizlaaar. Sütüm cok sukur biraz artti gibi. Rezene ve süt galiba bana iyi gelenler. Herkese iyi gelen besin farkli mi nedir.. aile icinde makarna ye, bana makarna cok sut yapardi diyen bile olduo_O

Kaptanim sen cemen otu tohumu onermistin. Bugun sordum Direk cemen otu taneleri var dediler. Ama icince buram buram kokuyomus insan:KK48: bunu es gecsek olur mu:KK48:

Ben de hareketleri yapamadigim icin sevmem kendisini hic. Karsimda videoda yapiyo herkes, ben yapamiyorum. Hareketlerim sanki camurda debelenen fil gibi geliyo kendi kendime:KK53:

Bi de ne oyuncak toplasin ne bisey
Odanın fotoyu çeksem korkarsınız bütün oyuncakları dağıtıyo butun kıyafetleri disarda
Bilerekte yapiyo olabilir yatmasın diye
Dur ben tablo gibi bisey yapayim sticerda seviyo zaten

Yarin ogretmeni ne dicek bakalim bi de onu merak ediyorum

Canim instagram kullaniyorsan uzmanpedagogrumeysa diye bi hesap var. Oraya bak istersen. Ama kendisi uyku egitimine karsi olan bi insan. Bilmiyorum onun onerileri hosuna gider mi:KK19:

Ben meditasyonu hallettim simdi

Benim kızında uyku sorunu var bilmiyorum nasil olcak

Yatağında yatmak istemiyo bizim yatakta illa ya saçımı tutmak ister ya elimi
Bugün öğretmeniyle de konuştum yarın genelden bi konuscak bakalim ne dicek
Kesin der ben yatağımda yatıyorum :işsiz:
Hep esimin yüzünden bunlar ben yatağımda yatsin dedikce yok yatsin yanımızda dedi simdi gonderemiyorum
Aynı sorun benim oğlanda da vardı. Kardeşinin olacağını öğrenince yatağında yatmaya başladı. Şimdi ufaklık ya dizimde uyuyacak yada saçlarımla oynayıp uyuyacak... gece kalkıp azarlıyor bide benimki beni niye bırakıp gittin hemen gel buraya. Anneler oğullarıyla uyur diyo

Ben de hareketleri yapamadigim icin sevmem kendisini hic. Karsimda videoda yapiyo herkes, ben yapamiyorum. Hareketlerim sanki camurda debelenen fil gibi geliyo kendi kendime:KK53:

Canim instagram kullaniyorsan uzmanpedagogrumeysa diye bi hesap var. Oraya bak istersen. Ama kendisi uyku egitimine karsi olan bi insan. Bilmiyorum onun onerileri hosuna gider mi:KK19:
Ahahaha birebir yapmayı beceremeyiz zaten ama ben sıkılıyorum. Uyku basıyor hani yüzünü yere koyup bişeyler yapıyor ya ben ohooo uyku moduna giriyorum:)))

kokulusabun kokulusabun

Bugunku menum

Sabah
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Dereotu
3 5 tane kuru uzum

Ara
3 hurma
1 bardak sut
Rezene anason cayi

Aksam
(Disardaydik yaa)
Hamburger
Ayran

Gece
Sut
Rezene anason cayi
Dışarıda olduğunda hamburger yerine lahmacun seç tabi varsa yada hamburgercilerin salataları ben öyle yapıyorum. Sosunu koymayınca diyet oluyor :)

Selam kizlaaar. Sütüm cok sukur biraz artti gibi. Rezene ve süt galiba bana iyi gelenler. Herkese iyi gelen besin farkli mi nedir.. aile icinde makarna ye, bana makarna cok sut yapardi diyen bile olduo_O

Kaptanim sen cemen otu tohumu onermistin. Bugun sordum Direk cemen otu taneleri var dediler. Ama icince buram buram kokuyomus insan:KK48: bunu es gecsek olur mu:KK48:
Evet kotu kokarsin cemen tereyag yemistim anam 3-4 gun koku gitmedi banyo yapiyorum yok kokuyorum tadi guzel gidasat kotu :)

Ayyy hemde nasıl kokar öyle böyle değil :))

Back