ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Bende yatayım benim afacan kediye buyunluğu taktım lastikle... nöbete devam ama arada uyuyabiliyorum. Hazır sakinleşmişken dinleneyim... boğulacak diye kucağımda yatırıyorum çocuk 3 oldu :)))

Bende yatayım benim afacan kediye buyunluğu taktım lastikle... nöbete devam ama arada uyuyabiliyorum. Hazır sakinleşmişken dinleneyim... boğulacak diye kucağımda yatırıyorum çocuk 3 oldu :)))
Iyi geceler kolay gelsin

Iyi geceler nere gittiniz ben gelmistim
Kizlardan stres oldum halsiz oksuruk sesleri kisildi cok uzuluyorum.agzimda alft cikti canim cok kotu aciyor su icirmiyor
Karadut pekmezi ye ağzında tut biraz öyle yut. Yakın çevrende varsa böğürtlen yaprağının suyuyla yaraları sil. Aylarca geçmeyen yaralar böyle geçti benim geçen yaz

Karadut pekmezi ye ağzında tut biraz öyle yut. Yakın çevrende varsa böğürtlen yaprağının suyuyla yaraları sil. Aylarca geçmeyen yaralar böyle geçti benim geçen yaz
Karadut pekmezi ictim az once beklettim sabahta ama ben faydasini gormuyorum bende cikar bi ara dr bana ilac vermisti oda agizda alfta yol aciyormus okumadim talimatini agzimda inanin 30-40 alft en cok diliminin altinda cikti konusamiyordum

Benim yüzde şuan grup ortalamasını sıfırlıyor yüzdem direk sıfır
Otur sifir.

Hayir ya siz de bizdensiniz. Yuzde onemli degil. Daha yenisiniz alisacaksiniz.
Yok canım ben de severim tatlı atışmaları
Ben lafimi ortaya korum. Begenmeyen kilo alir.

Napcaz aynı miktar mi kilo vercez dur iş birliği yapalım da gör sen
@MIhtar aynı yüzdeyi yakalayalım.
Kaptan hesapla bize kaç kilo verelim
Kilolariniz birbirine yakin. Asagi yukari ayni miktarda kilo vermeniz gerek.

Seeeeessss bir iki deneme .

Ne hesaplıyor ki acaba kız 1 haftada 55 olun demez dimi bize :)
Benim hesaplarim o kadar uzun surmez. Matematik dehasi oldugumu unuttunuz galibam. Cevap vermiyorsam bilin ki okuldayim.

Nerdesin sab. durtmeyi sevmem. Sessizce bekledim seni.

Tatlim ben bunu kacirmisim fark etmez benim için senin nasil kolayina gelirse öyle yap
Kolayima gelme meselesi degil.

Hesaplama isinden cok bildirim yapmama ya da yuklenemiyorsa haber vermemek daha cok sinir eder beni.

Pazar gunu tartisi Carsambayi etkilemez. Yuklemek istemiyorsan zorunda degilsin.

ALL StaR kurkcu dukkani.

Kokusuna ne bakiyorsun , islevine bakacaksin.

Secenek cokk , birer birer soylerim.

Iyi geceler nere gittiniz ben gelmistim
Kizlardan stres oldum halsiz oksuruk sesleri kisildi cok uzuluyorum.agzimda alft cikti canim cok kotu aciyor su icirmiyor
Gecmis olsun. Kilo verecegim diye bagisiklik sistemini cokerttin.

Sana ekinezya cayi iyi olur mevhibe ama sen yine dinlemezsin beni.

+ Papatya cayiyla agzini calkalayabilirsin.

Matcha candir.

Gecmis olsun. Kilo verecegim diye bagisiklik sistemini cokerttin.

Sana ekinezya cayi mevhibe ama sen yine dinlemezsin beni.

+ Papatya cayiyla agzini calkalayabilirsin.

Matcha candir.
Yok tatlim bende stresten hep olur uzulsem olur sinirden olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…